miercuri, 15 iulie 2015

Capitolul 18- Aperitive

Harry POV
            In sfasit aveam un plan. Ne-a luat patru ore sa venim cu unul, dar in cele din urma aveam un plan. Desigur, o parte din timp a fost petrecuta in asteptare dar apoi Olivia a decis ca avem nevoie de ajutor, sub forma verisoarei mele, Becky.
            “Esti un porc dezgustator, stii asta, nu?” tipa Becky la mine dup ace i-am explicat de ce aveam nevoie de ajutorul ei aici.
            “Da, stiu” am fost de accord, pentru ca era adevarat, dar era,de asemenea, irrelevant in acel moment. “Indiferent, eu o iubesc, ea ma iubeste si acum sta acolo cu tatal ei, nedorind sa ma lase sa plec ca sa nu treaca de una singura prin tot rahatul asta. Acum, ai de gand sa ma ajuti sau nu?”
            “Da” zise ea, fiind in cele din urma de accord si apoi s-a uitat la mine urat. “Dar… fac asta doar pentru ea, pentru ca tu, evident, ai profitat de situatia asta. Nu merita sa fie pedepsita pentru ceva pentru care si tu esti la fel de vinovat.”
            Am fost de accord, pentru ca avea dreptate.
De fapt, Becky a fost cea care a venit cu ingeniosul plan. Eu eram ca unrahat in ploaie pentru ca nu puteam sa-mi scot din cap gandul ca Ally poarta chiloti. Era o incalcare scandaloasa a regulilor mele, o lovitura ieftina, si trebuia sa fie pedepsita… in curand. Eram foarte nerabdator.
            “Bine, echipa, hai sa mergem sis a castigam.” Spuse Kyle, sic and am trecut pe langa el, m-a apucat ferm de o parte a fundului. M-am oprit imediat si m-am intors la el cu o spranceana ridicata.
            “Ce?” a spus zambind timid.
            “Tu tocmai m-ai apucat de fund. E o invadare bruta a spatiului personal” i-am spus cu o privire sunt-cu-ochii-pe-tine.
            “Oh, pfff” pufni el “ Nu fi atat de plin de tine, honey. Disi ai un fundulet foarte dragut, aia a fost doar o [eensie, weensie, teeny] mica palma peste posteriorul ala… ca si cum un jucator il loveste la fund pe coechipierul lui can dies pe terenul de fotbal.”
“Are dreptate” a spus Becky. “Sunt agent sportiv, ar trebui sa stiu. Mereu vad asta. E destul de hot daca ma intrebi pe mine.”
            “Uite, vezi.” Kyle se intoarse spre Becky si spuse “Boobie gropes” in timp ce ii palma sanii si ii stranse de doua ori. “Oh shit, sunt niste sani foarte draguti” zise in timp ce cantarea fiecare san in mana. “Sutien cu silicon sau operatie?”
            “Bitch please” spuse ea dandu-si ochii peste cap, apucandu-i incheieturile si indepartandu-i mainile, in acelasi timp intinzandu-si gatul si uitandu-se in spatele lui. “Chiloti cu push-up, sau fundul tau, gras?”
            “Oh Doamne, obraznica!” tipa el si o lovi in joaca. “Jur, daca nu eram atat de gay, si daca tu nu erai deja maritata, m-as fi facut bi pentru tine.”
            Cu siguranta era prea multa vorbarie de gay in camera pentru gusturile mele.
            “Cum ramana cu mine?” se bosumfla Olivia, simtindu-se, in mod clar, lasata pe dinafara orgiei de atingeri nepotrivite, care scapase rapid de sub control.
            “Awww…” gangurii Kyle, scotandu-si in evidenta buza interioara ca sa isi bata joc de ea. “Vino aici Tink-Tink-Bo-Bink.” Fata Oliviei se lumina cu entuziasm in timp ce venea spre el, batand din palme. Kyle isi puse bratele in jurul ei, apucand-o hapsan de fese si o stranse de trei ori rapid si dur.
            Pun pariu ca lui Ryan i-ar place sa stie ca sotioara lui se excita din cauza unui gay. Mi-am pus o nota mintala sa imi amintesc mai tarziu de asta, pentru ca nu stii niciodata ca o sa fie la indemana o informatie ca asta.
            Kyle isi puse barbia pe umarul ei si se uita la mine de sus in jos, inainte sa spuna: “Vezi? Si nu e nici o rusine sa primesti ceva daca te simti bine, honey. Doar anunta-ma daca ai nevioe de ceva timp in particular, asta-I tot.”
            “Ce? Nu!” am spus socat si ingrozit.
            “da bine. Ne… ga… re” zise silabisind. “Nu e doar un rau in Egypt, Loveste-ma McSpankerson.” [cred ca de la denial- voia sa se lege de Nil… dar ma rog]
            “Si acum vad de unde le stie Ally” am sopus ranjind. “Hai sa mergem acolo. Nu vreau sa mai pertec un minut departe de ea.”
            “Aww, cat de dulce esti tu? Cred ca ai fi bun pentru ea, pana la urma.” Ganguri sincer Kyle. Dar apoi zambetul sau disparu si era din nou in spatial meu personal, stand nas in nas cu mine. “ Dar, fa-o sa planga iarasi…si o sa te fac curva mea, chiar inainte de a-ti da foc testiculelor.”
            Si apoi incepu sa fredoneze ceva inainte sa-si future genele rimelate si sa se intoarca dramatic putand rivala cu Kurt din Glee. La dracu, nu stiu… nu e de parca ma uit prea mult la televizor, si mai mult ca sigur nu luam notite despre personalitatile barbate;or gay. Nu ca as fi fost homofob, dar stii…
            Indifferent, si-a exprimat punctual de vedere. Sa ma faca tarfa lui? Nu prea cred. Sa-mi dea foc baietilor? Ei bine, Kyle era in flacari in mai multe moduri. Dupa ce am asistat la ceea ce a facut Ally cutiei de la Fernanda, nu aveam nici o indoiala ca ea si ‘prietenul ei cel mai bun pana la moarte’, inparteau, de asemenea, o pasiune pentru pirotehnie. Ma facea agitat… foarte agitat.
            In ciuda acestui fapt eram fericit ca Ally avea pe altcineva care sa lupte si cu dintii pentru ea ca sa o protejeze. Eram destul de sigur ca ceea ce zicea Kyle, putea fi foarte adevarat si luat la propiu.
            Am reusit sa iesim din biroul lui Andrew si acum mergeam spre camera lui Janet, cand Kyle s-a dus langa Becky si a luat-o de brat.
            “Deci… agent sportive, hugh? Atunci trebuie sa fi in preajma multor personae faimoase. Vreo sansa s ail stii pe Adam Lambert, si poate sa imi aranjezi o intalnire? Adica, stiu ca nu este un atlet, dar cu siguranta este un sexlet si e cam acelasi lucru, nu?”
            “Uhm, de fapt, se intampla sa il stiu pe Adam. A cantat imnul national la unul dintre meciurile lui Em, si a ajuns sa stea cu mine la sectiunea VIP dupa aceea. Cam are o chestier pentru sotul meu… si pentru mine.”
            Kyle si-a acoperit gura cu mainile si a icnit uimit “You shut your dirty whorish mouth.” [ taci din gura]
            “N-o s-o fac.” Becky rase. “Gambulge e cu siguranta bi. Chaz nu prea e de accord cu chestiile de genul, iar eu sunt o nebuna posesiva, asa ca nu o sa se intample nimic niciodata. Inca suntem buni prieteni cu el. Atat de buni, incat sunt sigura ca pot sa aranjez o intalnire intre voi doi.”
            “Becky Sommers, din strafundurile inimii mele de tata… vreau sa am copii tai.” Zise Kyle, complet serios. “Si sunt destul de sigur ca daca voi plati destul un doctor, cred ca ar putea sa faca tot posibilul ca eu sa aduc pe lume unul dintre ei, pe cur. L-am putea numii pe el sau ea… Asstasia sau Buttford sau Derrierick” spuse el fluturandu-si mainile cand zicea cate un nume, de parca juca o pies ape Broadway.        
            Olivia si Becky izbucnisera in ras, atragand atentia asistentelor si infirmierelor asupra noastra.
            “Ssshhhh…” am zis, incercand sa le fac sa taca si incercand din rasputeri sa nu izbucnesc si eu in ras. “Ok Becks…du-te si fa-ti treaba” am spus, punandu-mi man ape spatele ei si impingand-o usor spre camera lui Janet.
            “Stai putin, fraiere!” comanda in soapta si se retrase. “Rahaturi delicate ca astea au nevoie de pregatire si finite. Nu putem sa dam navala acolo fara ca fiecare sa fac ceva. Olivia? Kyle?”
            Am oftat in infrangere si m-am uitat cum Olivia se duse pana la tasnitoare cu un pahar e hartie. Becky s-a intors spre Kyle iar el a inceput sa ii mototoleasca hainele in timp ce Becky se ciupea de obraji. Cand s-a intors, Olivia aproape a dat toata apa pe Becky, inainte ca ea sa o opreasca.
            “Asteapta un minut, la naiba! Se presupune ca m-as fi grabit, nu de parca as fi castigatoarea unui concurs de tricouri ude!”
            “Oh… correct. Greseala mea.”spuse Olivia zambind timid.
            “Okay. Acum…” Becky isi ciufuli parul, isi trase umerii inapoi si isi ridica barbia. “Stropeste-ma baby. Fa-ma sa transpire.”
            Erau aproximativ un million de lucruri nepotrivite pe care le puream comenta cu privire la ultimele ei cuvinte, dar era verisoara mea si nici ca dracu nu aveam sa o etichetez ca o perverse. In plus, sunt destul de sigur ca Alex m-ar fi legat de o masina, ar fi calcat pedala de acceleratie si mi-ar fi tarat fundul pe mijlocul strazii pana cand bilutele mele ar fi fost complet devastate cu rani deschise. Lasa-ma sa-ti spun, gandul de a allege mici pietricele de pe outele mele, cu ajutorul unei pensete pentru urmatoarul an din viata mea, nu era deloc o idee atragatoare.
            Olivia isi baga degetele in paharul cu apa si apoi o stropii pe Becky pe fata, gat si piept pana cand arata, foarte convingator, ca ar fi fost in graba si panica. Apoi, Becky inhala si expira rapid pana cand practice gafaia,se intoase spre usa si o deschise cu un scop care imita perfect planul pe care il pusesem in aplicare.


Alex POV
            Asteptarea era chinuitoare; ca si cand astepti dup ace ai bagat batul alb in urina si astepti sa vezi daca o sa arate o linie, sau doua dupa o noapte de betie, in care ajungeai acasa ca o persoana fara un loc de munca, fara bani si fara control asupre propiului trup. Ok, deci nu stiu prea multe despre asta, dar asta imi imaginam si ma uitam prea mult la televizor. Mama era in operatie, tata statea rabdator langa mine in timp ce citea ziarul local iar Harry era undeva in cladire, inventand Dumnezeu stie ce plan ca sa ii pot explica prezenta lui in viata mea.
Heida a.k.a. asistenta Barbie, venise in camera cateva momente mai devreme, pentru a ne anunta ca totul era bine cu mama mea sic a era inrecuperare. Harry va veni in curand ca sa ne dea restul detaliilor. Erau niste vesti fan-fucking-tastic, dare u inca aveam alta drama de care sa imi fac griji. Tata a cam fost un pic in afara jocului lui, dar era atat de priceput la detectarea vrajelilor,  incat stiam ca nu aveam sa scapam cu ceva in ceea ce il privea.
Eu doar sepram ca planul lui Harry sa fi fost la fel de perfect ca ridonkabutt sau.. si Daddykins nu purta arma de foc. Agenta dubla Coochie era terifiata ca nu ar mai fi capabila niciodata pentru a adduce omagii lui Colosal Cock din nou, tarfa nerusinata ce era.
Dintr-o data, usa s-a deschi si am sarit atat de sus din scaunul asezat lateral, incat m-am lovit cu capul de perete. Aia chiar a durut.
“Oh Doamne… Alex! Am venit cat de repede am putut” a spus Becky cand a intrat in camera si mi-a luat mainile intr-ale ei. De unde dracu a mai venit si Double Bitch Twin, Becks? Si de ce arta ca dupa un maraton?
“Esti bine? Mama ta e bine? Ce se intampla?”
“Becks? Ce faci aici?” am intrebat-o eu confuza.
“Iti salvez fundul” mi-a spotit la ureche.
Chiar atunci m-am uitat peste umar si l-am vazut pe Harry venind de parca era un model pe podium. Nu, sterge aia… arata mai degraba ca un rock star devenind un zeu al sexului. Mana dreapta era prinsa de buzunarul din fata a blugilor sai iar pe cealalta si-o trecea fugitive peste barbie. Degetul sau mare i-a mangaiat buza de jos si se vazu putin din limba lui foarte tentanta.
Cooch i-a facut cu mana frenetic, in timp ce sarea si batea din palme ca tampita de Olivia. Am spus tampita cu dragoste. Cand Harry isi aranja blugii Cooch si-a pus mana la frunte si se facu ca lesina, pana a lesinat dracului de tot. Mda, asta era efectul pe care il avea omul asta aspura corpului meu. Si mana era ok, deci reactia mea pentru el nu a fost deloc indecenta, multumesc foarte mult.
“Oh My God, asta e tatal tau?” intreba Becky, intorcandu-ma si serpui pana la tatal meu. Da, a serpuit, ceea ce m-a facut sa ma intreb daca ingeniosul plan al celor patru fantastici venea cu ceva legat de infidelitate, sau ceva legat de drepturile animalelor pentru care activistii sa protesteze. Pasea pe un drum subtire cu fluturarea genelor si vederea claviculelor ei..
“Imi pare atat de bine sa va cunosc, domnule Jones” zise ea oferindu-I mana. “Eu sunt Becky Somers, colega de camera a lui Ally.” Colega mea de camera? Yeah, m-a aruncat undeva in spatiu, dar am decis sa tin gura inchisa sis a vad cum iese toata treaba. O privire catre Kyle si Olivia, care isi tineau respiratia de emotie, a fost indeajuns sa observ ca aveam dreptate.
Derek era coplesit de Beks, si intr-un fel, am vrut s ail lovesc pentru ca o sorbea din priviri, atunci cand sotia lui, mama mea, era intr-o camera de recuperare undeva. Nu m-am gandit ca Derek intradevar ar insela-o pe ea. si pentru a fi corecte, nu era vina lui, aveam o presimtire ca Becky avea efectul asta asupra barbatilor, asa ca reactia lui era oarecum normal. Plus ca, se trezise din transa lui destul de repede, asa ca, cel putin ar trebui sa ii dau crezare.
“Becky Somers, agent sportiv infam si sotia lui Chaz Somers?” a intrebat tata, cu o expresie uimita. Aha, deci asta ar explica salivarea. Singurul lucru care ar putea face un om sa reactioneze asa, ar fi sportul, iar tata era fan.
“Singura si unica” spuse Becky, aproband din cap si zambind. Oh, era buna.
Derek arta la fel de confuz ca si mine; doar ca la mine sunt destul de sigura ca nu mi se cite ape fata. Mai mult pentru ca, probabilo, atentia imi era distrasa de modul in care Harry respire. Ei bine, nu era faptul cum respira, ci faptul ca respire. Si mai adaugam faptul ca era aici si ma iubea… si era mult prea mult pentru departamentul meu de coerenta.
“Nu v-a spus Ally?” intreaba Becky cu o expresie confuza in timp ce se uita la mine si inapoi la tata. Ofta si isi dadu ochii peste cap cand am dat din umeri naucita. “Cand Ally a ajuns in campus, a existat o problema la partajarea in camine; adica un pat mai putin decat s-ar fi gandit ei. Si, ei bine, deoarece a intarziat pentru raportarea bursei scolare, a fost lasata sa se descurce pe cont propiu. Chaz si cu mine suntem colegi la NYU, si am fost acolo ca sa luam pranzul cu decanul, dar cand sa plecam am auzit toata zarva si ne-am dus sa ajutam. Din fericire pentru Ally, doar se intampla sa avem o camera in plus in apartamentul nostrum din afara campusului.” A explicat Becky, destul de convingator as putea spune.
“Si nu ne-ai sunat deoarece…?” aintrebat Derek, inclinandu-si capul intr-o parete si oferindu-mi o privire pe care nu o mai folosea de cand eram mai mica si ma bagam unde nu imi fierbea oala.
“Eu… em…” m-am balbait, inrosindu-ma in obraji si uitamdu-ma spre Becky pentru ajutor.
“De fapt, avea de gand sa-si faca bagajul sis a plece acasa, dare u cred foarte mult in importanta unei bune educatii, si nu am putut sa o las sa renunte doar din cauza unui detaliu tehnic” zise ea. As spune ca deja minciuna devenea prea groasa, dar daca mergea, o sa o ovationez si o sa o nominalizez la premiile Emmy.
“In plus, Chaz e plecat foarte mult cu meciurile si as avea nevoie de ceva companie. Ea e partenera mea in multe intalniri pe care Chaz nu le poate onora din cauza progamului sau, unde l-a si cunoscut pe dragul si scumpul meu var Harry.”
“Harry?” intreba Derek, intorcandu-se spre mine. “Cine e Harry?”
“Acela as fi eu, domnule.” Spuse Harry pasind inainte si tinand mana intinsa in semn de salut. 
“Harry Styles. E o placere sa va cunosc, domnule. Ally mi-a spus foarte multe despre dumneavoastra si despre sotia dumneavoastra.”
„Ti-a zis,nu?” intreaba Derek uitandu-se iarasi la mine. ”Ei bine, as vrea sa pot spune acelasi lucru despre tine.”
Puteam sa aud de acum, practic, vrajelile care urlau intr-o voce pitigaiata.
„Mda,uhm... scuze pentru asta, tata” am zis si eu ceva intr-un sfarsit. M-am ridicast si m-am dusspre Harry, ca sa le fac o introducere adecvata,  si speram ca o sa rezolv ceva intre ei. Harry si-a pus mana in jurul taliei mele si m-a tras spre el, semnaland ca formam un fort comun, dar mai mult imi distragea atentia, pentru ca puteam sa-l si vad si sa-l si miros.
„Tata , el este… uhm… iubitul meu, Harry Styles”am spus, nefiind sigura cum sa-l numesc, ceea ce afacut ca totul  sa sune mai mult ca o intrebaredecat o afirmatie.
Derek s-a uitat la mine, si apoi la Harry,si apoi in jos, la mana lui Harry, inainte sa vorbeasca.”Acel Harry Styles, huh?” intreba el.
„De la Scarlet Lotus” recunoscu Harry retragandu-si mana de pe talia mea si apoi bagand-o in buzunarul pantalonilor. ”Imi pare foarte rau sa aud de boala sotiei dimneavoastra. Pot sa intreb cum se simte?”
„Este exceptional de bine” se auzi o voce din spatele nostru.
Toata lumea s-a intors pentru a-l vedea pe Andrew intrand in camera, cu ceea ce credeam a fi fisa mamei mele pe care o tinea in mana. S-a oprit putin peloc cand a vazut-o pe Beky stand langa tata.
”Vad ca i-ati cunoscut pe nepotul si fiica mea?” il intreaba pe Derek. Si uite cum s-a dus toata vrajeala, Derek acum incruntandu-se si afisand o expresie de genul – stiam-asta-te-am-prins.
”Ce lume mica.”spuse Andrew zambind.
„Mda, asa se pare.”raspunse tata pe un ton normal.”Deci sotia mea?”
„Da, pai, dupa cum am spus, este exceptional de bine.”continua Andrew, pe un ton rece si calm ca un profesionist.”Transplantul a mers mai bine decat ne-am fi putut dori. Acum, tot ce putem face este sa asteptam si sa ne asiguram ca trupul ei nu o va respinge. O sa fie sub supraveghere atenta un timp pana se va recupera.”
„Putem sa o vedem?”am intrebat eu.
”Acum odihna este obligatorie pentru starea ei. Orice fel de emotie” spuse el uitandu-se la toate fetele din camera, oprindu-se mai apoi la mine si la Harry, „nu ii va face bine. Deci, ce spuneti sa ne limitam doar la dumneavoastra, domnule Jones? Heidi o sa va duca la ea in cateva minute”
„Dar, Ally este fiica ei”incepu Derek sa protesteze.
„Vreau sa o vad.”am spus ferm.
„Si o vei face. Dar, te rog sa ai rabdare. Unul pe rand.”
„Ally, du-te tu prima”spuse tata, chiar stiam cat de mult voia sa fie langa ea acum.
„E ok tata. Oricum imi este foame.” L-am refuzat zambind.”O sa ma duc sa o vad cand se va simti mai bine.”
„Nu vrei sa mergem sa mananci ceva?” intreaba Harry si apoi ma saruta scurt pe tampla, frecandu-mi linistitor spatele.”Eram ingrjorat ca vei fi atat de suparata si ai uitat sa mananci, si am avut dreptate.”
Mi-a zambit stramb iar eu mi-ammuscat buza inferioara, incercand sa nu il atac pe loc in fata altor oameni. Sunt destul de sigura ca tata nu ar fi apreciat un mic moment porno, la fel de mult cum mi-ar fi placut mie.
„O sa mergem cu tine.”Se oferi Olivia luandu-l de brat pe Kyle. Era foarte linistitor sa vad ca cele doua lumi ale vietii mele se impreunau perfect.
„Ok… mda.”am spus ,retragandu-ma de langa Harry ca sa il iau de mana. M-am intors la tata si am spus „Spune-i mamei ca o iubesc si ca o voi vedea imediat ce am permisiunea,ok?”
„Sigur draga mea.”raspunse el.
Andrew s-a uitat ranjind la noi si apoi a plecat;Becky,Kyle si Olivia l-au urmat indeaproape.Cand eu si Harry ne-am intors sa plecam,tata ne-a oprit.
„Ally? Putem sa vorbim putin,te rog?”intreaba tata si apoi se uita la Harry.” In particular?”
I-am zambit agitata lui Harry si apoi el mi-a spus.”Te voi astepta langa lift ”Dupa care mi-a pus o suvita de par dupa ureche si m-a sarutat delicat pe frunte, inainte sa-l urmeze pe prietenii nostri.
Am inhalat profund ca sa– mi stapanesc emotiile si apoi am zambit spre tata.
”Care-i treaba?”
„Ce ti-a luat atat de mult sa vii sa o vezi pe mama ta?”ma intreaba
„Adica? Am venit imediat dupa ce mi-a spus Kyle.”am raspuns.
Derek a aruncat ziarul pe masuta dintre noi si a dat din cap spre el. Am facut cativa pasi inainte,si am intors ziarul ca sa vad mai bine. Acolo, pe prima pagina la sectiunea divertisment, la data curenta a ziarului New York Times, era o fotografie cu mine si Harry pe covorul rosu la Balul Scarlet Lotus. Titlul de sus spunea: ‘Cel mai dorit burlac al New York-ului,este luat?’
Oh Shit. M-a prins. Cooch a cazut in genunchi si a inceput sa implore: Te rog nu-l lua pe frumos de langa noi, te rog nu-l lua pe frumos de langa noi.
“Tata, pot sa explic-“ am inceput sa zic.
Derek si-a aruncat mainile in aer oprindu-ma. “Nu e nevoie, Ally. Tot ce stiu este ca erai in oras, si chiar daca nu as fi vazut articolul, deja ma intrebam cum naiba ai reusit sa ajungi aici atat de repede. Am fost atat de distras de starea mamei tale incat nici nu am observant cat de suspect a fost faptul ca ai primit in ultimul moment o bursa complete de studii si apoi ai plecat la New York intr-o clipita. Apoi, un million de dolari apare in contul nostrum, fara sa stim de unde au venit, si apoi, mama ta il are pe cel mai prestigious cardiolog sa se ocupe de situatia ei, care se intampla sa fie tatal, citez ‘colegei tale de camera’, care se intampla sa fie verisoara”, isi indrepta privirea spre ziar di facu un gest din mana “celui mai dorit burlac al New York-ului. Barbatul care are mai multi bani decat ar stii ce sa faca cu ei, iar fata mea, un copil care era atat de timid incat nu a fost la pripiul ei bal, se intalneste cu el si apare intr-o poza cu el pe prima pagina a tuturor ziarelor?”
Derek ofta si clatina din cap.
“Nu are nici un sens, dar acum nu imi pasa. Ne-a fost dat un miracol, si suspectez ca toate coincidentele” spuse el, facand niste ghilimele false in aer, “ au ceva de aface cu asta, dar nu o sa ma indoiesc de acest miracol, pentru ca asta inseamna sa o am pe mama ta mai mult timp. Doar… nu ma face sa o regret. Ok, kiddo?”
“Mda, bine tata.” Am soptit si apoi m-am dus la el, aplecandu-ma sa il sarut pe frunte.
“Multumesc.”
„Da,da,da. Pleaca acum si du-te sa mananci ceva.Esti prea slaba.” Zise el fluturand din mana sa plec.
”Si cand toate astea se termina si mama ta se intoarce acasa vreau sa veniti amandoi si la cina ca sa il pun pe gratar cum trebuie.” Traducere: vroia sa ii faca cunostinta lui Harry cu Smith si Wesson.[pistol]
In ciuda faptului ca m-a lasat in pace, m-am uitat la el cu expresie te-rog-nu-scoate-armele-sa-ma-faci-de-ras. Harry era important pentru mine, si ultimul lucru de care aveam nevoie era ca Derek sa devina un tata protector asupra fiicei lui de 22 de ani. Nu eram fata lui tata, si eram mai mult decat capabila sa imi port singura de grija. Derek s-ar putea sa ma contrazica daca ar sti ce am ajuns sa fac pentru a-mi ajuta familia, dar eu vedeam asta ca pe o trasatura puternica, nu o slabiciune. Indiferent,stiam ca odata ce il vor cunoaste pe Harry,o sa ii dea pe spate asa cum m-a dat si pe mine.
Deci o sa-l las pe tata sa se distreze. In plus s-ar putea sa fie interesant sa-l vad pe Harry, stapanul controlului, agitandu-se pe scaun.
„Esti slabit.”i-am spus tatei si apoi l-am imbratisat strans.
”Ma intorc imediat sa vad cum e mama.”
Cand am iesit din camera,am rasuflat cu greu si am oftat usurata inainte ca sa duc spre lifturi. Nu am ajuns prea departe, cand o pereche de maini au aparut de nicaieri si m-au tras spre o usa deschisa bagandu-ma inauntru. Nici macar nu am chitait in semn de protest, nu m-am luptat cu asa zisul meu agresor, pentru ca l-am mirosit inainte sa il vad.
„Harry,ce faci?” am ras cand m-apus cu spatele la perete si m-a prins inloc cu trupul sau.
„Ti-am zis ca imi ear foame.”Spuse el cand a inceput sa-mi devoreze gatul cu saruturi.
 „Nu,nu ai spus. Eu am spus ca imi era foame.” l-am corectat chicotind.
„Po-tay-to, po-tah-to”ridica el din umeri, securizandu-mi mainile cu o mana a sa, deasupra capului meu.
„Esti nesatul,domnule Styles.”am spus deabia respirand, corpul meu relaxandu-se sub atingerea sa. Ravneam la acest om, iar el siecare buton care trebuia apasat la momentul potrivit.
„Ahh,in sfarsit te prinzi si tu, domnisoara Jones.” zise el in timp cemana lui libera imi apuca sanuldrept si incepu sa-l framante.
„Si atunci,ce facem aici?” „Cred ca ai nevoie de… cum ii spui tu?Managementul stresului?”raspunse el.Mana lui se muta mai jos pana cand a ajunsla coapsa mea. Apoi mana i-a alunecat sub rochia mea si ajunse in partea din fata a lenjeriei mele. Am gamut cand degetele sale au intrat in contact cu carnea moale de acolo si incepu sa-mi maseze ridicatura plina de nervi din varfulbuzelor mele. Cooch tremura de bucurie.
„Mmm,da... ai nevoie de asta,nu-i asa?” respira el in urechea mea.Limba lui s-a infasurat in jurul lobului uechii mele si incepu apoi sa-l suga si sa-l muste usor. Cooch isi legana capul si plangea de placere la atingerea lui.
Am incercat sa imi trag mainile ca sa mi le pot scufunda in buclele sale,dar m-a tinut fermain loc.
”Nah,nah,nah,Ally. Nu atingi,doar simti.” Harry accentua ultimul cuvant, scufundandu-si degetul lung si gros in interiorul meu, impingandu-l tandru in fata inainte sa il scoata inapoi,la fel .de incet. Podul palmii sale era presat de clitorisul meu, masandu-l cu miscarile sale,pana cand mi-am sintit genunchii ca vor ceda si voi cadea pepodea. Dar, nu era nici un pericol pentru ca era foarte capabil sa ma sustina.
Am simtit un al doilea deget fiind introdus si apoi incepu sa imi mangaie peretii interiori ai feminitatii mele,iar eu am inceput sa-mi misc soldurile du-te-vino... sau mai mult doar vino,impotriva mainii sale. Isi misca degetele inainte si inapoi, innebunitor de incet si apoi rapind inainte de a incetini din nou. Era indeajuns, ar totusi prea mult,in acelasi timp si imi simteam corpulinfasurat de acea senzatie, gata sa termine dar…doar…un pic...mai...mult.
„Inca nu”sopti el pe buzele mele si apoi imi captura gura cu un sarut dogoritor, indepartandu-si degetele, lasandu-ma sa-mi doresc mai mult. Am gemut in semn de protest iar el rupse sarutul, uitandu-se in jos la mine cu un ranjet dobitoc, care ma facea in totdeauna sa ma topesc.
„Rabdare,baby.”chicoti el. ”Doar stii ca mereu am grija de nevoile tale.” Si-a retras corpul de pemine si si-a folosit ambele maini sa-mi aduca ambele maini sa-mi aduca bratele in jos, pe langa corp, dar lipite de peretele din spatele meu. Contempla murmurand in timp ce se uita la mine si isi musca buza de jos.
”O sa-ti dau drumul mainilor acum, Alex, dar vreau sa le tii acolo. Daca le misti, nu o sa-ti obtii eliberarea. M-ai inteles?
„Chiar te urasc pentru asta”am spus,dar stiam ca voi face ce mi-a cerut. „Nu,nu ma urasti.”ranji el.”Deja mi-ai spus ca ma iubesti, si nu poti sa retragi asta.”Ma saruta pe varful nasului si apoi isi trase incet mainile.

Harry POV
 M-am lasat in genunchi, mainile alunecandu-mi sub rochia ei si apoi i-am ridicat-o peste solduri. Nu mi-am putut controla nevoia coplesitoare de a o gusta, asa mi-am trecut limba peste pentru a-i simti gustul dulce al excitarii sale,care patrunse prin materialul de matase neagra.
”Mmm..aperitive.Cred ca o sa-i pastrez pe astia pentru mai tarziu.”Am spus indepartandu-i lenjeria de pe corp. Nenorocitii astia au fost interzisi si nu trebuiau sa creeze o bariere intre mine si ceea ce vroiam. Ally icni surprinsa iar eu ma ranjir la ea.
”Nu se stie cand o sa imi mai fie foame din nou”am spus ridicand din umeri.”Nu ca am uitat ca mi-ai desconsiderat regula de a nu purta chiloti, domnisoara Jones. O sa platesti pentru asta...mai tarziu.”am zis in timp ce bagam lenjeria in buzunarul din fata al blugilor mei. Odata ce erau pusi la loc sigur, mi-am pus mainile in spatele genunchilor ei si i-am impins,despartindu-i coapsele crem pentru a o invada.
Nu am asteptat pentru mult timp, nu a fost incet si senzual… dar mi-am bagat fata intre coapsele ei si am atacat-o. Ea isi arcui spatele iar genunchii ei au cedat, dar am tinut-o in loc,mainile mele apucandu-i ferm soldurile. Nu putea sa scape de mine sau de gura mea, asta pana cand eram pregatit sa o eliberez.
m-am retras minutios, mixand linguseala cu exigenta, si i-am vazut din coltul ochiului degetele incordandu-se. “Te rog nu misca mainile alea baby. N-as vrea sa ma opresc inainte sa iti dau ceea ce vrei, dare u ma tin de cuvant si ma voi opri, buzele mele sarutandu-I locul sensibil.
“Te rog …Harry, te rog… am nevoie…” ma ruga ea. Imi placea la nebunie sa aud cum cersea pentru ceea ce numai eu puteam sa-I dau. Asta imi facea membrul imposibil de tare si eram coplesit de nevoia de a-l umezi.
Serios, nu vad nici un motiv pentru care nu ne-am elibera amandoi in acelasi timp; am ucide doua pasari dintr-o lovitura, sau cocos, dupa cum eram. Dupa ce i-am dat o ultima si lunga limba [ wtf??? =))))] m-am ridicat si mi-am pus mainile pe perete, deoparte si de alta a capului ei. Mi-am preset corpul impotriva corpului ei, asgurandu-ma ca va simtii duritatea erectiei mele impotriva feminitatii sala in timp ce imi frecam soldurile de ea.
“Asta e ce… la naiba… imi faci tu mie. E destul de dureros, dart e asigur, este si placer acolo” i-am spus, savurandu-I gemetele de placer in timp ce continuam sa ma frec de ea.
m-am indepartat putin sa-mi desfac cureaua si blugii, inainte sa ii trag in jos, sufficient cat, pentru a-I permite membrului meu sa iasa la aer. Apoi mi-am dus mainile in spatele coapselor ei, fortand-o sa isi departeze picioarele, si am ridicat-o pe perete pana cand era la acelasi nivel cu mine, picioarele ei odihnindu-se pe antebratele mele.
“O sa ma ocup mai bine de tine de indata ce ajungeam acasa, dar acum… va trebui sa fie ceva repede. Tine-te de mine baby” i-am spus, acordandu-I permisiunea sa ma atinga in cele din urma.
Si-a prins bratele sub ale mele si m-a apucat umerii cu mainile in timp ce patrundeam in ea… adanc. Am gamut amandoi de placer, inabucind sunetul cu gura mea, nedorind sa atrag atentia unei asistente curioase sau, Doamne iarta-ma, tatalui ei, ca sa vina sa cerceteze. Asta cu siguranta nu era modul in care voiam sa imi incep official relatia cu femeia pe care o iubeam, sa fiu dispretuit de tatal ei… si poate, stand intr-un subsol pe o masa la morga. Desi ma gandeam la chestii de genul… inca eram al dracului de tare pentru ea.
Imi impingeam soldurile in pasarica ei stramta, din nous i din nou, iar ea isi baga unghiile in umerii mei. Puteam sa simt usturimea din cauza lor, dar asta nu m-a descurajat pentru ca rahatul ala se simtea bine cand stiam ca deriva de la o placer pe care i-o ofeream.
Saruturile ei devenisera nevoioase, patrunderile mele au devenit frenetice pana cand, in cele din urma, i-am simtit peretii interior strangandu-se in jurul erectiei mele iar ea a gamut in gura mea. Corpul lui Ally intepenii in bratele mele in timp ce avea orgasm, oferindu-mi libertatea de a ma elibera si sa-mi dau drumul inauntrul ei, mormaind cu o finala patrundere.
Mainile jos! Cel… Mai… Bun… Quickie. Desi m-am simtit un pic cam dobitoc pentru ca prima data dup ace ne-am marturisit iubirea, a trebuit sa fie asa. Sunt mai mult ca sigur ca ma voi revansa fata de ea mai tarziu… iarasi si iarasi pana cand era complet multumita. Si apoi o sa o luam de la inceput, pentru ca sunt un nesatul dat dracu’… la propiu.
Dupa ce ne-am linistit amandoi de starea de fericire absoluta, am lasat-o incet pana cand picioarele i-au atins podeaua. Se clatina putin lethargic pe bratele mele asa ca am strans-o in brate.
“Usor baby. Esti bine?” am intrebat un pic ingrijorat.
“Oh da” ofta multumita. “Sunt foarte bine.”
Am chicotit la raspunsul ei, desigur, fiind putin mandru ca aveam efectul asta asupra ei dupa o partida atat de scurta. De asemenea, ca sa spun adevarul, si ea avea acelasi effect asupra mea, nu ca as fi fost surprins; a fost asa inca din prima saptamana pe care am petrecut-o impreuna, si sunt destul de sigur ca sa va fi mereu.
Mereu? Ma gandeam la relatia noastra, ca fiind ceva de lunga durata? La naiba… ca da.

Era a mea.

268 de comentarii:

  1. O poveste fff frumoasa care a avut parte de o traducere de exceptie care a fost apreciata de fff multi,ma bucur ca o repostezi si cred ca multi simt la fel,cand ne mai surprinzi cu noi capitole,poate de craciun,apropo mosul sa iti aduca numai bucuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta a fost tot??

      Ștergere
    2. nu nu, o sa mai urmeze, dar e cam greu cu rescrierea :)))
      daca vrei, lasa-mi in comentariu numele de pe facebook sa te pot baga in grup, acolo sunt restul capitolelor :D

      Ștergere
    3. nu am adresa pe numele meu ,dar iti pot lasa adresa pe care o folosesc

      Ștergere
    4. cred ca mai bine m-ai adauga tu pe mine la prieteni, ca sunt multi cu numele tau :)))
      Alexa Fiorella - am poza cu o tipa dupa geam. :D

      Ștergere
    5. Poza de profil este un domn mai plinut cu tricou alb si desen cu rosu si un plovar gri-albastru ,am incercat sa iti trimit un mesaj pe adresa ta si acolo este si poza ,multumesc

      Ștergere
  2. Când o sa pui următorul capitol?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cealalta jumatate de poveste este pe grupul de pe Facebook
      Alexa Maddox sunt pe fb, trimite-mi un mesaj ca sa te pot adauga in grup :)

      Ștergere
  3. Unde pot gasi si restul capitolelor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cealalta jumatate de poveste este pe grupul de pe Facebook
      Alexa Maddox sunt pe fb, trimite-mi un mesaj ca sa te pot adauga in grup :)

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Asi dori sa citesc si eu restul cartii pe grup insa nu gasesc grupul pe facebook. Ma poti adauga te rog??

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plina de bucurie a vie?ii mele din cauza ajutorul Dr.saguru a facut pentru mine, ajutându-ma sa ex-so?ul meu înapoi cu magia lui ?i dragoste vraja. Am fost casatorit timp de 6 ani ?i a fost atât de teribil pentru ca so?ul meu a fost într-adevar ma în?ela ?i a fost în cautarea unui divor?, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mul?i oameni pentru a ob?ine ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni sa fie ferici?i în rela?ia lor. I-am explicat situa?ia mea sa-l ?i apoi sa caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu ?i iata-ma acum sarbatoresc pentru ca so?ul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu sa fie de mine ?i nu pot face nimic fara a prezenta mea. Ma bucur cu adevarat casnicia mea, ceea ce o mare sarbatoare. i se va continua pe internet, marturisind pentru ca Dr.saguru este într-adevar o adevarata fuga vraja. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul raspuns la problema ta ?i sa te sim?i fericit în relationship.and tau sau, de asemenea, în perfecta
    1 IUBIRE SPELL
    2 WIN EX BACK
    3 rodul pântecelui
    4 PROMOVAREA SPELL
    5 PROTEC?IA SPELL
    SPELL 6 AFACERI
    7 SPELL JOB BUN
    SPELL 8 LOTTERY ?i SPELL CURTEA DE CAZ.

    RăspundețiȘtergere
  6. O mărturie uimitoare despre un vrăjitor care mi-a adus soția înapoi. Numele meu este Wallace, locuiesc în SUA și sunt fericit căsătorit cu o soție frumoasă și îngrijitoare, cu trei copii. O problemă foarte mare a avut loc în familia mea acum cinci luni, între mine și soția mea. Atat de groaznic incat a dus cauza la tribunal pentru divort. A spus ca nu a vrut niciodata sa stea cu mine din nou ca nu ma mai iubeste. Ea mi-a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin mai multe dureri. Am încercat tot ce mi-a fost posibil să o iau înapoi, după ce am cerșit foarte mult, iar ea a confirmat că ea și-a luat decizia să nu mă vadă niciodată. Într-o seară, am întâlnit un prieten care mi-a cerut soția. I-am explicat toate lucrurile, el mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi aduc soția înapoi este să vizitez o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Nu am crezut niciodata in vraja, dar nu am avut nici o optiune decat sa-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care l-a vizitat. În dimineața următoare am trimis un e-mail la adresa și vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi lua soția în trei zile. O declarație uimitoare! N-am crezut, a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. În cea de-a doua dimineață, surprinzător, soția mea care nu mi-a sunat în ultimele cinci luni mi-a chemat să-mi spună că se întoarce așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și ea și-a cerut scuze pentru greșelile ei Durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră este acum mai puternică decât oricând, cu ajutorul unei vrăjitoare. Vă sfătuiesc să vizitați același email {drogudugusolutionspell@gmail.com}, dacă vă aflați într-o astfel de situație sau dacă aveți vreo problemă legată de "a vă aduce înapoi sau de a primi promovarea în biroul dvs., vorbiți și Ascultați sau aveți orice fel de boală, cum ar fi cancerul, HIV SIDA, sau orice fel de dezabilități Contactați-l astăzi pe acest e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Viața mea a devenit devastată la 20/12/2017 când soțul meu mi-a trimis împachetarea, după 8 ani că am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi lua soțul. Într-o zi am dat peste o mărturie despre o femeie numită joyce, care a mărturisit cum dr. Agbalaka a adus-o pe soțul ei în 72 de ore. ea a dat adresa de e-mail a marelui vrăjitor care a ajutat-o ​​să-și aducă soțul înapoi, niciodată nu am crezut că acest lucru ar funcționa, dar nu am avut de ales pentru a intra în contact cu vrăjitorul pe care l-am făcut și mi-a cerut informații și că de sotul meu, pentru ai permite sa-i arunce vraja si i-am trimis detaliile, dar dupa doua zile, mama ma chemat ca sotul meu a venit sa spuna ca ma vrea inapoi, nu am crezut niciodata pentru ca a fost ca un vis si am avut să mă grăbesc până la locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea, pledând pentru iertare că vrea eu și copilul acasă, am fost foarte fericit pentru schimbarea bruscă a soțului meu și mi-a făcut clar că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va părăsi niciodată vederea mea. Acum, eu și soțul meu m-am întors împreună și am început să fac lucruri plăcute pe care nu le-a mai făcut înainte, mă face fericit și fac ceea ce ar trebui să facă ca un bărbat fără ciumă. Dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, contactați DR AGBALAKA pentru ajutor și îl puteți contacta prin e-mail: (dragbalakaofemu94@gmail.com). îl puteți contacta și dacă aveți oricare dintre aceste probleme
    (1) Fructul mucoasei
    (2) Charm pentru a face afacerea dvs. să crească
    (3) Promovarea în locul dvs. de muncă
    (4) Cancer de orice fel
    (5) Dacă doriți să câștigați loterie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau să mulțumesc nelimitat acestui bărbat extraordinar numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu s-a întors acum cu plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu va mai reveni niciodată la mine. Plâng toată ziua în căutarea unei soluții care să mă ajute să-l aduc înapoi. Apoi am văzut o parte din mărturii pe Instagram de către ANGELA DAVIS. Îi trimit un e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu și el promite să-l aducă acasă în termen de 3 zile. într-adevăr, este minunat, mă ajută să-l recuperez pe soțul meu în termen de 3 zile pe care le promite, iar soțul meu se va întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă implore pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Îți voi fi recunoscător pentru totdeauna Dr. ODION și nu mă voi opri să îți public numele pe internet pentru ca oamenii să vadă cât de sincer ești. Și vreau să le spun și tuturor celor de aici că voi rămâne întotdeauna recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu a revenit cu dragoste, grijuliu, sincer și mi-a promis că mă va iubi pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați și la +2349060503921.

      Ștergere
    2. Vreau să mulțumesc nelimitat acestui bărbat extraordinar numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu s-a întors acum cu plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu va mai reveni niciodată la mine. Plâng toată ziua în căutarea unei soluții care să mă ajute să-l aduc înapoi. Apoi am văzut o parte din mărturii pe Instagram de către ANGELA DAVIS. Îi trimit un e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu și el promite să-l aducă acasă în termen de 3 zile. într-adevăr, este minunat, mă ajută să-l recuperez pe soțul meu în termen de 3 zile pe care le promite, iar soțul meu se va întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă implore pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Îți voi fi recunoscător pentru totdeauna Dr. ODION și nu mă voi opri să îți public numele pe internet pentru ca oamenii să vadă cât de sincer ești. Și vreau să le spun și tuturor celor de aici că voi rămâne întotdeauna recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu a revenit cu dragoste, grijuliu, sincer și mi-a promis că mă va iubi pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați și la +2349060503921.

      Ștergere
  8. MESAJUL MEA CUM SUNT SPITALUL MEA:

    Numele meu Rose I sînt din Norvegia, vreau să-mi împărtășesc povestea aici online despre cum am primit spatele ex-soțului meu cu ajutorul unui bărbat minunat care mi-a arătat vraja în 24 de ore, soțul meu sa întors la mine, numele lui este Dr. Ogundele. Am auzit pe cineva care-și împărtășește povestea despre Radio despre Dr. Ogundele despre cum acest om o poate ajuta cu toată problema, așa că l-am contactat repede pentru ajutor deoarece am fost înșelat de prea multe ori de oameni falsi, dar imediat când i-am contactat pe Dr. Ogundele, el mi-a dat o vrajă și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine în 24 de ore, mi-a fost un miracol, am avut încredere în el și am așteptat și în 24 de ore soțul meu mi-a sunat la telefon și i- el și astăzi sunt fericit să vă spun că soțul meu este înapoi la mine și amândoi trăim fericit. Vreau ca cuvântul să mă ajute să-i mulțumesc domnului Ogundele pentru munca sa mare în viața mea, am făcut un acord cu el pentru a informa lumea despre munca lui bună, de aceea împărtășesc povestea mea pentru ca oamenii să mă ajute să-i mulțumesc pentru acei care au nevoie de ajutor să-l contacteze și pentru ajutor, el are puterea de a aduce fericire și de a da soluții la orice fel de problemă îl recomand pe cineva care are nevoie de ajutor el este 100% original și aici sunt informațiile sale de contact pentru cei care au nevoie de ajutorul lui . Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt aici pentru a aprecia munca depusă de Dr. Isikolo pentru viața mea, nu este numai bun în medicina pe bază de plante, ci și bun în vrăjirea dragostei pentru căsătoria întreruptă, vraja norocului, relația ruptă și multe altele. m-am tulburat când soțul meu mi-a părăsit, după ce a început să vadă o doamnă în biroul său, și l-am confruntat cu privire la motivul pentru care el mă înșeală și el a strigat la mine și a plecat acasă, am pledat că îmi pare rău și a refuzat ierta sau vin sa revin acasa, am fost lasata cu copiii mari singuri pentru a avea grija, m-am simtit frustrat sa stau cu o alta femeie, am incercat sa gasesc o cascator de vraja care sa ma ajute, dar pe cand navigam, am vazut-o multe mărturii despre modul în care doctorul Isikolo a ajutat o mulțime de oameni, am spus că ar trebui să-i dau lui Isikolo un proces și cu adevărat a aruncat o vrajă de dragoste care mi-a adus înapoi pe soțul meu minunat în două zile și era de necrezut. surpriza cadou de masina ca un semn pentru ceea ce el a facut-mi lasand toate acestea in timp ce-l ierta si astazi suntem familie fericita din nou. Vă rugăm să cineva care are orice dificultăți în căsătorii sau relație vă rugăm să contactați acest mare herbalist, deoarece eu sunt sigur că el are un remediu pentru orice situație s-ar putea găsi. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp sau Viber-l pe +2348133261196. Dumnezeu sa te binecuvanteze

    RăspundețiȘtergere
  10. Numele meu este Eleonora Lovrenco și în prezent locuiesc în Suedia. vreau să împărtășesc mărturia mea minunată cu privire la modul în care m-am întors pe soțul meu înapoi, pe care am jurat să fiu cu mine până când ma lăsat la altă femeie fără nici un motiv și încerc să fac lucrurile să funcționeze pentru amândouă, dar lucrurile în care se înrăutățește și-l iubesc atât de mult și nu pot face nimic pentru a-mi lua soțul înapoi până când am întâlnit o mărturie a unei femei numită Ana Mateovic din Australia pe internet vorbind despre o vrăjitoare puternică numită DR BEN care a adus sotul ei înapoi 48 de ore și am decis să încerc și la cea mai mare surpriză pe care mi-a făcut-o, de asemenea, pentru mine, la fel cum a făcut pentru Stella și am mulți oameni care se plângeau de vrăjitoria falsă, dar asta am întâlnit a fost un adevărat vrăjitor care ajută-mă să-mi rezolv problema pe care nu am nici o soluție, i-am prezentat pe mulți dintre cei mai buni prieteni ai mei care au probleme similare, iar problema lor a fost rezolvată cu ajutorul lui Dr Ben, care le-a ajutat să-și recapete iubitorii în 48 de ore. Sunt atât de fericit că soțul meu se întoarce la mine din nou, iar cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică, în fiecare zi este fericirea și bucuria. și nu există nimic asemănător cu cel pe care-l iubiți. Sunt atât de fericit că dragostea mea este înapoi la mine cu ajutorul lui Dr Ben, dacă aveți o problemă similară, vă voi sfătui să-l contactați, el este acolo pentru a vă ajuta și pentru a vă zâmbi pe față așa cum mi-a făcut pentru mine și pentru alții. e-mail de contact: goodwillspelltemple@gmail.com puteți să-l sunați / ce să-l contactați prin numărul mobil +2348159101215

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna tuturor. Recent am văzut o mărturie despre doctorul ISIKOLO într-un blog pe care îl vizitez pentru probleme legate de relații și întâlniri, pentru că aveam probleme serioase cu soțul meu și ne întâlnisem de șase luni, se schimba brusc, nu era acasă cu mine și copiii mei ca întotdeauna, el a început să-și înșele, mă rănea în multe feluri pe care nu mi-am dat seama niciodată posibil și m-am gândit că ar trebui să încerc, poate, din disperare de ceva și am contactat dr. ISIKOLO. La inceput totul era simtit viu si incredibil, consultarile si solutiile lui erau putin usor si ciudat si am fost speriat pentru ca am auzit citit si auzit o multime de povestiri despre rotitele de vraja falsa, escrocheriile si niciodata nu am crezut in magie. Am jucat împreună cu o mică speranță și credință și am trimis câteva lucruri după tot și a funcționat ca un miracol, totul a mers într-o direcție nouă, a fost și este uimitor .. Cred că tocmai bună-credința ma făcut citește acel post special în acea zi credincioasă .. Sper că ar putea ajuta și pe alți oameni ca și cum mi-a făcut .. Am făcut un pic și am obținut tot ce-am vrut și mi-am dorit soțul meu și într-adevăr sa întors la mine după 48 de ore ca Dr Isikolo ma asigurat. familia mea și viața mea înapoi. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe WhatsApp sau Viber pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  12. Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 HIV SIDA și altele
    LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
    whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu sinceritate, am fost atât de zdrobit când soțul meu de 8 ani m-a părăsit și m-am mutat în Quebec pentru a fi cu o altă femeie. Durerea mi-a fost prea mult pentru a suporta că nu am mai putut să o suport. Așa că a trebuit să apelez la internet pentru ajutor până când am aflat că dr. Ilekhojie este adevărata afacere. Am încercat tot ce știam și, cu vrăjile, binecuvântările și puterile magice extraordinare, ai făcut toată munca pentru mine, ceea ce mi-ați garantat rezultatul pozitiv în 48 de ore, Ex-soțul meu a revenit la mine și a fost regretabil pentru întregul lot pe care l-a făcut. Și acum viața mea este echilibrată și sunt din nou fericită. Dr. Ilekhojie, faceți un serviciu extraordinar oamenilor. Prieteni în cazul în care aveți nevoie de ajutorul Dr. Ilekhojie, vă rugăm să-l trimiteți pe gethelp05@gmail.com sau +2348147400259 Domnule, vă recomand pentru totdeauna

    RăspundețiȘtergere
  14. Numele meu este Marleen Baerveldt, formular, Brașov, România. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Osagiede poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Osagiede. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Osagiede caster vrăjitor real și puternic, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată e-mailul său de contact la: doctorosagiede75@gmail.com sau whatsapp la +2349014523836
    sau viber +2349014523836

    RăspundețiȘtergere
  15. Numele meu este trandafir. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr. OKOSUN pentru a mă ajuta să-mi recuperez fostul soț cu iubirea și vraja sa magică. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am găsit e-mailul Dr.OKOSUN pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și să-l ajute la remediere. relația. și face oamenii fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre marea mea surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sărbătoresc pentru că Soțul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe Internet, deoarece Dr. OKOSUN este un adevărat ortograf. NEVOIE DE AJUTOR? DOCTORUL DE CONTACT OKOSUN ACUM PRIN E-MAIL: okosunakpade@gmail.com sau contactează-l pe whatsApp +2348153044210 Este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 vraja de dragoste
    2 WIN EX BACK
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROPRIETARE DEPEL
    5 vraja de protectie
    6 vraja de afaceri
    7 Fapte BUNE
    8 DEPOZIT DE LOTERIE ȘI DEPARTAMENT DE CAZ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce nume puternic și autentic de jucător de vrăji Dr. Odion, sunt atât de fericit să împărtășesc aici acest minunat și minunat turnător de vrăji, vreau să mulțumesc și să împărtășesc munca bună a doctorului Odion pentru ceea ce a făcut pentru mine! pentru restaurarea familiei înapoi Soțul meu care a plecat de acasă și a solicitat actele de divorț s-a întors acasă și s-a oprit să completeze actele de divorț după ce l-am contactat pe Dr. Odion pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și să-l aduc acasă la copiii noștri cea mai fericită parte că femeia malefică care a provocat problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu, tot ceea ce a spus dr. Odion s-au împlinit încă o dată, mulțumesc dr. Odion, împărtășesc această mărturie minunată pe acest site, deoarece știu cel mai mult oamenii se confruntă cu o astfel de problemă în căsătoria sau relația lor și caută o soluție. Îți voi sfătui să nu mai cauți și să-l contactezi pe doctorul Odion prin e-mailul său: (drodion60@yandex.com) sau să îi chatezi pe WhatsApp +2349060503921 pentru a restabili căsătoria sau relația Dr. ODION este cel mai bun și adevărat jucător de vrăji pe care l-am întâlnit vreodată cu Dumnezeu să vă binecuvânteze, domnule, pentru munca voastră mare pe care o faceți pentru oameni. Dr. ODION vă poate ajuta, de asemenea, în câștigarea jocurilor de loterie, încercați-l, este cel mai bun

      Ștergere
  16. Sunt Helena Leon din Londra, soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am cunoscut când aveam 20 de ani, iar el a împlinit 24 de ani. Am trecut prin multe emoții împreună. În căsătoria noastră au existat mai multe lupte enorme și situații dureroase, dar parcă am ieșit întotdeauna din cealaltă parte. Din senin, soțul meu a susținut o discuție despre divorț, eram orb. Nu am văzut că vine, nu am recunoscut semnele. A încetat să-și poarte verigheta și nu am crezut nimic. Nu mă mai consideră atrăgător sexual. Nu m-am putut abține să plâng tot timpul pentru că eram extrem de rănit. Am fost total deprimat până când l-am găsit pe dr. ISIKOLO caseta de vrăji din Africa, toată lumea vorbea despre online și l-am contactat pentru o vraja Love. În timpul conversației noastre, m-a asigurat că o să-mi aducă soțul înapoi în mai puțin de 48 de ore de la castingul său vraja. Mi s-a părut imposibil. N-ai să crezi că soțul meu a sunat după 48 de ore, cerându-mi să uit tot ce a spus despre divorț. Am fost cu totul uimit! Există atâta dragoste în familia mea de când i-am folosit vrăjile. Este minunat și vrăjile lui funcționează atât de repede. Acum, soțul meu mă iubește mult mai mult decât înainte. Ați putea contacta și el dacă aveți probleme cu căsătoria sau relația dvs. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  17. Bună ziua, salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Sunt Pressy Tony, britanic, am suferit cancer de 5 ani și toate aceste mijloace
    Am încercat tratament, nu m-au ajutat, dar când am intrat
    Pe Internet, am văzut foarte bine mărturia despre Dr. Obudu despre cum a putut
    Vindecă pe cineva de cancer și de alte boli, această persoană a spus lucruri grozave despre acest bărbat și ne sfătuiește să-l contactăm dacă suferă de orice tip de boală sau dacă are multe probleme la care El Dr. Obudu poate fi de ajutor. Ei bine, am decis să-l încerc, mi-a cerut informațiile pe care i le-am trimis și mi-a spus că va pregăti medicamentul pe bază de plante, pe care îl voi lua săptămâni după ce am luat medicamentul pe bază de plante pe care mi l-a trimis Dr. Obudu,
    Spre marea mea surpriză, așa am fost vindecată de 5 ani de cancer.
    Prieteni, îl puteți contacta pe dr. Obudu pentru orice tratament pentru orice boală. Toți cei care au citit articolul meu despre asta
      Am nevoie de ajutor, ar trebui să-l contactați. E-mail. Dr. obudu
      obuduyang@gmail.com sau WhatsApp +1 503-773-9114 pentru ajutor, este un
    om de încredere
    Dacă aveți oricare dintre problemele enumerate mai jos.

      atunci este, de asemenea, perfect

      (1) Dacă vrei să-ți recuperezi fostul.
    (2) Dacă ai întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
      (4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.
      (5) Dacă doriți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
      (7) Doriți să vă legați soțul / soția pentru a fi al vostru pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijirea ierbii
      (10) Ajutor pentru a scoate oamenii din pușcărie
      (11) Vrăjile de căsătorie
    (12) Vrăji miraculoase
      (13) CARTEA DE PROFECIE
      (14) Vrăji de atracție
      (15) Îndepărtați vrăjile bolii
      (16) ALEGEREA CÂȘTIGĂTORILOR
    (17) SUCCESUL LA EXAMENE
      (18) Farmec pentru ca cineva să te iubească.
    (19) Vraja de afaceri.
    (20) Găsește-ți familia de mult timp pierdută.
    (21) Vraja pentru probleme de familie
    (22) Problemele cauzelor judecătorești
      23) rămâneți însărcinată

      Dacă aveți nevoie sau doriți informații despre vrăji sau bani despre dragoste,
      Puteți rezolva această problemă astăzi la Obudu Spell Solution Temple.

    RăspundețiȘtergere
  18. Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi unui caster vrăjitor numit Dr. Ajayi, deoarece a ajutat la restabilirea păcii în căsnicia mea ruptă, ajung să știu despre el printr-un prieten care a ajutat cu numere norocoase să câștige mare într-o loterie. Nu vreau să intru în detalii, dar ceea ce îmi va place să știu este că dr. Ajayi este un adevărat om spiritual, deoarece am căutat ajutor din diferite surse, dar nu s-a întâmplat nimic până când prietenul meu m-a prezentat la el, l-am contactat în legătură cu căsătoria ruptă și i-a explicat totul, mi-a spus ce trebuie făcut, pe care l-am respectat și astăzi, sunt un bărbat fericit în căsnicia mea, soția mea a venit acasă și mi-a spus că nu mai vrea un divorț și mulțumesc doctorului Ajayi ea este însărcinată cu un băiat și starea mea financiară s-a îmbunătățit. dacă aveți nevoie de ajutor pentru orice vă deranjează, contactați Great Ajutor Caster Dr Ajayi pe e-mail drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094, acesta este garantat 100%.
    îl puteți contacta, de asemenea, pentru următoarea vrajă.

    * Vraja de căsătorie
    * Vraja de promovare a muncii
    * numere norocoase pentru loterie
    * Stilou magic pentru examene
    * Câștigă orice dosar în instanță
    * Vraja de protecție
    * vraja de prosperitate
    etc ....

    Nu fiți timizi, contactați-l și rezolvați-vă problemele în câteva zile
    intervenție spirituală.
    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  19. Viața poate fi dificilă și credeți-mă, viața a jucat multe trucuri asupra mea, nu cred niciodată în voodoo sau casting-uri de vraja, deși am citit niște cărți. Un bărbat special numit Dr. Ajayi îmi dovedește că voodoo / ortografie este real și există. Ma numesc Sophia si am 45 de ani cu trei copii si un sot iubitor. timp de 8 luni bune am fost într-o stare deprimată pentru că soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu o parte din haine fără nicio explicație, l-am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu a fost găsit nicăieri, am sunat. și a spus că nu mai este interesat de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a fost răcit pe piele și am fost în stare de șoc, deoarece nu-mi amintesc că am avut vreo problemă, am aflat ulterior că a fost cu o altă femeie, toate discuțiile și efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă ca și cum nu m-a mai cunoscut până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că doctorul Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele familiei și a renunțat la contactul său. Am ales contactul și i-am transmis mesajul cu privire la vraja Dr. Ajayi, i-am explicat problemele mele, a spus că nu trebuie să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli în legătură cu asta, dar mi-am luat în minte să dau o lovitură. Mi s-au spus anumite lucruri de făcut pe care le-am făcut, știi că la 3 zile de la turnarea vraja într-o dimineață am auzit o bătaie la ușă, era soțul meu afară, a spus că nu știe ce face și nici nu-mi amintesc cât timp a rămas din casă, sunt foarte fericit să-mi iau soțul înapoi și mulțumesc merg dr. Ajayi caserul de vrăji, de când contactați-l, viața mea a decurs fără probleme și vreau ca oamenii să meargă acolo prin starea mea anterioară să am ajutor rapid. De aceea, îmi împărtășesc mărturia. Așadar, dacă traversați orice fel de dificultate în viață, contactați dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp: +2347084887094 și veți fi bucuroși că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
  20. Treceam prin iad în căsătoria mea când am întâlnit o mărturie a unei doamne numită Daiva, ea a descris cum a reușit să-și salveze relația cu ajutorul unui caster vrăjitor numit Dr. Ajayi, deoarece bărbatul ei a lăsat-o pentru o altă femeie fără ei având vreo semnificație neînțelegere, dar războiul de vrăjire Dr. Ajayi, care este binecuvântat de strămoșii săi ajutat cu puterea de a face vraja și bărbatul ei s-a întors spunând că nu știe ce a venit peste el, am avut un caz aproape similar pentru că soțul meu vrea să umplu un divorț, dar nu vreau o casă spartă, pentru că am fost împreună timp de 15 ani după ce am citit mărturia Daiva, am contactat caserul de vrăjitoare Dr. Ajayi și i-am explicat situația mea, mi-a spus câteva lucruri care trebuiau făcute și i-am urmat instrucțiunile după o săptămână de vrajă, soțul meu mi-a spus că îi pare rău pentru toate durerile pe care mi le-a pus și copiii să promită că va fi alături de noi și de atunci trăim în pădure e. Dacă aveți o problemă similară ca a mea sau vreo problemă în viață, fie că este vorba de un loc de muncă, de o școală sau de o problemă de sănătate, contactați Dr. Ajayi. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber sau Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 8 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu un fiu. Acum 6 luni, am început să observ ceva comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, cu greu nu-i mai păsa de mine sau de copii, Uneori iese și nici măcar nu se mai întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar în totalitate. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Când navighez pe internet într-o zi, am dat peste un site care sugera că dr. AJAYI poate ajuta la rezolvarea problemelor mele conjugale, la refacerea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el a făcut o vrajă pentru mine. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și i-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea trăiește din nou fericită împreună. Toate mulțumesc dr. AJAYI. Dacă aveți nevoie de o casetă de vrăji care poate arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. Nu te va dezamăgi.


    Sunați și Whatsapp: +2347084887094
    vibrator: +2347084887094
    Mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am știut niciodată că voi scrie această mărturie într-o zi, dar inima mea este atât de plină de bucurie, încât am decis să o împărtășesc. Sunt avocat și locuiesc la Vilnius și am 30 de ani. Mă întâlnesc cu iubitul meu de când aveam 20 de ani, relația noastră a fost întotdeauna minunată. Părinții mei i-au plăcut foarte mult și speră să ne căsătorim într-o zi, pentru că relația noastră a fost atât de lungă. De curând am început să observ că ori de câte ori pun problema problemei căsătoriei, el doar se va lăuda și spune că nu este pregătit, în ciuda faptului că am fost împreună timp de 10 ani, iubitul meu a avut un loc de muncă foarte bine plătit, așa că banii nu au fost ” problema, el avea 35 de ani. Când îl întreb de ce nu vrea să se căsătorească, va continua să spună că nu este pregătit pentru asta acum, că dacă găsesc pe cineva care este gata, ar trebui să mă căsătoresc cu el, cuvintele lui chiar m-au doborât, am fost în lacrimi zile întregi acasa. Apoi, într-o zi, m-am întâlnit cu dr. Ajayi și i-am povestit problema mea, mi-a spus că cineva a făcut un blestem pe iubitul meu să nu se căsătorească cu mine. Dr Ajayi mi-a spus ce voi face, a spus că va face câteva vrăji și după câteva zile voi fi surprins. Am făcut toate lucrurile necesare pe care mi le-a cerut să le fac. Câteva zile mai târziu, spre marea mea surpriză, prietenul meu mi-a propus-o într-o petrecere surpriză, a doua zi am făcut o nuntă în instanță doar cu părinții și prietenii noștri prezenți, eram atât de plină de lacrimi și inima îmi era atât de bucuroasă. Mulțumesc dr. Ajayi. Vă recomand dr Ajayi pentru orice fel de vrajă doriți, contactați numărul său de telefon Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Numele meu este Nabrel Kim. din FL în SUA. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji pe nume Dr. Ilekhojie Am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că am contactat acest mare jucător de vrăji pentru ajutor. El m-a ajutat să-i arunc o vrajă de dragoste și în doar 48 de ore băiatul meu s-a întors la mine plângând și implorând iertarea mea. Dr. Ilekhojie l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl doream. Și El și-a deschis ochii pentru a ne imagina câtă dragoste avem împreună. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand acest mare jucător de vrăji oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o despărțire de dragoste Trimite-i un e-mail la: gethelp05@gmail.com poți să-l și Whatsapp pe numărul său de telefon +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  24. Soțul meu m-a lăsat cu sufletul la gură, acest lucru m-a îmbolnăvit și problema mea a devenit foarte dificilă și m-a făcut aproape să renunț, dar după vraja de dragoste de la Dr. Ilekhojie, relația mea a fost restabilită instantaneu, am fost fericit că rezultatul a fost fantastic și eficient, doar că La 2 zile după doc. Ilekhojie a început totul, am obținut rezultatul în 48 de ore, soțul meu s-a întors cu plin de dragoste și sinceritate. Niciodată în viața mea nu m-am gândit că acest lucru va funcționa atât de repede. Soțul meu s-a împăcat cu mine și a început să acționeze complet diferit, mi-a arătat dragoste în fiecare zi, mă simt fericit încă o dată și ca niciodată. Mi-a fost atât de bine să-mi revin soțul, mulțumesc dr. Ilekhojie pentru minunata ta vrajă de dragoste făcută. Vă rugăm să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de ajutor în orice tip de problemă de relație prin e-mail: (gethelp05@gmail.com) puteți, de asemenea, să-l Whatsapp pe numărul său de telefon 2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  25. DR ODION ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA RUPTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU TÂRZIE DR ODION Oricine are nevoie de ajutor!

    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit DR ODION pe care îl poate aduce înapoi pe amant în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că-mi lipsește și că îi pare atât de rău pentru tot ce m-a făcut să treacă. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc DR ODION pentru că mi-ați adus înapoi iubitul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail: (drodion60@yandex.com) sunați-l sau adăugați-l pe Whats-app: +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  26. DR ODION ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA RUPTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU TÂRZIE DR ODION Oricine are nevoie de ajutor!

    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit DR ODION pe care îl poate aduce înapoi pe amant în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că-mi lipsește și că îi pare atât de rău pentru tot ce m-a făcut să treacă. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc DR ODION pentru că mi-ați adus înapoi iubitul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail: (drodion60@yandex.com) sunați-l sau adăugați-l pe Whats-app: +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu cred niciodată în magia neagră sau în vrăjitoare, dar un jucător de vrăji numit Dr. Ajayi mă răzgândește despre asta, el este un om grozav binecuvântat de strămoși cu puterea de a soluționa problemele de relație. Îl cunosc printr-un prieten pe care l-a ajutat să obțină un contract uriaș, aveam probleme în căsnicia mea, deoarece soțul meu de 15 ani spune că vrea un divorț după ce am trecut împreună, asta mi-a frânt inima, încerc să înțeleg ceea ce am greșit, dar nu m-am putut gândi la nimic, i-am spus vrăjitorului situația mea și el m-a făcut să înțeleg că soțul meu nu este el însuși, mi-a spus ce să fac și am urmat instrucțiunile, în trei zile după vrajă, omul a venit la bunul său simț și a anulat divorțul, de atunci trăim fericiți împreună fără nici o problemă, dacă aveți probleme în relația dvs. contactați-l pe Dr. Ajayi pentru o soluție durabilă pe e-mailul său: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp / Viber număr: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  28. Viața a fost plină de provocări de când soțul meu m-a părăsit și a continuat cu o altă femeie. De cele mai multe ori mă gândisem să termin totul. Lucrurile s-au înrăutățit când mi-am pierdut casa, familia și toate în urma uraganului Matthew și am devenit refugiat în propria țară, România. Singura proprietate care mi-a rămas era un telefon cu internet în buzunar. Într-o zi fidelă, am găsit un doctor Ilekhojie pe Internet, pe Face-book. Cineva din SUA mărturisise despre multe lucruri grozave pe care doctorul Ilekhojie le făcuse pentru ea și familia ei. L-am contactat și restul ei spun că este istorie. Astăzi sunt fericit căsătorit cu un soldat pe care l-am întâlnit în tabără și îmi recâștig fericirea. Nu pot păstra această fericire pentru mine, pentru că nu sunt egoist. De asemenea, puteți să-l contactați pe Dr. Ilekhojie pe e-mail: gethelp05@gmail.com sau să-l scrieți pe WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  29. Viața mea a fost distrusă când soțul meu m-a trimis la pachet, după 13 ani am fost împreună. Eram pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi aduce soțul la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu mă sună, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună prin faptul că nu este nicio problemă să-mi aduc soțul înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a-și recupera soția când l-a părăsit pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până în prezent și inițial am fost șocat să aud ceva de la seful meu. Mi-a dat o adresă de e-mail a lui DR ODION, care l-a ajutat să-și recupereze soția, nu am crezut niciodată că acest lucru va funcționa, dar nu am avut de ales să intru în contact cu spusele pe care le-am terminat și mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-i propună să-i arunce vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pledează că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că a fost doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc la locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză a mea, a fost îngenuncheat soțul meu mi-a cerut iertare că vrea să mă întoarc acasă pe mine și pe copil, când i-am dat lui DR ODION o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și el a spus clar că eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune a face ca bărbat, fără să înțeleagă. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați DR ODION pentru ajutor. E-mailul său este (drodion60@yandex.com) sau sunați la +2349060503921 SAU și pe WhatsApp

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu am crezut niciodată cu adevărat în niciunul dintre aceste lucruri, dar când îmi pierdeam logodnicul, aveam nevoie de ajutor și de undeva să mă întorc prost. Am găsit (drodion60@yandex.com) și am comandat o VRAIE DE IUBIRE. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul. iar logodnicul meu a sunat din nou și a vrut să revină la mine! Nu numai că reveniți, vrăjitorul și-a deschis ochiul pentru a ști cât de mult îl iubeam și am nevoie de el. Vrăjeala nu se spală pe creier, dar i-au deschis ochii pentru a ști cât de mult trebuie să împărtășim împreună. Recomand oricui se află în vechea mea situație să o încerce. Vă va aduce surprize minunate, precum și iubitul înapoi la voi. Așa cum trebuia să fie lucrurile. "Puteți contacta dispozitivul de lansare a vrajilor pe EMAIL: (drodion60@yandex.com) sau îl puteți WhatsApp și la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  31. Sunt în relație cu iubitul meu de 2 ani acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu-mi pot imagina viața fără el. În continuare, am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a funcționat. A fost în această zi credincioasă, am dat de câteva comentarii pe un site web despre acest mare jucător de vrăji numit Dr. Isikolo, așa că multe persoane au susținut că le ajută să-și reînnoiască relația și să-i aducă pe fostul lor înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul lui și mi-am spus tot ceea ce trebuie făcut, ceea ce am făcut și el m-a asigurat că în 2 zile prietenul meu va părăsi cealaltă fată și va reveni la mine și a fost foarte grozav surpriză când mi-am văzut iubitul revenind la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo și vă sfătuiesc și dacă aveți nevoie de ajutorul lui trimiteți-i un e-mail direct: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  32. Am făcut cercetări pentru vindecarea spirituală prin vrajă de dragoste, din ceea ce am citit este foarte posibil ca un medic vrăjitor să arunce o vrajă de dragoste și să aducă înapoi iubitul pierdut, indiferent de distanță. Am citit, de asemenea, că orice problemă spirituală poate fi rezolvată de un autentic medic vrăjitor, dar nu toată lumea poate fi ajutată. Am avut noroc că l-am contactat pe Dr. ODION prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau prin WhatsApp cu el +2349060503921. după unele cercetări. Soțul meu m-a făcut să trec prin iad după ce m-a părăsit cu fiica noastră în vârstă de 18 luni pentru a locui cu amanta lui. Unul dintre motivele sale a fost că nu este încă pregătit să se ocupe de copilul nostru. Situația m-a frustrat, eram confuză tot timpul și aveam treptat leziuni cerebrale pentru că eram neajutorat și fără speranță. L-am rugat pe DR ODION să mă ajute mental și să-l aduc într-adevăr legământul său actual de căsătorie și să ne întărească sentimentele unul pentru celălalt. După ce vraja a fost aruncată, deși am avut puțină credință că va funcționa, am fost surprins la sfârșitul zilei pe care mi-a dat-o doctorul ODION, soțul meu s-a întors la noi. Nu numai atât, sentimentele noastre unul față de celălalt s-au schimbat, vraja a îndepărtat îndoielile pe care le avea cu privire la îngrijirea copilului nostru. Sunt atât de emoționată chiar acum. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați DR ODION pentru ajutor. E-mailul său este (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp el +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  33. De două ori am fost în saga relației cu soțul meu, mă înșală cu o altă femeie care vrea să se asigure că casa mea se strică și suntem chiar în pragul divorțului și el a decis să mă lase pentru o altă femeie , Am vorbit cu prietena mea despre divorț și mi-a recomandat-o pe dr. AJAYI, care mi-a salvat căsnicia și mi-a adus soțul înapoi. S-a îngenuncheat ieri și și-a cerut scuze pentru tot. Nu mai merg niciodată la juriul divorțului. Sunt fericit că familia mea s-a întors și copiii sunt fericiți. Dacă aveți probleme de relații similare. Contactați-l pe marele jucător de vrajă Dr Ajayi pe adresa sa de e-mail: Drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094. Familia mea s-a întors și vreau ca fiecare cuplu să înțeleagă că divorțul nu este niciodată răspunsul. Mulțumesc dr Ajayi, sunteți cel mai bun și 100% fiabil jucător de vrajă. Voi fi mereu recunoscător.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sono molto sorpreso per l'esperienza miracolosa e le meraviglie del dottor Isikolo che sono state diffuse su Internet e in tutto il mondo, come ha aiutato meravigliosamente le persone di tutto il mondo a restaurare i loro amanti perduti l'ho contattato dopo aver passato così tante testimonianze di persone diverse come mi aiuta a riportare indietro l'ex amante, gli ho detto di mio marito che mi ha abbandonato circa 8 mesi fa, e se n'è andato di casa con tutto quello che avevo, ero sconcertato quando mi ha detto solo di sorridere e avere un riposo mentale assicurandomi che gestirà tutto in sole 48 ore, dopo il secondo giorno in cui mio marito mi ha chiamato, ero così scioccato, prendo la chiamata e non potevo credere alle mie orecchie, mi stava davvero implorando di perdonarlo e facendo promesse al telefono, È tornato a casa e mi ha anche fatto un regalo molto carino solo per lui per dimostrare il suo amore per me, ero così felice che ho dovuto chiamare il dottor Isikolo e ringraziarlo, mi ha detto solo di condividere la buona notizia in tutto il mondo , Beh, se hai bisogno di un lanciatore di incantesimi efficace e reale per un y problema nella tua vita puoi contattare il dottor Isikolo sulla sua email: isikolosolutionhome@gmail.com o il suo WhatsApp lui su: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  35. CUM SĂ VOI ÎNAPOI EX FĂRĂ FĂRĂ PANICĂ MULȚUMIRI MAREI DR JOE PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR
    Informații de contact de mai jos: e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com
    sau numărul WhatsApp +447907629903
    Eu sunt Fenna Daan. Vreau să depun mărturie despre puternicul DR JOE pentru salvarea relației mele. Trebuie să fiu unul dintre puținii care nu au probleme să arate și să spună cuiva cât de recunoscător sunt că am făcut din relația mea o relație melodioasă și lină. Am încercat să fiu mai pozitivă în legătură cu relația mea cu iubitul meu, se pare că a durat pentru totdeauna. O altă doamnă mi-a luat Logodnica de la mine și s-au mutat amândoi. Am plâns și l-am căutat să se întoarcă, dar el a refuzat să primească apelurile mele și să nu-mi întoarcă mesajele. Prietenul meu m-a prezentat la un puternic turnător de vrăji numit DR JOE, care m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste foarte puternică care mi-a readus logodnica în 48 de ore. Am fost uimit și surprins când logodnica mea a sunat să mă implore pentru iertare, din cauza puternicei vrăji de dragoste a lui DR JOE. Nu omiteți să contactați DR JOE prin următoarele mijloace dacă aveți orice problemă maritală sau de relație. Informații de contact de mai jos: e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com sau numărul WhatsApp +447907629903

    RăspundețiȘtergere
  36. Il mio ragazzo ha rotto con me 2 mesi fa, perché sentiva che lo stavo tradendo con un mio amico maschio, ho provato tutto il possibile per spiegargli ma ha fatto orecchie da mercante, ero emotivamente devastato perché lo amavo davvero fino a quando ho visto un post su internet su DR ISIKOLO, che aiuta le persone a ritrovare il loro amante perduto, all'inizio dubitavo che fosse reale perché non ci avevo mai creduto ma ho deciso di provarlo, l'ho contattato e lui mi ha detto io cosa fare e l'ho fatto poi ha fatto un incantesimo d'amore per me Il processo dell'incantesimo per riunire gli amanti è molto semplice e lavora altruisticamente con le persone nello stesso modo in cui ha ripristinato la mia relazione entro 48 ore e il mio ragazzo chiamava e implorava di riconcilia con me, se hai bisogno di aiuto per riparare la tua relazione o problema matrimoniale. Ecco il suo contatto, WhatsApp/Viber su: +2348133261196, e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere
  37. Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Sophie Thijs. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mari martori despre preotul Ade care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că preotul Ade mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu mi-a spus că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că iubirea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Preot Ade oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați preotul Ade, vă garantez 100% că vă va ajuta. e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com sau numărul WhatsApp +447907629903

    RăspundețiȘtergere
  38. Mulțumită unui om grozav numit dr Ajayi, am reușit să mă împac cu soțul meu după o separare de un an, prietenul meu care este bancher mi-a prezentat-o pentru că a ajutat-o să obțină promovarea în banca cu care lucrează, cu puterile sale ancestrale. transmisă lui de strămoșii săi. dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrajă cu orice problemă prin care treceți sau viața dvs. conjugală nu fi timidă, vă recomandăm să contactați dr. Ajayi, jucătorul de vrajă pe Whatsapp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru un rapid soluţie

    RăspundețiȘtergere
  39. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun jucător de vrajă și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută tuturor această mărturie. Am fost la alte turnătoare de vrăji fără să văd niciun rezultat. Tocmai mi-aș fi dorit să vin la tine mai devreme, am primit tot ce e mai bun de la tine Fostul meu soț a plecat timp de un an și am mers peste tot și alți jucători de vrăji pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat-o ​​pe Dr. Isikolo După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un telefon de la el. Vrajile sale au făcut minuni, iar soțul meu a revenit plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc atât de mult, Dr Isikolo Pentru toți cei care sunt în căutarea unui jucător de vrăji adevărat, ar trebui să îl contactați pe DR ISIKOLO La isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  40. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt după restabilirea căsătoriei mele cu ajutorul unui jucător de vrăji numit DR JOE. El este minunat și unic, am contactat aici online din mărturiile despre care am citit. i-am spus problemele mele și a aruncat o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine în 48 de ore și mă uimește cum se întâmplă astfel de minuni după ce a înșelat și a vrut un divorț; mașina pe care tocmai mi-a cumpărat-o, acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și acum trăim foarte fericiți. Dr. Joe este acolo pentru a răspunde problemelor de relație. contactați-l prin e-mail Informații de contact de mai jos: zionsolutioncentre@gmail.com sau numărul WhatsApp +447907629903

    RăspundețiȘtergere
  41. Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-blog.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

    RăspundețiȘtergere
  42. Am fost rănită și cu inima frântă când a apărut o problemă foarte mare în căsnicia mea acum șapte luni între mine și soțul meu. atât de groaznic încât a dus problema în instanță pentru divorț. a spus că nu mai vrea să mai rămână cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că și-a făcut bagajele afară din casă și ne-a supus pe mine și pe copiii mei dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera înapoi după o mulțime de cerșetori, dar fără rezultat și mi-a confirmat că și-a luat hotărârea și că nu a vrut niciodată să mă mai vadă. Marți, când veneam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten care a întrebat despre soțul meu. I-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate de a-l recupera pe soțul meu a fost să vizitez un jucător de vrăji care l-a ajutat în vremurile grele. Nu am crezut niciodată în vrăji, dar nu am de ales decât să-i urmez sfatul. turnătorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu în ziua următoare. Ce declarație incredibilă !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac, apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, m-a sunat să mă anunțe că se întoarce. Atât de incredibil !! Așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor noștri. din această zi relația noastră este mai puternică decât înainte, datorită ajutorului unui jucător. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă, vă rugăm să vă sfătuiți să contactați DR AJAYI, garantez 100% că vă va ajuta să vă rezolvați problemele. Trimiteți-l prin e-mail la: drajayi1990@gmail.com SAU numărul WhatsApp / Viber +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  43. Vrăjitor de vrajă autentic numit DR ISIKOLO
    Am fost atât de deprimată când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt tip după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o implor să se întoarcă la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Am devenit un bărbat trist după tot ce am fost împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut, nu mi-am putut imagina viața fără ea, pentru că dragostea mea pentru ea a fost neprețuită să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când treceam prin internet, am văzut un comentariu despre el are puterea de a-l aduce înapoi pe fostul amant și am decis să încerc să văd singur contactându-l și imediat i-am răspuns, i-am explicat prin ce a trecut și a spus că celălalt tip folosește vraja de reuniune pe ea, de aceea a plecat eu pentru el, în ciuda grijii pe care o am pentru ea și promit să mă ajute să-mi recuperez amantul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să pun o vrăjeală moartă asupra lui, astfel încât să nu poată lupta cu mine în viitor, în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de necunoscut tip bărbați în Florida și în termen de cinci zile prietena mea era la mine casa care mă aștepta să mă întorc de la serviciu și când am făcut-o, a început să cerșească spunând că îi pare rău că nu a știut niciodată ce i-a venit. mulțumesc DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și acum totul merge bine. contactați Peter pentru orice vrajă de răzbunare și vrajă din spate prin isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  44. CEL MAI BUN CASTER DE VRAJE DE IUBIRE PENTRU A VĂ ÎNVÂLTA EX AMANTUL, SOȚUL, SOȚIA, PRIETENA SAU PRIETENUL ÎNAPOI ADĂUGAȚI-L PE WHATSAPP: +44-7907-629903
    Sunt foarte fericit astăzi alături de familia mea. Numele meu este Lotte Max. Am 34 de ani. Soțul meu m-a părăsit pentru bine 1 an acum și îl iubesc atât de mult, căutam o modalitate de a-l recupera înapoi de atunci. Am încercat multe opțiuni, dar el nu s-a mai întors, până când nu am întâlnit un prieten care m-a îndrăgostit de PREOȚEȚEA ÎNȚELEPCIUNE, un puternic jucător de vrăji, care m-a ajutat să-l aduc înapoi pe soțul meu după 2 zile. Eu și soțul meu trăim fericiți împreună astăzi, acel bărbat este minunat, îl puteți contacta prin e-mail zionsolutioncentre@gmail.com ... Acum voi sfătui orice persoană serioasă care s-a trezit în acest tip de problemă să-l contacteze acum pentru o soluție rapidă fără stres .. El este mereu acolo să te ajute, acum îi spun tatăl meu. contactați-l acum, este întotdeauna online sau e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com sau numărul WhatsApp +44-7907-629903

    RăspundețiȘtergere
  45. Eu și Ex-ul nostru ne-am despărțit acum 1 an și 2 luni și eram însărcinată în șase luni. Ne iubim amândoi și a fost un șoc pentru mine și chiar mi-a frânt inima. Am încercat să-l sun și ambele linii au fost deconectate. Am încercat să ajung la el pe rețelele de socializare, dar el m-a șters din ele. Plângeam și plângeam zilnic pentru că îl iubeam foarte mult. Până nu am născut și copilul a împlinit un an, nu mi-am putut recupera dragostea. Din nou, am fost confuz. Nu știu ce să fac și, de asemenea, mi-am pierdut slujba și nu am bani să am grijă de copil. Eram nenorocit în viață, așa că am plâns către sora mea și i-am spus problema mea și i-am spus că știe de un puternic jucător de vrăji DR Isikolo care a ajutat-o ​​când nu putea rămâne însărcinată. L-am contactat prin e-mail și mi-a spus că mă va ajuta și mi-a spus că o femeie a aruncat o vrajă asupra bărbatului meu și a spus că mă va ajuta să rup vraja, astfel încât bărbatul meu să se întoarcă la mine și să fie al meu pentru totdeauna. A fost o mare surpriză pentru mine că tot ce a spus el s-a întâmplat. Omul meu s-a întors imediat la mine, spunând că ar trebui să-l iert. Îți trimit o mulțumire foarte mare acestui puternic și real jucător de vrăji. Mă rog ca el să trăiască mult și să facă mai mult din minunata sa lucrare. Dacă aveți orice fel de problemă care vă deranjează în viață, trebuie să contactați acest puternic turnător de vrăji DR Isikolo! El te poate ajuta. El nu te va dezamăgi, îți dau 100% garanție că te va ajuta. Iată contactul său: Trimite-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, îl poți WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  46. Bună ziua, prieteni, sunt aici pentru a spune o mărturie minunată și uimitoare despre un mare jucător de vrăji care m-a ajutat. Numele meu este Anna Luuk. Recuperarea iubitului meu este ceea ce mă așteptam puțin și nu mi-aș putea imagina niciodată. Eu și iubitul meu suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să-l întreb, dar el a refuzat să-mi spună ce problema este și, odată cu trecerea timpului, a căutat divorțul. Eram atât de îngrijorat și confuz, și am făcut tot posibilul pentru a-l readuce înapoi, dar nu a fost ușor, am crezut că toată speranța s-a pierdut și, în timpul căutării mele de ieșire, mi-a spus un prieten de-al meu care avea o problemă similară eu despre un mare jucător de vrăji numit DR ISIKOLO care a ajutat-o ​​să-și recapete și prietenul. Nu cred niciodată în aruncarea de vrăji în întreaga mea viață sau într-o magie pentru că nu am crezut niciodată că va funcționa, dar am încercat să-i dau acestui om o șansă și, spre marea mea surpriză, a aruncat o vrajă pentru a-mi aduce înapoi iubitul, dar astăzi ne-am întors împreună într-o casă minunată cu trei copii frumoși. Mulțumesc DR ISIKOLO. Suntem fericiți împreună din nou și folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece o situație similară Sau dacă aveți nevoie de Cure să-l contactați pe e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com sau numărul de WhatsApp +44-7907-629903

    RăspundețiȘtergere
  47. Serviciu excelent și uimitor cu privire la modul de recuperare a fostului dvs.
    Cui îi poate interesa, am apreciat cu adevărat modul în care Marele DR ISIKOLO și-a folosit îndrumarea și abilitățile intuitive ca antrenor de viață și empatia sa, pentru a-mi aduce sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100 la sută din psihicii reali reali, consultant pentru a vă readuce fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problemele de suferință. partenerul meu m-a părăsit din cauza luptelor nesfârșite și a zăcut și am fost devastat de luni de zile și mi-am recuperat fericirea când l-am contactat. Singurul DR ISIKOLO The Great este singurul care te poate ajuta. Mi-a rezolvat problema. Mi-a readus-o pe fosta mea în 48 de ore de consultare. Luați legătura cu Marele e-mail DR ISIKOLO: puteți contacta e-mailul Dr Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl poți WhatsApp/Viber la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  48. Soțul meu plănuia să divorțeze de mine, spunând că s-a săturat de uniunea noastră, am fost surprins pentru că asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, am aflat ulterior că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat , s-a enervat foarte tare și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni când am văzut contactul doctorului Ajayi, vrăjitorul, o femeie mi-a explicat cu cine a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil cu ea un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de o forță întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și o vrăjeală pentru mine, după șapte în zilele vrăjii soțul meu a venit acasă și a rupt hârtia de divorț, trăim fericiți acum, toate datorită doctorului Ajayi. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-l. VOI AFLAȚI ORICE TIP DE DIFICULTATE ÎN VIAȚĂ ȘI DORIȚI O SOLUȚIE DE ULTIMĂ CONTACT CU DR AJAYI EL ESTE UN CASTER DE VRAIE PUTERNIC PE Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  49. Soțul meu plănuia să divorțeze de mine, spunând că s-a săturat de uniunea noastră, am fost surprins pentru că asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, am aflat ulterior că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat , s-a enervat foarte tare și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni când am văzut contactul doctorului Ajayi, vrăjitorul, o femeie mi-a explicat cu cine a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil cu ea un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de o forță întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și o vrăjeală pentru mine, după șapte în zilele vrăjii soțul meu a venit acasă și a rupt hârtia de divorț, trăim fericiți acum, toate datorită doctorului Ajayi. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-l. VOI AFLAȚI ORICE TIP DE DIFICULTATE ÎN VIAȚĂ ȘI DORIȚI O SOLUȚIE DE ULTIMĂ CONTACT CU DR AJAYI EL ESTE UN CASTER DE VRAIE PUTERNIC PE Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  50. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce a ajutat o femeie să-și recupereze soțul. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele turnător de vrăji care mi-a readus-o pe fosta mea soție când am crezut că toată speranța s-a pierdut. DR ISIKOLO și-a folosit vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi femeia cu vraja lui, la început am crezut că visez când soția mea s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci ea mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Tot ce am făcut a fost să mă conformez cu el și el m-a ajutat și am obținut rezultatul în 48 de ore, ceea ce mă uimește și până astăzi. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțele dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  51. Numele meu este Nikky și sunt din Canada, căsătorit cu patru copii. Soțul meu se numește Wesley. Ne-am căsătorit în 2010. Căsătoria noastră a mers întotdeauna atât de bine, soțul meu a fost un bărbat foarte iubitor și grijuliu, până când treptat visele mele despre o casă liniștită s-au spulberat când o femeie malefică a intrat în viața soțului meu. La început am crezut că sunt doar prieteni, soțul meu chiar o aduce la casă uneori pentru a lua cina cu noi. Nu știam puțin că ea caută cum să-l ia pe soțul meu de la mine. Wesley a plecat dintr-o dată din casă pentru a începe să locuiască cu amanta, am plâns și am încercat tot ce am putut pentru a-mi readuce soțul, dar fără rezultat. Copiii mei chiar l-au sunat, uneori implorându-l să se întoarcă acasă că le este dor de el, va încheia apelul asupra lor și îi va amenința pe copii să nu-l mai sune niciodată. Știam că ceva nu este în regulă, soțul meu mă iubea pe mine și pe copii atât de mult, încât nu va face niciodată acest lucru. Am continuat să plâng zi și noapte până când am auzit de vrăjitorul Dr. Ajayi. Imediat l-am contactat, m-a asigurat că soțul meu se va întoarce, că a fost înșelat de amanta lui, mi-a spus ce aș face și a făcut niște vrăji. La doar câteva zile de la întâlnirea mea cu doctorul Ajayi, soțul meu și-a împachetat lucrurile din casa amantei și s-a întors acasă, copiii au sărit pe el când l-au văzut, cu lacrimi rostogolindu-mi ochii, soțul meu și-a cerut scuze și mi-a spus cum îmi pare rău că a fost. Mulțumită doctorului Ajayi, familia mea este din nou completă. Dacă vă confruntați cu orice fel de problemă de relație, contactați doctorul Ajayi pentru o soluție rapidă. E-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp / Viber: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  52. Am multe de spus, dar nu am timp, pentru că citeam despre toți cei care ar fi putut scrie povestea mea. Sunt foarte recunoscător că sunt aici. Când soțul meu a plecat mi-a venit să mor. când conduceam săptămâna trecută și el îmi dă o palmă pe spate. nu am fost atât de fericiți de foarte mult timp, el a fost vrăjit de o fată pe care a întâlnit-o în timp ce era într-o călătorie de afaceri în Bolivia și ne-a tratat pe mine și pe fiica noastră într-o manieră crudă, abandonându-ne fără nicio sursă de finanțare, nu-l învinovățesc pentru că el nu era în mintea sa dreaptă, totul datorită doctorului Ajayi, care ajută la efectuarea unei vrăji pentru a-l readuce la noi, dacă treci printr-o perioadă grea pentru că nu mai înțelegi comportamentul soțului în căsătoria ta sau ești divorț și ai nevoie fostul tău soț sau soție înapoi sau treci prin momente grele în relația ta și ai nevoie de o soluție rapidă, îl poți contacta pe dr. Ajayi prin e-mailul său Drajayi1990@gmail.com SAU Whatsapp / Viber +2347084887094. FĂGĂDUIM că o să vă întoarceți AICI pentru a-I mulțumi

    RăspundețiȘtergere
  53. Vă mulțumesc mult DR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am contactat niciodată pe nimeni înainte și vă spun că după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba pentru a mă împăca cu bărbatul meu, el purta un inel pe degetul meu. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  54. Bună ziua, numele meu este Kallya din SUA. Vreau să spun lumii despre marele și puternicul turnător de vrăji numit Priest Ade, soțul meu mă înșela și nu se mai angajează față de mine și copiii noștri când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine și a vrut un divorț, am fost atât de inimă frântă, am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă, căutam ceva online când am văzut un articol despre cum marele și puternicul preot Ade a ajutat atât de mulți situația ca a mea, adresa de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail spunându-i despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în termen de 24 de ore. și plângea și mă implora să-l iert și să-l accept înapoi, de asemenea, vă poate ajuta să contactațiancientspiritspellcast@yahoo.com sau ancientspiritspellcast@gmail.com
    Blog: https://priestade.blogspot.com
    WhatsApp +2347059715465.

    RăspundețiȘtergere
  55. Mulțumesc DR ISIKOLO cel mai mare dintre toate pentru ceea ce ai făcut pentru mine. Sunt atât de grozav iubitul meu a revenit la mine și acum trăim fericiți împreună. Vraja de dragoste a lui DR ISIKOLO Leo este foarte puternică și eficientă și nu are niciun efect secundar, deoarece a promis că am decis să încerc o încercare a lui DR ISIKOLO când iubitul meu m-a părăsit pentru un altul, m-a ajutat să-i arunc o vrajă de dragoste iubitului meu care l-a adus înapoi la mine în 48 de ore, așa cum mi-a promis și m-a asigurat. ceea ce mă emoționează cel mai mult este că iubitul meu nici măcar nu știa că se află sub o vrajă dacă treci printr-o problemă de dragoste de relație. Vă sfătuiesc să contactați DR ISIKOLO cel mai bun pentru a vă rezolva problema. Este foarte greu să pierzi una de dragoste și știu cum se simte, așa că nu lăsa pe cineva să-ți ia iubitul de la tine. Contactați DR ISIKOLO Leo astăzi și rezolvați problema dvs. și dacă aveți nevoie de ajutorul său mai jos, aici este adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct Whatsapp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  56. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încercați, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu el cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  57. Vă mulțumesc foarte mult DOCTOR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtei iubiri pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am contactat niciodată pe nimeni înainte și vă spun că, după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață, el a purtat un inel pe deget. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o femeie căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest bărbat pentru a vă ajuta la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  58. CUM M-AM REPĂRAT SORULUI CU AJUTORUL DR. WALE CONTACT PE NUMĂRUL WHATSAPP / VIBER +2349015141346 sau drwalespellhome@gmail.com

    Sunt Alia Hoedt. Vreau să îi mulțumesc doctorului Wale pentru că mi-a readus iubitul în 48 de ore. Când amantul meu m-a părăsit, am fost atât de obosit și frustrat până când am căutat ajutor pe internet și am văzut atât de multe discuții bune despre dr. Wale și am decis să-l încerc și l-am contactat și i-am explicat problemele mele și a aruncat un vraja de dragoste pentru mine, pe care o folosesc pentru a-l recupera pe soțul meu. Dacă doriți să-l recuperați pe iubitul dvs., contactați Dr. Wale prin WhatsApp / Viber +2349015141346 e-mail: drwalespellhome@gmail.com Dr. Wale marele om care este capabil să-l aducă înapoi iubit pierdut

    RăspundețiȘtergere
  59. Bună ziua prieteni mă numesc Leshana și sunt asistentă de profesie, eu și logodnicul meu am datat de 6 ani, dar aveam probleme serioase pentru că mama lui nu vrea să ne căsătorim, ea a folosit o metodă diferită pentru a se asigura că fiul nu se căsătorește cu mine până nu se desparte în sfârșit de mine fără nici un motiv, îl iubesc cu adevărat, așa că caut soluție rapidă online și am avut norocul să-l întâlnesc pe dr. Ajayi, un mare jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi cu super puteri, I-am povestit prin problemă lui și el mie ceea ce provoacă ruptura dintre noi și mi-a spus lucrurile necesare pentru a avea pace din nou în relația mea, i-am urmat toate instrucțiunile și astăzi suntem fericiți căsătoriți și ne așteptăm primul nostru copil. Aveți probleme în casa dvs. matrimonială sau doriți ca iubitul dvs. să se întoarcă după o despărțire, contactați-l acum pe Dr. Ajayi pentru o soluție durabilă pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  60. DR WALE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE CONTACTĂ-L CU WHATSAPP / VIBER +2349015141346 SAU drwalespellhome@gmail.com

    VRAIA DE IUBIRE URGENTĂ EFICIENTĂ PENTRU A PRIMI EXPRESUL TĂU RAPID ȘI A SALVA CĂSĂTORIA! Îmi pare rău că am pus asta pe net, dar trebuie. Voi fi pentru totdeauna dator la DR WALE pentru repararea căsătoriei mele rupte după ce soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie timp de 6 luni. Nu am crezut niciodată în genuri până când prietenul meu nu mi-a prezentat dr. WALE. La început, am fost sceptic față de el, deoarece am auzit multe despre lansatorul de gen fals, dar mi-am pus îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a cerut. Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore după ce l-am contactat. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de căsătorie ruptă și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut de lume. De asemenea, este specializat în loturi, promoții, E.T.C. Conectați-vă acum cu DR Wale, prin e-mailul său: drwalespellhome@gmail.com sau WhatsApp / Viber: +2349015141346

    RăspundețiȘtergere
  61. Cum un puternic jucător de vrăji numit Dr. AJAYI m-a ajutat să-l aduc înapoi pe iubitul meu în 48 de ore. iubitul meu care s-a despărțit de mine din iunie anul trecut și toate eforturile mele de a-l recupera au fost în zadar. Îl iubesc atât de mult încât de fiecare dată când îl văd cu o altă fată, voi fi supărat. Așadar, într-o zi, am intrat pe internet când am văzut mărturia unei femei. Cum acest mare bărbat pe nume DR AJAYI a ajutat-o ​​să se împace cu soțul ei. Din fericire pentru mine, a renunțat la contactul doctorului AJAYI. Așa că am sunat rapid la numărul și i-am trimis un mesaj pe e-mail după aproximativ 2 ore, m-a sunat înapoi și mi-a răspuns la e-mail. I-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și măsurile care trebuie luate. El a spus că are nevoie de niște obiecte pentru a se ruga pentru mine, ceea ce am făcut. Am făcut tot posibilul să mă asigur că rugăciunile mele s-au terminat și, în 48 de ore, așa cum mă asigurase deja, iubitul meu a venit să mă roage să-mi cer iertare, acum mă iubește, prețuiește și promite că nu mă va mai părăsi niciodată . Mulțumită lui DR AJAYI, îi puteți trimite și un e-mail: drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp sau VIBER: +2347084887094 și fiți siguri de soluție, deoarece el este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți găsi.

    RăspundețiȘtergere
  62. Vreau să mulțumesc lui Great DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com/) pentru că a adus Restabilirea relației mele rupte. Nimeni nu m-ar fi putut face vreodată să cred că Mărturia va ajunge vreodată la realitate. Am fost cel mai mare sceptic din lume. Nu am crezut niciodată în vrăji magice sau în orice altceva legat de asta, dar mi-a spus o sursă de încredere (un coleg de muncă foarte apropiat) și am încercat-o, a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Viața mea amoroasă era în ruine; inima se rupe și era la un pas de o treime. Pur și simplu nu m-am putut confrunta cu un alt divorț și am vrut să încerc mai mult pentru a face relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. și s-a despărțit din nou de mine. Eram confuz și nu mai știu ce să fac din nou, ci mai degrabă ei să intre în contact cu DR ISIKOLO. A făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să revină la mine în exact 48 de ore pe care m-a asigurat. acum suntem foarte mulțumiți de sinele nostru. DR ISIKOLO a făcut-o să realizeze cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este pentru REAL și pentru bine. vă poate ajuta, de asemenea, să vă remediați relația ruptă. L-am avut pe soțul meu înapoi! A fost ca un miracol. contactați-l acum dacă aveți nevoie de ajutor.
    e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    https://isikololovetemple.com
    Whatsapp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  63. IUBIREA AUTENTICĂ VREMĂ FUNCȚIILE ÎN 48 DE ORAȚI și-a revenit fosta iubită cu ajutorul DR ISIKOLO la (https://isikololovetemple.com)
    Am văzut oameni scriind mărturii despre vraja cu care au fost binecuvântați și de către cine așa că vreau să spun și a mea. Tot cu aceste mărturii l-am întâlnit pe Dr. Isikolo și l-am contactat pentru a-mi aduce fosta Katrina înapoi, astfel încât să putem petrece vacanțele împreună, deoarece ne-am despărțit de aproape un an și inima mea nu a fost aceeași. Iubesc această femeie din tot sufletul. Cu ajutorul doctorului Isikolo, fosta mea a revenit la mine în 48 de ore după ce m-am conformat și am făcut ceea ce mi-a cerut. Este foarte real. Și eu am fost șocat și nu mi-a venit să cred că a funcționat efectiv. V-aș spune să contactați acest bărbat dacă doriți să vă întoarceți persoana iubită cu rezultate rapide pe site-ul său: (https://isikololovetemple.com) sau Whats App / Call +2348133261196. Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  64. Voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui DOCTOR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) pentru repararea căsătoriei mele rupte. După ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spatele meu, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce el mi-a spus să fac. Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea lui. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până când nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă cu DOCTOR ISIKOLO acum, e-mailul său este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bună ziua tuturor, acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată. Vreau doar să spun mulțumiri lui DR ISIKOLO pentru că mi-a luat timp să mă ajute să arunc vraja care-mi aduce înapoi fostul meu iubit care a pierdut brusc interesul pentru mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și mai fericiți decât niciodată. Am fost cu adevărat uimit și șocat când a făcut treaba pentru mine și în 48 de ore după aceea, Kris s-a întors la mine acasă și a început să implore iertare și să-l accept înapoi .. Sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea mea DR ISIKOLO ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili relația ruptă. Îi place profund să-i ajute pe oameni să-și îndeplinească dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-i readucă pe foștii iubiți, să oprească relațiile abuzive, să găsească succes, să atragă fericirea, să găsească sufletele pereche și multe altele. Contactați-l astăzi și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vraji de dragoste. Oferă cele mai bune rezultate în aruncarea de vrăji reală. Trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196. Site-ul său: (https://isikololovetemple.com)

    RăspundețiȘtergere
  66. Bună, aceasta este mărturia reală a doctorului Ilekhojie care m-a ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul, care ne-a părăsit pe mine și pe copii timp de 9 luni. Îmi pierdusem orice speranță că logodnicul meu se va întoarce din nou acasă. dacă treceți printr-un moment dificil în căsătorie sau relație sau doriți să vă întoarceți Ex-ul, contactați Dr. Ilekhojie prin Whatsapp / Viber la (2348147400259) sau prin e-mail (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  67. pentru ajutor, verificați cu amabilitate (https://isikololovetemple.com)
    Bună ziua, vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrăji DR ISIKOLO. soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a determinat să se ocupe de divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam online citate despre dragoste, am văzut oameni vorbind despre el și despre marea sa lucrare, al cărei caz era similar la mine mi-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și mi-a spus să nu-mi fac griji că după 48 de ore va anula divorțul și se va întoarce la mine după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac spre marea mea surpriză după 48 de ore, a fost soțul meu, a îngenuncheat, implorându-mă să-l accept înapoi, vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, vă poate ajuta să contactați e-mailul: isikolosolutionhome@gmail.com sau Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  68. Nu am crezut niciodată în vrajă sau magie până când nu l-am întâlnit pe Dr. Ajayi, pe care l-am contactat prin numărul său: +2347084887094 pe WhatsApp, treceam prin necazuri în căsătoria mea, deoarece soțul meu a spus că nu mai are nimic de-a face cu mine după 9 ani de căsătorie, chiar îl iubesc pe soțul meu, așa că caut ajutor pentru a stabili lucrurile în căsătoria mea, în timp ce navigau am văzut unde un bărbat l-a recomandat pe doctorul Ajayi pentru că l-a ajutat să se promoveze la locul său de muncă cu o vrajă, am contactat Dr. Ajayi și mi-a explicat, mi-a spus lucruri de făcut pentru a restabili pacea în casa mea după ce i-am urmat toate instrucțiunile, soțul meu s-a răzgândit și trăim fericiți și el nu a mai menționat nimic despre divorț. Contactați-l astăzi pe Dr. Ajayi pentru orice problemă de relație sau orice aspect al vieții și el va găsi soluții la problema dumneavoastră. Număr Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Mi-am pierdut soțul pentru o altă femeie după 4 ani de căsătorie. Am avut o căsătorie minunată, dar el a început o relație cu un coleg care l-a urmărit. Locuiește departe de munca sa și a refuzat să vorbească cu mine sau să vină acasă. Am fost atât de devastată și mi-a fost greu să fac față. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un comentariu al lui Amber Luke care sugera că dr. Ilekhojie o ajuta să-și rezolve problemele conjugale, să restabilească relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. 2 zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Mulțumiri dr. Ilekhojie. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Îți dau 100% garanție că te va ajuta. E-mailul său gethelp05@gmail.com Și, de asemenea, ajungeți-l pe numărul WhatsApp / Viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  70. Uneori mă întreb cum ar fi fost viața mea dacă nu l-aș fi contactat pe Dr. Ajayi, preotul de vrajă / ​​vodoo. soțul meu este un bărbat grijuliu și iubitor, dar de aproximativ 6 luni este la distanță de mine și de copii, nu-i mai pasă de bunăstarea noastră și abia doarme acasă, am pledat cu el de mai multe ori, dar toate pledoariile mele cad pe surd urechi pentru a fi prieteni sinceri, că 6 luni a fost un iad viu pentru mine. Am încercat chiar să aranjez consiliere pentru el și pentru mine, dar el a refuzat întotdeauna, așa că am ieșit să caut ajutor și am discutat problema cu prietena mea apropiată Arina, ea mi-a povestit despre acest mare doctor vrăjitor numit Dr. AJAYI, care și-au ajutat vărul în căsătoria ei am fost sceptic, dar am decis să încerc, i-am explicat doctorului AJAYI tot ce se întâmplă în familia mea și mi-a spus să fac anumite lucruri acasă, i-am urmat toate instrucțiunile și, spre marea mea surpriză, soțul meu a venit acasă pe a treia zi, spunând că nu știe ce i-a venit că-i pare rău pentru ceea ce ne-a supus mie și copiilor, acum trăim ca o familie și DR AJAYI trebuie să fie mulțumit pentru asta, El este într-adevăr un adevărat jucător de vrăji supradotat de la naștere, dacă treci printr-un moment dificil în relația ta și ai nevoie de o soluție, te rog să nu fii timid sau să te ascunzi în tăcere contactează-l pe DR AJAYI astăzi și recuperează-ți dragostea. îl puteți contacta prin e-mailul său: Drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp SAU numărul Viber: +2347084887094 Voi ne întoarcem pentru a-mi mulțumi, asta este o promisiune.

    RăspundețiȘtergere
  71. Bună, spectatori online, sunt aici pentru a-mi împărtăși mărturia despre modul în care am fost ajutată să-mi recapăt soția. Am fost un trișor și soția mea m-a prins de mai multe ori. Am încercat să mă repar și de fiecare dată am ajuns să înșel iar și iar. Cred că nu mi-am dat seama ce a însemnat pentru mine până nu m-a lăsat în pace. Am început să găsesc o modalitate de a o recupera, dar nimic nu pare să funcționeze perfect până când am dat peste un articol despre dr. Ilekhojie care a ajutat o mulțime de oameni la nivel global să-și recupereze relațiile. Am luat legătura cu el prin numărul său de WhatsApp prin +2348147400259 și m-a asigurat că soția mea se va întoarce la mine în 48 de ore cu vraja sa de reconciliere. În mod surprinzător, soția mea s-a întors acasă după 2 zile spunând că încă mă iubește și am jurat că nu o voi mai înșela niciodată. Dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți-i un e-mail prin intermediul (gethelp05@gmail.com) sau numărul WhatsApp / Viber +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  72. Da, este adevărat că Dr. Isikolo este cel mai bun pentru a restabili casele și relațiile sparte. Numele meu este Jojo Ivan și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat jucător de vrăji. Când am contactat acest jucător de vrăji, prietenul meu mă părăsise de 2 ani și mereu l-am dorit să-mi revină. L-am cunoscut pe Dr. ISIKOLO pentru a mă ajuta în urmă cu aproximativ o lună și m-am reconectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost o tulburare pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe dr. ISIKOLO și printr-o mărturie și mi-a spus să mă calmez că indiferent care este problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar peste 2 zile, fosta mea m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am făcut pregătiri pentru a-l întâlni și mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și a vrut să mă întorc. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrările sale minunate și îl voi recomanda oricui are nevoie de un jucător de vrăji. Contactați-l pentru a vă ajuta și treceți rapid la e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.
    site-ul web: (https://isikololovetemple.com)

    RăspundețiȘtergere
  73. ACEASTA NU ESTE O GLUMĂ. ÎNCREDERE MARE DR ISIKOLO. Numele meu este Senna Rayan. Marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu pentru el, nu mi-aș fi putut imagina ce s-ar fi întâmplat. Fosta mea a luat mereu o ceartă cu mine și m-a maltratat mereu. A început să se comporte ciudat și amuzant și m-a părăsit fără motiv pentru altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat de Great (https://isikololovetemple.com). Am văzut atâtea mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat prin e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu va reveni cerșindu-mă. El și-a făcut treaba și a aruncat vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu a venit scuzându-se exact așa cum mi-a spus. Astăzi amândoi trăim împreună și suntem chiar mai îndrăgostiți decât cum am fost înainte ca el să plece. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. Îl puteți contacta pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe site-ul web: https://isikololovetemple.com și îl puteți WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  74. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l iau pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în luna august a acestui an și m-am întors aici pentru a posta despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Anna Oscar. Postarea despre un jucător de vrăji este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un jucător de vrăji în a-l aduce pe fostul meu iubit înapoi la mine chiar și atunci când m-a părăsit din cauza infidelității și a abuzurilor constante și am luptat separat și după 6 luni fără contact. Am citit despre doctorul Paul de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și m-am bucurat că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit în aceeași lună și el mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rog, toți cei de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericiți cu relația dvs. care vă face rău. Iubirea este cel mai bun sentiment trăit vreodată.
    Trimite-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com
    De asemenea, îl poți Whatsapp la +2348133261196
    Site-ul web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  75. Voi spune lumii să sărbătorească această mare mărturie cu mine, nu cred niciodată că o să-mi pot readuce vreodată fostul iubit într-o zi. Povestea mea și Ziua Recunoștinței este a dr. ODION. Când amantul meu a părăsit-o, nu m-am gândit niciodată că voi putea să o recuperez după ce mi-a trecut, dar sunt atât de fericit că, după interferența doctorului ODION, am putut să-mi recapăt iubitul după 48 de ore și sunt mândru să spun că cine are nevoie de ajutor pentru a-și recăpăta iubitul ar trebui să-l contacteze pe Dr. ODION prin e-mailul său: (drodion60@yandex.com) toți cei care au nevoie de ajutor acolo să caute ajutor de la el, astfel încât să te poată ajuta și pe tine. trimiteți-i un e-mail prin: (drodion60@yandex.com) sau WHATSAPP linia sa fierbinte: +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  76. Voi spune lumii să sărbătorească această mare mărturie cu mine, nu cred niciodată că o să-mi pot readuce vreodată fostul iubit într-o zi. Povestea mea și Ziua Recunoștinței este a dr. ODION. Când amantul meu a părăsit-o, nu m-am gândit niciodată că voi putea să o recuperez după ce mi-a trecut, dar sunt atât de fericit că, după interferența doctorului ODION, am putut să-mi recapăt iubitul după 48 de ore și sunt mândru să spun că cine are nevoie de ajutor pentru a-și recăpăta iubitul ar trebui să-l contacteze pe Dr. ODION prin e-mailul său: (drodion60@yandex.com) toți cei care au nevoie de ajutor acolo să caute ajutor de la el, astfel încât să te poată ajuta și pe tine. trimiteți-i un e-mail prin: (drodion60@yandex.com) sau WHATSAPP linia sa fierbinte: +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  77. Și eu sunt aici apreciez munca bună a lui DR WALE, când am crezut că s-a terminat în viața mea, atunci când acest mare om numit DR WALE a venit în salvarea mea. Aveam probleme serioase cu soțul meu, că el depune o scrisoare de divorț spunându-mi că vrea să divorțeze de mine. Asta mă face să pierd o anumită atenție la locul de muncă, ceea ce a făcut ca șeful meu să-mi dea o scrisoare de sac, cu faptul că lucrurile se înrăutățesc pentru mine. Nu până în ziua de azi, un bun prieten de-al meu mi-a spus cum dr. WALE a ajutat-o ​​cu problema ei. Așa că am luat curajul să-l contactez pe DR WALE și i-am spus totul. Tot ce a făcut pentru mine a fost să arunce o vrajă pentru mine, care l-a făcut pe soțul meu să nu mai divorțeze niciodată de mine și șeful meu de la serviciu m-a chemat înapoi pentru a începe să lucrez din nou. acum eu și soțul meu trăim amândoi fericiți împreună. Puteți contacta DR WALE pe WhatsApp / Viber +2349015141346 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  78. Și eu sunt aici apreciez munca bună a lui DR WALE, când am crezut că s-a terminat în viața mea, atunci când acest mare om numit DR WALE a venit în salvarea mea. Aveam probleme serioase cu soțul meu, că el depune o scrisoare de divorț spunându-mi că vrea să divorțeze de mine. Asta mă face să pierd o anumită atenție la locul de muncă, ceea ce a făcut ca șeful meu să-mi dea o scrisoare de sac, cu faptul că lucrurile se înrăutățesc pentru mine. Nu până în ziua de azi, un bun prieten de-al meu mi-a spus cum dr. WALE a ajutat-o ​​cu problema ei. Așa că am luat curajul să-l contactez pe DR WALE și i-am spus totul. Tot ce a făcut pentru mine a fost să arunce o vrajă pentru mine, care l-a făcut pe soțul meu să nu mai divorțeze niciodată de mine și șeful meu de la serviciu m-a chemat înapoi pentru a începe să lucrez din nou. acum eu și soțul meu trăim amândoi fericiți împreună. Puteți contacta DR WALE pe WhatsApp / Viber +2349015141346 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs.
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierdute
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de rupere
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
    9) dori?i sa va satisface?i iubitul
    Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  80. Dr. Odion m-a făcut să cred că se poate ridica în continuare când va cădea. Dr. Odion mă ajută să-mi aduc înapoi soția după doi ani de relații rupte, iar acum eu și soția mea suntem fericiți împreună din nou, din cauza puternicei vrăji de dragoste pe care Dr. Odion a aruncat-o pentru mine. Dr. Odion este un jucător de vrăji de dragoste recunoscut în toată lumea. el este foarte important în societate, deoarece are puterea de a restabili relația ruptă și de a-l aduce înapoi pe fostul iubit în spațiul de 2 zile. dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin e-mail: (drodion60@yandex.com) Iată numărul său de WhatsApp: +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  81. Bună ziua prieteni, sunt Edita din Trakai și nu am crezut niciodată în ceva supranatural, dar un om puternic numit dr. Ajayi m-a făcut să am o altă viziune asupra vieții. L-am cunoscut pe omul puternic Dr Ajayi online când treceam prin dureri emoționale, deoarece iubitul meu de 4 ani m-a părăsit pentru o altă femeie fără ca noi să avem vreo neînțelegere. I-am explicat situația mea omului puternic Dr Ajayi și el m-a făcut să înțeleg că ceea ce se întâmplă nu este firesc și mi-a spus pași de făcut pentru a-mi recâștiga iubitul, i-am urmat instrucțiunile și după 4 zile iubitul meu care m-a părăsit timp de 8 luni deblochează-mă de platforma sa socială și mă contactează că se întoarce acasă și ar trebui să-l iert. de atunci, viața mea amoroasă a fost minunată. Îți mulțumesc dr Ajayi pentru că m-ai făcut să cred în supranatural, dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă, dr Ajayi este SIGUR. contactați-l pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  82. am lucrat în biroul meu mai mult de doi ani acum, am făcut o treabă bună, iar șeful meu a fost foarte fericit în legătură cu asta și îmi place foarte mult munca, amândoi vom avea timp bun împreună, așa că într-o zi am fost în biroul meu șeful mă sună să vin la biroul său când ajung la birou, spre surprinderea mea, el a dat o ultimă dezamăgire, așa că am fost surprins și mi-a spus să nu vin în jurul companiei sale, nu, că se întâmplă ceva și am încercat să găsesc soluție despre asta nu am putut obține, într-o zi când citeam prin internet am dat peste DR AYO
    și sunt în contact cu el și i-am spus toată problema mea și mi-a spus să nu-mi mai fac griji, după ce câteva zile mai târziu șeful meu m-a sunat și mi-a spus să reiau din nou munca și am fost foarte fericit de faptul că toate mulțumesc lui DR AYO care au ajutor mă pot rezolva problema prin vrajeală. Puteți contacta și pe WHATSAPP +2347055691377 SAU E-MAIL: DRAYO47373@GMAIL.COM:

    RăspundețiȘtergere
  83. CASTER DE VRAIE PROFESIONAL CARE TE PUTĂ AJUTA CU VRAIE DE IUBIRE PENTRU A-ȚI ÎNAPOI EX AMANTUL URGENT DUPĂ DESPĂRȚIREA / DIVORȚIA / PROMOVAREA ÎN MUNCĂ / NĂȘTEREA COPILULUI CHIAR DACĂ SITUAȚIA TA PĂREȘTE FĂRĂ SPERENȚĂ! CONTACT: WHATSAPP: +2347054019402 SAU DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ESTE DESTINAT CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE ȘI REZULTATUL SĂU ESTE 100% GARANȚIE ..

    Voi fi pentru totdeauna îndatorat de marele DR WALE pentru repararea căsătoriei mele rupte după ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 10 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a prezentat dr. WALE. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce DR WALE mi-a spus să fac. Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea doctorului WALE. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 10 luni de divorț și nu mă voi odihni până când Dr. WALE nu va fi cunoscut în întreaga lume. De asemenea, este specializat în vrăji de bani, vrăji la loterie, vrăji de boală E.T.C. Conectați-vă cu DR WALE. WhatsApp +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  84. CASTER DE VRAIE PROFESIONAL CARE TE PUTĂ AJUTA CU VRAIE DE IUBIRE PENTRU A-ȚI ÎNAPOI EX AMANTUL URGENT DUPĂ DESPĂRȚIREA / DIVORȚIA / PROMOVAREA ÎN MUNCĂ / NĂȘTEREA COPILULUI CHIAR DACĂ SITUAȚIA TA PĂREȘTE FĂRĂ SPERENȚĂ! CONTACT: WHATSAPP: +2347054019402 SAU DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ESTE DESTINAT CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE ȘI REZULTATUL SĂU ESTE 100% GARANȚIE ..

    Voi fi pentru totdeauna îndatorat de marele DR WALE pentru repararea căsătoriei mele rupte după ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 10 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a prezentat dr. WALE. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce DR WALE mi-a spus să fac. Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea doctorului WALE. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 10 luni de divorț și nu mă voi odihni până când Dr. WALE nu va fi cunoscut în întreaga lume. De asemenea, este specializat în vrăji de bani, vrăji la loterie, vrăji de boală E.T.C. Conectați-vă cu DR WALE. WhatsApp +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  85. Eu și soțul nostru suntem căsătoriți de aproximativ 4 ani. Am fost fericiți și căsătoriți cu doi copii, un băiat și o fată. după o lună am început să observ un comportament ciudat de la ea și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, abia îi pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu vine acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot posibilul să corectez această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugerează că DR AYO poate ajuta cu probleme conjugale, poate restabili relațiile rupte etc. Așadar, am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit să mă vadă și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le făcuse și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci totul a revenit la normal. Familia mea și cu mine trăim din nou fericiți împreună. Mulțumesc lui DR AYO. Dacă aveți nevoie de un jucător care să poată arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp +2347055691377 SAU E-mail: drayo47373@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  86. eu și soțul nostru suntem căsătoriți de 8 ani. Am fost fericiți căsătoriți cu un fiu. Acum 6 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, cu greu i-a mai păsat de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de 4 săptămâni. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau, am dat peste o mărturie care sugera că Dr. AJAYI îmi poate ajuta să-mi rezolv problemele conjugale, să restabilesc relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea locuiește împreună din nou fericită. Toate mulțumiri doctorului AJAYI. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrajă care să poată arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi.


    Apelați și Viber / Whatsapp +2347084887094
    E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  87. Tocmai l-am recuperat pe fostul meu soț prin ajutorul doctorului ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) vrăji de dragoste Experți. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, asta a fost doar 3 ani de căsătorie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza dragostei pe care i-am avut-o, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenei mele și ea mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător care ar putea să mă ajute să arunc o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să o încerc. Am trimis un mesaj la turnătorul de vrăji numit dr nkosi și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de 48 de ore. A aruncat vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. Mulțumesc dr dr nkosi. dacă ești aici și Iubitul tău te refuză, sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l pe DR ISIKOLO pentru ajutor acum..Aici contactul său, WhatsApp-l: e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp/Viber el la +2348133261196. vizitați site-ul său (DR ISIKOLO): https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  88. La începutul acestui an, când te-am contactat pentru prima oară, eram într-o luptă amară de divorț cu soțul meu. Am crezut că căsătoria și familia mea sunt distruse. Am găsit site-ul dvs. și am răsuflat ușurat, deși chiar nu știam cum a funcționat. Nu numai că vraja Stop Divorce a funcționat foarte repede pentru mine, dar tu și cercul dvs. ați fost acolo pentru a mă ajuta și a mă sfătui în fiecare etapă a procesului. M-ați ajutat atât de mult și sunt fericit să vă informez cu privire la progresele noastre. Eu și soțul nostru ne-am împăcat și ne-am reînnoit jurămintele. Suntem mai puternici ca oricând. Sunt atât de fericită încât ai putut să mă ajuți să-mi păstrez familia intactă. Fără tine nu sunt sigur ce aș fi făcut. Vă confruntați cu aceleași probleme în căsătoria dvs., atunci îl puteți contacta prin e-mailul Său: gethelp05@gmail.com Telefon: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  89. DR WALE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE
    Toate mulțumiri dr. Wale pentru că m-a ajutat să-l aduc pe iubitul meu soț înapoi la mine. A fost o poveste lungă, dar voi spune puțin aici despre cum acest mare om numit Dr. Wale m-a ajutat să-mi aduc înapoi omul care nu a mai vorbit niciodată cu mine de 5 ani. A făcut treaba cu o vrajă de dragoste puternică. Tot ce am făcut a fost să obțin câteva obiecte folosite pentru a-mi pregăti vraja. După ce a folosit articolele, în următoarele trei zile omul meu a început să sune și mi-a spus că se întoarce acasă la mine. WhatsApp +2347054019402 SAU E-mail drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  90. Îmi pare rău că am pus acest lucru pe internet, dar nu am de ales decât să-mi țin promisiunea față de Dr. ODION, puternicul jucător de vrăji de dragoste care m-a ajutat să-l aduc înapoi pe fostul meu soț care era deja departe de 2 săptămâni fără să-mi ia rămas bun de la mine, a fost o experiență atât de dureroasă pentru mine pentru că el a fost prima mea iubire și viața mea se învârte în jurul lui, dar când m-a părăsit pentru o altă doamnă, am împărtășit lacrimile și încercam tot ce puteam să uit de el, dar în adâncul inimii mele a fost atât de cauza imposibilă l-am iubit atât de mult în ciuda durerii în care eram. Într-o seară credincioasă, am citit un comentariu despre dr. ODION, puternicul turnător de vrăji care poate ajuta la recuperarea unui fost iubit sau la reunirea unei case sparte și multe altele, la început a fost ca o glumă, pentru că nu am crezut niciodată în vrăjeală până când dr. ODION nu dovedește el însuși pentru mine, aducându-l pe soțul meu acasă după două zile de vrajă de dragoste asupra soțului meu. toate mulțumiri doctorului ODION pentru că m-au făcut din nou o femeie completă și mi-am adus înapoi amantul pierdut, voi continua să împărtășesc acest lucru căruia i-ar putea interesa să stabilim toată viața conjugală acolo în loc să ne împărtășim lacrimile sau să trecem prin întreruperea inimii. ODION pe e-mailul său de contact care este mai jos (drodion60@yandex.com) trebuie doar să-l contactați și să vedeți ce poate face. De asemenea, puteți suna și WhatsApp prin numărul său +2349060503921 noroc pentru cine a dat vreodată acest proces

    RăspundețiȘtergere
  91. Thim este cu siguranță o mărturie șocantă și autentică. Am vizitat un forum hime pe internet pe 1 decembrie 2020 și am văzut pe forum o mărturie minunată a lor puternic și mare jucător de vrăji numit DR ISIKOLO. Nu l-am crezut niciodată, pentru că nu am mai auzit și nu am aflat nimic despre vraja reuniunii. Nici un suflet nu ar fi putut să mă influențeze în legătură cu vrăjile de dragoste, până când DR ISIKOLO nu mi-a făcut-o și mi-a redat căsătoria de 6 ani și mi-a adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore, așa cum am citit mai departe internetul și tot ce am făcut a fost să respect procedurile sale și rezultatul m-a uimit. Am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să-ți transmit aprecierea mea DR ISIKOLO, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. him Email: him email: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp/Viber him la +2348133261196 este cel mai bun jucător de vrăji online și rezultatul lui este 100% garanție.
    site-ul său direct: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  92. Nu am știut niciodată că va exista un moment în care soțul meu să nu-mi mai poată privi ochii și să-mi spună că mă iubește. Am suferit întreruperi ale inimii când soțul meu a plecat de acasă pentru a fi cu o altă doamnă în apartamentul ei, fără să-mi pese de mine și de fiica noastră minunată. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și, de asemenea, să am grijă de fiica mea. Luna trecută, am dat peste un articol online care spunea cum dr. Ilekhojie a fost atât de util pentru o mulțime de oameni în restabilirea vieții lor de dragoste rupte. L-am contactat prin acest e-mail: gethelp05@gmail.com și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puteri naturale și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și va „wow”, în termen de 48 de ore după ce am l-am contactat pe dr. Ilekhojie, soțul meu a revenit cerșind spunând că nu știe ce i-a venit că-i pare rău și mi-a promis că nu îi vom mai abandona pe mine și pe fiica noastră din nou, că îi sunt atât de recunoscător că mi-a restabilit căsătoria. WhatsApp acest număr +2348147400259 pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui ....

    RăspundețiȘtergere
  93. După ce am fost în relație cu el timp de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care i-o am, l-am implorat cu tot , Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat cineva problema mea online și mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător de vrajă DR ISIKOLO care să mă ajute să arunc o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc , Am trimis prin poșta lanțului de vrăji și mi-a spus că nu există nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, el a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00 . Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la singurul jucător de vrăji real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate cele false de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul jucătorului de vrajă, de e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp-ul său de la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  94. Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț aici la adresa de e-mail a Dr. Ogala și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. E-MAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  95. Am citit câteva mărturii despre un jucător de vrajă de dragoste de către Dr. Isikolo despre cum a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore, Sincer, mă gândeam doar dacă acest lucru era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-l aducă înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îl iubesc foarte mult pe iubitul meu și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost dor de el, am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. Am contactat doctorul Isikolo și el mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, Dr. Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl doream. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și iubitul meu duc o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât așa era chiar înainte de Toate mulțumirile îi revin doctorului Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Isikolo și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat atât de rău, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  96. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Am nevoie disperată de el se pare că a fost atât de mult. Eram foarte îngrijorat și am nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe Internet, am văzut o mărturie specială pe acest DR AYO care m-a ajutat să mă recuperez rapid la fost și să opresc divorțul sau despărțirea etc. o (vraja iubirii) asupra mea. 28 de ore mai târziu, iubitul meu s-a întors la mine plângând și cerând iertare. Astăzi, sunt foarte fericit și vreau să recomand de la lansatorul excelent de cursuri celor care au nevoie extrem de mare de o soluție la relațiile lor rupte și la căsătorie. DR AYO Trebuie doar să contactați marele "DR AYO Dacă aveți în continuare probleme, va fi fericit să vă contacteze și vă garantăm că veți fi în față. Nu mai plângeți, contactați acum puternicul turnător. Vă mulțumim, DR AYO pentru că ați avut mi-am salvat relațiile rupte și l-am adus iubitului meu, înapoi la mine. Puteți WhatsApp +2347055691377 sau EMAIL: drayo47373@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  97. A funcționat cu adevărat și sunt mândru că sunt martor la asta. Am văzut postarea despre cum și-a recuperat bărbatul prin DR WALE. El a ajutat-o ​​să-și recapete fostul soț. Al meu a divorțat de mine acum 2 ani pentru a locui cu un alt bărbat și încerc să o las să plece, dar nu am putut, așa că încerc să fac o mulțime de lucruri pentru a o recupera înapoi, ea nu se va întoarce la mine. Într-o zi, am vizitat forumul pentru câteva sfaturi de recuperare și am văzut acolo o femeie care mărturisește cum dr. WALE a ajutat-o ​​să-și recupereze bărbatul după ce s-a legat de vraja altei femei și dr. WALE a ajutat-o. Începutul nu am crezut niciodată în munca spirituală, am încercat-o cu reticență, a fost disperat, îl contactez și îi explic problemele mele, spre marea mea surpriză, DR WALE m-a ajutat să-mi găsesc femeia după 2 zile, iar acum relația mea este perfectă acum. cum a promis. Restaurarea permanentă a unui Ex nu numai că aduce înapoi pe cineva pe care îl iubești, ci unește și sentimentele iubitorilor cu faptul că ești fericit cu această persoană. Femeia mea mă tratează ca pe un rege acum și spune mereu că mă iubește tot timpul. Dacă întâmpinați dificultăți în relația voastră, DR WALE vă poate ajuta cu ajutorul căsătoriei, CONTACTAȚI-L CU WhatsApp / Sunați-l la +2347054019402 sau EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  98. Salut, toată lumea Dr. Ogala este minunat, am încercat să concep în ultimii 9 ani după căsătoria mea, în cele din urmă am rămas însărcinată la o săptămână după ce am luat acest produs de fertilitate pe bază de plante pe care mi l-a dat Dr. Ogala. A fost incredibil. Am avut un istoric de avorturi spontane recurente, dar folosind ierburile lor am rămas însărcinată în mod natural la vârsta de 42 de ani, nu cred niciodată în ajutoarele plantei până când am întâlnit o mulțime de mărturii ale doctorului Ogala despre cât de util și cât de util a fost o mulțime de oameni, apoi am încercat, sunt atât de fericit astăzi, că voi avea grijă de cursul bebelușului meu cu gemeni după toate medicamentele pentru fertilitate consumate, inclusiv 6 cicluri de inducție Clomp, Încercați să concepeți Vă recomandăm să îl contactați astăzi la, @ Gmail.com sau sunați-l / WhatsApp la +2347049668119, am văzut și mărturii despre ajutorul său divers pentru persoanele cu, doriți ca fostul dvs. să se întoarcă) Încercând să rămâneți însărcinată) doriți să vă căsătoriți.) Îndepărtați orice boală din corpul vostru) .. ajunge la el astăzi, cred că Dumnezeu îl folosește pentru marea sa lucrare!

    RăspundețiȘtergere
  99. Nu am știut niciodată că voi scrie această mărturie într-o zi, dar inima mea este atât de plină de bucurie încât am decis să o împărtășesc. Sunt avocat și locuiesc în Vilnius și am 30 de ani. M-am întâlnit cu iubitul meu de la 20 de ani, relația noastră a fost întotdeauna minunată. Părinților mei le-a plăcut foarte mult și speră să fie căsătoriți într-o zi, deoarece relația noastră a fost atât de lungă. De curând am început să observ că ori de câte ori ridic problema căsătoriei, el se va lăuda și va spune că nu este pregătit, în ciuda faptului că suntem împreună de 10 ani, iubitul meu a avut o slujbă foarte bună plătită, așa că banii nu era „o problemă, avea 35 de ani. Când îl întreb de ce nu vrea să fie căsătorit, va continua să spună că nu este pregătit pentru asta acum, că dacă găsesc pe cineva care este pregătit, ar trebui să fiu căsătorit cu el, cuvintele lui m-au doborât, am plâns zile întregi acasă. Într-o zi l-am întâlnit pe Dr. Ayo și i-am spus despre problema mea, mi-a spus că cineva l-a înjurat pe iubitul meu pentru că nu s-a căsătorit cu mine. Ayo mi-a spus ce vei face, mi-a spus că va arunca mai multe vrăji și după câteva zile dacă îl vei prinde. Am făcut toate lucrurile necesare pe care mi le-a cerut. Câteva zile mai târziu, spre marea mea surpriză, prietenul mi-a propus-o într-o petrecere surpriză, a doua zi am avut o nuntă la curte doar cu părinții și prietenii noștri prezenți, sunt atât de plin de lacrimi și de inima mea era atât de fericit. Mulțumesc dr. Ayo. Îl recomand pe dr. Ayo pentru orice fel de vrăji doriți, contactați numărul său de telefon Viber sau WhatsApp: +2347055691377 sau e-mail: drayo47373@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  100. Tocmai l-am recuperat pe soțul meu cu ajutorul veritabilului dr. Ilekhojie .... De când m-a ajutat dr. Ilekhojie, soțul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. relația dvs. remediază. Aici contactul său, WhatsApp-l: +2348147400259
    E-mail: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  101. Cum l-am recuperat pe soțul meu divorțat cu ajutorul bun al vrăjii de dragoste a doctorului ODION ... Numele meu este Silvia Andreea. Când am citit online o mărturie despre modul în care Dr. ODION marele și cel mai puternic jucător de vrăji ajută la readucerea soțului Divorț EX LOVER. Mă întrebam cum poate fi adevărat acest lucru, pentru că mulți mi-au dat greș în trecut fără niciun rezultat de la ei. Am lăsat doar să treacă postarea și să trec pe forum. După cum am observat din nou, o persoană a postat și a spus că a fost testat și de încredere. După ce a citit prin poștă, a fost același bărbat despre care vorbea Dr. ODION. Așa că nu am altă opțiune decât să verific cu adevărat cum funcționează. Am fost total devastat când iubitul meu soț m-a părăsit. Era ca și cum întreaga mea lume dispărea în durere și durere. Știu că sună ciudat, dar dintre toate aparatele de vrăjitor pe care le-am contactat, el a fost singurul care mi-a dat impresia că sunt atât de adevărat și de încrezător. Mai mult decât vorbele sale, El l-a adus pe soțul meu înapoi și mi-a îndeplinit toate dorințele. Acum este loial, îmi acordă atenție, îmi oferă flori în fiecare duminică și ieșim deseori la cinema și la restaurant. soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Voi fi recunoscător pentru totdeauna pentru că mi-am transformat viața din iad în cer! Cred că cine are nevoie de ajutor ar trebui să ajungă la el pentru ajutor. Dumnezeu să vă folosească în continuare pentru a salva relația ruptă. Fiecăruia cu probleme conjugale, probleme de divorț, iubit pierdut sau orice problemă legată de relații, îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) cel mai bun jucător de vrăji prin adresa de e-mail: sau WhatsAPP el pe numărul său de telefon +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  102. Soțul meu m-a abandonat în ultimele luni și refuză să mă întorc pentru că a fost ținut de o femeie pe care tocmai a cunoscut-o, pentru asta am suferit și a fost o luptă infernală, dar decid să o fac toate înseamnă să mă asigur că soțul meu și cu mine ne întoarcem așa cum se întâmpla, apoi am intrat online acolo, am văzut atât de multe discuții bune despre acest jucător de vrăji al cărui email este (gethelp05@gmail.com). Așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema și în doar 48 de ore, așa cum mi-a promis, soțul meu a venit acasă, iar comportamentul său a revenit bărbatului cu care m-am căsătorit. Nu pot să îi mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine. Contactați-l dacă aveți o problemă similară. E-mail: gethelp05@gmail.com
    Whatsapp / Viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  103. Cum pot explica asta lumii că există un bărbat numit DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) care m-a ajutat să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit și mi-a redat pântecele. când toată speranța s-a pierdut. Eu și iubitul meu suntem căsătoriți în ultimii 5 ani fără niciun copil pe care trăiam fericit până când într-o zi am avut o neînțelegere pentru că nu puteam avea un copil pentru el, așa că a decis să mă trăiască pentru alte femei, i a fost atât de tristă și frustrată și nici nu am putut mânca până când, într-o zi, am navigat pe internet, unde am văzut o doamnă numită Sandra care mărturisește despre drăgălașul care a sunat-o pe DR ISIKOLO, care a ajutat-o ​​să-l aducă înapoi pe soțul ei acasă, așa că am decis să iau o încercare de a lua legătura cu vrăjitorul DR ISIKOLO, așa că îi explic toată problema lui DR ISIKOLO și mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că mă va ajuta să rezolv problema mea, că iubitul meu se va întoarce acasă, spre marea mea surpriză în doar 48 de ore soțul meu a început să mă sune și să implore iertare, a fost într-adevăr un miracol, acum ne-am întors din nou ca soț și soție, la o săptămână după ce pântecul meu a fost restaurat și chiar acum am dispărut o lună, mulțumirile mele sunt către DR ISIKOLO, nu vă faceți griji, nu mai aveți cauză DR ISIKOLO este aici pentru a vă ajuta voi toți, vă voi face o favoare că am căzut cu Whatsapp +2348133261196 sau trimiteți un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  104. Astăzi sunt atât de fericită din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. vraja lui este atât de grozavă și rapidă, nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, l-am întâlnit pe oameni din cărțile de față care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat el a răspuns imediat și a întrebat despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu se va întoarce la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-mi recupera soțul, el mi-a dat instrucțiuni și i-am cerut numele și poza pe care imediat le ascult și le urmez, mi-a promis două zile că soțul meu mă va chema să cred despre munca lui, vorbind sincer soțul a sunat, dar îmi lipsesc apelurile, am fost atât de fericit. Mi-a promis că soțul meu se va întoarce acasă în 48 de ore și ar trebui să-mi deschid vatra și să lucrez cu el, ceea ce am făcut. Astăzi familia mea s-a întors din nou cu ajutorul DR ISIKOLO, mi-a adus înapoi soțul după ce m-a părăsit pentru o altă femeie în alt stat, știi ce simți când îți pierzi soțul iubit pentru o altă femeie, faci orice pentru a-l lua înapoi. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa operă pentru că sunt foarte fericit astăzi. contactați-L dacă aveți nevoie și de ajutorul lui, ignorați dacă nu aveți. Mulțumesc DR ISIKOLO ,, "CONTACT prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți suna sau să-l trimiți prin Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  105. Uneori, viața noastră merge în unele momente grele, dar ar trebui să încercăm să ne ținem. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă repara sau de a vă îmbunătăți căsătoria, atunci mă bucur că l-ați găsit pe DR WALE și vă recomand cu tărie să luați legătura cu el. Aici îmi documentez eforturile în căutarea reconcilierii cu soțul meu, care m-a surprins foarte mult când a divorțat de mine după un an împreună. Am avut conflicte, dar nu m-am gândit niciodată că mă va face să mă abandoneze, dar toate datorită minunatului DR WALE care mă ajută să-mi readuc soțul înapoi. Puteți să-l contactați pe WhatsApp +2347054019402 Email: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  106. Astăzi sunt atât de fericită din cauza a ceea ce DR AYO a făcut vieții mele. vraja lui este atât de grozavă și rapidă, nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, l-am întâlnit pe oameni din cărțile de față care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat el a răspuns imediat și a întrebat despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu se va întoarce la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-mi recupera soțul, mi-a dat instrucțiuni și i-am cerut numele și poza pe care imediat le ascult și le urmez, mi-a promis Trei zile soțul meu mă va chema să cred despre munca lui, vorbind sincer soțul a sunat, dar îmi lipsesc apelurile, am fost atât de fericit. Mi-a promis că soțul meu se va întoarce acasă în 72 de ore și ar trebui să-mi deschid vatra și să lucrez cu el, ceea ce am făcut. Astăzi familia mea s-a întors din nou cu ajutorul DR AYO, mi-a adus înapoi soțul după ce m-a părăsit pentru o altă femeie în alt stat înapoi. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa operă pentru că sunt foarte fericit astăzi. contactați-L dacă aveți nevoie și de ajutorul lui, ignorați dacă nu aveți. Mulțumesc DR AYO ,, "CONTACTAȚI-L CU WhatsApp-UL LUI: +2347055691377 SAU Trimiteți-l prin e-mail: drayo47373@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  107. Tocmai l-am recuperat pe fostul meu soț prin ajutorul experților dr. ISIKOLO. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, asta a fost doar 3 ani de căsătorie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza dragostei pe care i-am avut-o, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător de vrăji care să mă poată arunca o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să o încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR ISIKOLO și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de 11 ore. A aruncat vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. mulțumesc lui DR ISIKOLO. dacă ești aici și Iubitul tău te refuză, sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l pe DR ISIKOLO pentru ajutor acum..Aici contactul său, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți să-l sunați sau să-l apelați la Whatsapp la +2348133261196. site-ul său direct: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  108. Bună ziua tuturor, sunt aici pentru a mulțumi dr. ODION pentru că m-a făcut din nou fericită, logodnicii mei m-au părăsit când erau pe cale să se căsătorească după 2 luni. Și am fost atât de frustrat să am o zi proastă. până când am fost online și arăt o recenzie a cuiva care postează o mărturie a unui doctor numit ODION, pe care l-am contactat de fapt și mi-a asigurat că nu ar trebui să-mi fac griji că prietena mea se va întoarce după ce va termina cu munca sa în 48 de ore . din păcate, întâlnesc o celulă pe telefonul meu și era prietena mea și mi-a spus că îi pare rău că ar trebui să-l iert că se întoarce pentru ca noi să fim împreună. Mulțumim lui DR ODION pentru munca sa amabilă. Dacă vă aflați în aceeași problemă, îl puteți contacta prin WhatsApp +2349060503921 sau prin e-mail (drodion60@yandex.com)

    RăspundețiȘtergere
  109. Bună ziua tuturor, sunt aici pentru a mulțumi dr. ODION pentru că m-a făcut din nou fericită, logodnicii mei m-au părăsit când erau pe cale să se căsătorească după 2 luni. Și am fost atât de frustrat să am o zi proastă. până când am fost online și arăt o recenzie a cuiva care postează o mărturie a unui doctor numit ODION, pe care l-am contactat de fapt și mi-a asigurat că nu ar trebui să-mi fac griji că prietena mea se va întoarce după ce va termina cu munca sa în 48 de ore . din păcate, întâlnesc o celulă pe telefonul meu și era prietena mea și mi-a spus că îi pare rău că ar trebui să-l iert că se întoarce pentru ca noi să fim împreună. Mulțumim lui DR ODION pentru munca sa amabilă. Dacă vă aflați în aceeași problemă, îl puteți contacta prin WhatsApp +2349060503921 sau prin e-mail (drodion60@yandex.com)

    RăspundețiȘtergere
  110. Soțul meu m-a abandonat în ultimele luni și refuză să mă întorc pentru că a fost ținut de o femeie pe care tocmai a cunoscut-o, pentru asta am suferit și a fost o luptă infernală, dar decid să o fac toate înseamnă să mă asigur că soțul meu și cu mine ne întoarcem așa cum se întâmpla, apoi am intrat online acolo, am văzut atât de multe discuții bune despre acest jucător de vrăji al cărui email este (gethelp05@gmail.com). Așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema și în doar 48 de ore, așa cum mi-a promis, soțul meu a venit acasă, iar comportamentul său a revenit bărbatului cu care m-am căsătorit. Nu pot să îi mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine. Contactați-l dacă aveți o problemă similară. E-mail: gethelp05@gmail.com
    Whatsapp / Viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  111. Ai mare nevoie de vrajă de dragoste pentru a-ți readuce fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? Trimiteți un e-mail la DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și șase luni, care ne separă. Când s-a despărțit de mine, am fost confuză și nu știam ce să fac pentru a-l readuce înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când am întâlnit pe DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme acolo. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să rezum scurt povestea lungă, înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ORE, Soțul meu mi-a sunat și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmpla între amândoi. În sfârșit, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirile și profunda recunoștință pentru tine, DR ISIKOLO, pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile făcute în aducerea lui înapoi la mine în doar 48 de ore de la puternica ta vrăjire și pentru că ți-ai folosit puterile superbe adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți trimite prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  112. Vreau să mulțumesc foarte mult unui mare jucător de vrăji cunoscut sub numele de Dr. Ajayi pentru marea muncă spirituală pe care a făcut-o în viața mea, aducându-mi înapoi fostul iubit la mine după multe luni de destrămare și singurătate. Cu aceasta, sunt convins că sunteți trimiși în această lume pentru a salva oamenii din sfâșierea inimii și, de asemenea, pentru a ne ajuta să obținem soluția la fiecare problemă de relație. pentru cei dintre voi care au o problemă de relație sau alta, de ce să nu contactați DR Ajayi. acesta este cel mai bun loc în care vă puteți rezolva toate problemele, inclusiv lipsa de locuri de muncă și promoții, vrăji obligatorii și de căsătorie, vrăji de divorț și atracție, vrăji de noroc și loto, fertilitate și vrăji de sarcină, precum și succesul afacerii și creșterea clienților , câștigând dosare în instanță și multe altele. contactați-l pe Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau scrieți-l pe numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  113. Sunt aici pentru a împărtăși minunata mea poveste despre modul în care DR WALE mi-a adus fericirea în viața mea. De câțiva ani și luni am un timp foarte greu cu mine. Așa că, în această zi bună, m-am dus la acest magazin să iau niște produse alimentare, unde am auzit-o pe această doamnă spunându-i unei prietene despre cum o ajută și DR WALE să-și aducă înapoi bărbatul care a părăsit-o pentru o altă femeie. Când am auzit-o, nu am alegerea, dar să împărtășesc problema mea cu ea, apoi a spus că Dr. WALE mă va ajuta. de acolo mi-a dat contactul DR WALE, pe care l-am contactat pe DR WALE și i-am împărtășit problema. După ce i-a spus toate grijile mele, mi-a spus că va trebui să pregătească vraja de dragoste și va trebui să obțină pentru Obiecte. Așa că am plătit pentru articolele pe care le-a folosit în pregătirea vrăjii de dragoste și iată că bărbatul meu este acum cu mine. Amândoi ne-am stabilit puternic trecutul și înapoi împreună. Toate datorită lui DR WALE. Și dvs. puteți apela / WhatsApp DR WALE la +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  114. Da, este adevărat că DR ISIKOLO este cel mai bun jucător de vrăji de oriunde. Numele meu este Marie Lyons și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat jucător de vrăji. Când am contactat acest jucător de vrăji, prietenul meu mă părăsise de 2 ani și mereu l-am dorit să-mi revină. L-am cunoscut pe Dr. ISIKOLO pentru a mă ajuta în urmă cu aproximativ o lună și m-am reconectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost o tulburare pentru mine că am plesnit-o pe sora mea mai mare într-o anumită dimineață pentru nimic. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe dr. ISIKOLO și printr-o mărturie și mi-a spus să mă calmez că indiferent care este problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar peste 2 zile, fosta mea m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am făcut pregătiri pentru a-l întâlni și mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și a vrut să mă întorc. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrările sale minunate și îl voi recomanda oricui are nevoie de un jucător de vrăji. Contactați-l pentru a vă ajuta și treceți rapid la e-mailul său Email: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  115. Numele meu sunt Grace Patane, sunt aici pentru a împărtăși o mărturie despre modul în care Dr. ODION m-a ajutat. După o relație de 1/5 de ani cu iubitul meu, s-a schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, avea să vină cu scuze pentru a nu mă vedea tot timpul. A încetat să mai răspundă la apelurile mele și la sms-urile mele și a încetat să mă mai vadă regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată îmi spunea că mă iubește și că are nevoie de ceva timp pentru a se gândi la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să intru online și am văzut atât de multe discuții bune despre acest jucător de vrăji numit Dr. ODION și îl contactez și îi explic problemele mele. Mi-a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc și după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum suntem căsătoriți fericiți de 3 ani cu un fiu. De când dr. ODION m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, puteți contacta acest jucător de vrăji și puteți stabili relația dvs. E-mail: (drodion60@yandex.com) Puteți să-l sunați și să-l WhatsApp prin numărul său +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  116. Sunt atât de încântat căsnicia mea ruptă a fost restabilită. Am inventat recent, deși a fost dificil. A trecut mai bine de o lună acum și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 3 ani înainte să ne despărțim s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou. Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscător sunt dr. Wale! Parcă am redescoperit în cele din urmă acele lucruri despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Mulțumesc DR Wale pentru că mi-ai salvat Căsătoria ruptă și mi-ai adus soțul înapoi la mine !. Eu și soțul meu locuim din nou fericiți împreună. Mulțumesc lui DR Wale. Dacă aveți vreo problemă, contactați acum DR Wale și vă garantez că vă va ajuta să îl contactați prin drwalespellhome@gmail.com sau WhatsApp +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  117. Sunt atât de încântat căsnicia mea ruptă a fost restabilită. Am inventat recent, deși a fost dificil. A trecut mai bine de o lună acum și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 3 ani înainte să ne despărțim s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou. Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem mai departe - și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscător sunt dr. Wale! Parcă am redescoperit în cele din urmă acele lucruri despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Mulțumesc DR Wale pentru că mi-ai salvat Căsătoria ruptă și mi-ai adus soțul înapoi la mine !. Eu și soțul meu locuim din nou fericiți împreună. Mulțumesc lui DR Wale. Dacă aveți vreo problemă, contactați acum DR Wale și vă garantez că vă va ajuta să îl contactați prin drwalespellhome@gmail.com sau WhatsApp +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  118. Serviciu excelent și uimitor despre cum să-ți recuperezi fostul. Cui îi poate interesa, am apreciat cu adevărat modul în care Great DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) și-a folosit îndrumarea și abilitățile intuitive ca antrenor de viață și empatia sa, de asemenea. să-mi aduc sufletul pereche înapoi la mine. Pentru 100 la sută din psihicii reali gratuiți, consultant pentru a vă readuce fostul și pentru a vă rezolva toate problemele generale sau problemele de suferință. partenerul meu m-a părăsit din cauza luptelor nesfârșite și a zăcut și am fost devastat de luni de zile și mi-am recuperat fericirea când l-am contactat. Singurul DR ISIKOLO The Great este singurul care te poate ajuta. Mi-a rezolvat problema. Mi-a readus-o pe fosta mea în 48 de ore de consultare. Luați legătura cu Marele e-mail DR ISIKOLO: puteți contacta e-mailul Dr Isikolo; isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl poți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  119. Aceasta este o poveste despre o experiență incredibilă pe care am avut-o când s-a destrămat căsătoria mea, pe care în cele din urmă am fost ajutată de Dr. Ilekhojie și promit să împărtășesc asta tuturor. L-am cunoscut pe dr. Ilekhojie, care m-a ajutat să mă reunesc cu soțul meu în termen de 7 zile de la vremea reuniunii sale și să ne consolidăm căsnicia și să aducem pace și dragoste în căsătoria noastră. Familia soților mei care a vrut să ne despărțim își cere scuze pentru toate eforturile greșite de a ne separa căsătoria. pacea a fost restabilită acum în mine și în soțul meu și am avut o mare petrecere de Crăciun. Am găsit fericirea cu mine cu ajutorul doctorului Ilekhojie, pentru mai multe informații și pentru a-l contacta prin:
    E-mail: gethelp05@gmail.com
    Whatsapp / Viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  120. Bună ziua tuturor, știu că este cineva undeva care citește acest lucru, vreau să împărtășesc o lucrare grozavă a unui jucător de vrăji numit DR WALE. Soțul meu și cu mine am avut o luptă care a dus la divorțul nostru, dar când mi-a părăsit o parte din corp și suflet, am rămas cu el și am fost trist și am plâns toată ziua și noaptea căutam ceva online când am văzut oameni care mărturiseau despre mare lucru al DR WALE și am decis să iau legătura cu DR WALE pentru ajutor. Am luat contact cu el, mi-a spus ce și ce trebuie să fac, Și am făcut tot ce a spus el și eu. El m-a asigurat că în 72 de ore soțul meu se va întoarce la mine, Prea surprins de mine înainte de cele 72 de ore în care soțul meu a început să-mi trimită mesaje text și să mă sune. Înainte de câteva zile, o mașină a condus și a oprit în afara casei mele și era soțul meu. Sunt atât de fericit că dr. WALE l-a readus pe soțul meu la simțul său din nou. Puteți ajunge la DR WALE cu următoarele informații mai jos: E-mail: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  121. Vreau doar ca întreaga lume să știe despre acest aparat de vrajă pe care l-am întâlnit cu ceva timp în urmă, nu pot să spun tot ce a făcut pentru mine. soțul meu m-a părăsit acum 2 ani cu copiii mei. Navigam pe internet când am întâlnit online mărturia acestui om minunat, am decis să încerc și soțul meu s-a întors acum și suntem fericiți din nou, nu pot pune tot ce m-a ajutat în scris, tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult, sunt foarte fericit și m-a asigurat că face o mulțime de magie, inclusiv

    1. Vrajă de dragoste
    2. Vrajă de putere
    3. Vraja de succes
    4. Soarta sarcinii
    5. Vraja căsătoriei
    6. vrăji pentru un loc de muncă bine plătit
    7. Vraja de protecție
    8. vraja pentru a câștiga un proces în instanță
    9. vrăji de noroc etc.

    Dacă aveți nevoie de ajutorul drojdiei Dr. Ajayi, contactați-l pe această adresă de e-mail (drajayi1990@gmail.com) sau adăugați-l pe numărul de WhatsApp / Viber +2347084887094 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi întotdeauna recunoscător.

    RăspundețiȘtergere
  122. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce a ajutat o femeie să-și recupereze soțul. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele turnător de vrăji care mi-a readus-o pe fosta mea soție când am crezut că toată speranța s-a pierdut. DR ISIKOLO și-a folosit vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi femeia cu vraja lui, la început am crezut că visez când soția mea s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci, ea mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Tot ce am făcut a fost să mă conformez cu el, el m-a ajutat și am obținut rezultatul în 48 de ore, ceea ce mă uimește și până astăzi. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțele dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  123. La începutul acestui an, când te-am contactat pentru prima oară, eram într-o luptă amară de divorț cu soțul meu. Am crezut că căsătoria și familia mea sunt distruse. Am găsit site-ul dvs. și am răsuflat ușurat, deși chiar nu știam cum a funcționat. Nu numai că vraja ta de dragoste Stop Divorce a funcționat foarte repede pentru mine, dar ai fost acolo să mă ajuți și să mă sfătuiești în fiecare etapă a procesului. M-ați ajutat atât de mult și sunt fericit să vă informez cu privire la progresele noastre. Eu și soțul nostru ne-am împăcat și ne-am reînnoit jurămintele. Suntem mai puternici ca oricând. Sunt atât de fericită încât ai putut să mă ajuți să-mi păstrez familia intactă. Fără tine nu sunt sigur ce aș fi făcut. Vă confruntați cu aceleași probleme în căsătoria dvs., atunci îl puteți contacta prin e-mailul Său: (gethelp05@gmail.com) Telefon: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  124. Când am găsit, în cele din urmă, mărturii despre acest drăguț, Dr. AJAYI, cum a ajutat mulți oameni să-și recupereze iubitorii și casele sparte, l-am contactat prin numărul său de WhatsApp: +2347084887094, pentru că iubitul meu, pe care îl iubesc din tot sufletul, se schimbă brusc și m-a întors cu spatele și mă urăște fără motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament a fost foarte ciudat de parcă ar fi fost manipulat, m-a blocat de pe toate rețelele sale sociale și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi recapăt iubitul. Caut ajutor de la prietenii săi apropiați și membrii familiei, dar nu am noroc să mă întorc. După ce am discutat cu Dr. AJAYI, mi-a spus lucrurile necesare de făcut și i-am urmat instrucțiunile spre surprinderea mea, după 2 zile, iubitul meu m-a sunat că vine acasă și de atunci trăim în pace, contactați marele om spiritual Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau scrieți-l pe numărul său de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  125. CÂND DR WALE mi-a readus fericirea, el a fost bărbatul care mi-a asigurat căsătoria și mi-a adus soțul înapoi. +2347054019402 SAU DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Am fost fericiți căsătoriți cu trei copii, un băiat și o fată. Acum șase luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vedea pe altcineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, Nu-i mai pasă de mine și de copii, Uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de aproximativ 3-5 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugerează că DR WALE poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și i-am spus problemele mele și el mi-a spus ce să fac și am făcut-o și el a făcut o vraja pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. DR WALE este cel mai bun jucător de vrăji puternic și autentic. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că vă va ajuta .. Iată contactul său: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  126. Vă mulțumesc mult DR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am contactat niciodată pe nimeni înainte și vă spun că după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba pentru a mă împăca cu omul meu, purta un inel pe degetul meu. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196. site-ul web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  127. Bună ziua, spectatori, nu m-am gândit niciodată că voi zâmbi din nou, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an și două săptămâni, toate eforturile pentru a-l aduce înapoi nu au reușit. Christina care mi-a povestit despre un aparat de lansat vrăji numit DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com), mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și el m-a asigurat că în 48 de ore soțul meu va reveni la mine, În mai puțin de 48 de ore, soțul meu s-a întors și a început să implore iertare, spunând că lucrează dracii, așa că sunt încă surprins până acum cu privire la acest miracol, nu prea cred în niciun doctor spiritual, nu aș putea concepe cinci ani după ce am dat naștere fetelor mele, așa că eu și soțul nostru eram disperați să avem un copil de sex masculin, dar de îndată ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată cu un copil de sex masculin și am născut al treilea copil, dacă aveți nevoie orice asistență îl puteți contacta: DR ISIKOLO vă va asigura că obțineți rezultatul perfect fără del Ay. Adresa de email. isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  128. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încercați, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu el cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin: E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp / Viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  129. A fi inima frântă nu este un lucru de bucurie pe care îl știi. Soția mea m-a divorțat după ce m-a surprins înșelând-o cu fostul meu iubit. Mi-a fost atât de rușine și m-am simțit atât de dezamăgit de mine. Nu puteam suporta faptul că nu mai am un partener de viață, așa că am decis să încerc să-mi recapăt soția cu tot ce aș putea face, dar nimic nu a funcționat. Abia după ce am fost trimis la doctorul Illekhojie, care a făcut ceea ce credeam că este imposibil să fie posibil, aducându-mi soția înapoi în 48 de ore după ce am luat contact cu el. Pot spune cu îndrăzneală și cu bucurie că mariajul meu funcționează foarte bine și mai frumos decât înainte și sunt atât de fericit că am intrat în contact cu Dr. Illekhojie pentru că este cu adevărat un geniu, mulțumesc și lui Lucy Morris pentru că m-a conectat la Dr. Illekhojie, Dacă aveți probleme, indiferent de cât de mare este, Dr. Illekhojie vă va rezolva problema. Adresa sa de e-mail; gethelp05@gmail.com Sau sunați la numărul său de WhatsApp; +2348147400259 pentru răspuns urgent

    RăspundețiȘtergere
  130. Am fost căsătorit timp de 6 ani, iar soțul meu a fost amândoi fericiți împreună. Lucrurile mergeau ușor pentru noi. Nu până în ziua de azi soțul meu tocmai a venit acasă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă vrea și altele. Am fost surprins și șocat pentru că nu am crezut niciodată că acest tip de cuvânt iese din gură. Mi-a trimis parcarea departe de casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat să-mi spună și mie ce am greșit, a spus că nu e nevoie să plec. Așa că am ieșit din casă și am mers și eu în casa familiei mele. După un an și jumătate din care nu am mai trăit cu el. Am întâlnit un vechi prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu de un an și jumătate și mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Ea mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE și el mi-a spus să nu plâng niciodată. Tot ce a făcut DR WALE a fost să-mi arunce o vrajă și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe cadouri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  131. Eram în căutarea disperată a unui fel de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească de mine. Am avut urcușuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră a plecat spre sud. Am cheltuit peste 500 pe un aparat de turnat vrăji pe care am crezut că mă va ajuta și fără să știu că nu a ajutat-o. Mă întind pentru că vreau să fiu femeia dorită pe care am fost și el se îndrăgostește de mine și se căsătorește cu mine. Nu pot să-l imaginez pe acest băiat cu nimeni altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe Dr. Ikhine, care îmi face dorința inimii să devină reală. Mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut atunci când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat, iar bărbatul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare a puterilor este cu adevărat real. Acum pot spune cu bucurie oamenilor să încerce DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa sa de e-mail. isikolosolutionhome@gmail.com sau direct Whatsapp +2348133261196.
    Citiți mai multe despre el pe site-ul său: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  132. Mulțumesc DR ISIKOLO cel mai mare dintre toate pentru ceea ce ai făcut pentru mine. Sunt atât de grozav iubitul meu a revenit la mine și acum trăim fericiți împreună. Vraja de dragoste a lui DR ISIKOLO Leo este foarte puternică și eficientă și nu are niciun efect secundar, deoarece a promis că am decis să încerc o încercare a lui DR ISIKOLO când iubitul meu m-a părăsit pentru un altul, m-a ajutat să-i arunc o vrajă de dragoste iubitului meu care l-a adus înapoi la mine în 48 a noastră așa cum mi-a promis și m-a asigurat. ceea ce mă emoționează cel mai mult este că iubitul meu nici măcar nu știa că se află sub o vrajă dacă treci printr-o problemă de dragoste în relație. Este foarte greu să pierzi una de dragoste și știu cum se simte, așa că nu lăsa pe cineva să-ți ia iubitul de la tine. Contactați DR ISIKOLO Leo astăzi și rezolvați problema dvs. Dacă aveți nevoie de ajutorul său mai jos, aici este site-ul său web: https://isikololovetemple.com și adresa de e-mail. isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  133. iubitul meu s-a despărțit de mine după 7 ani de relație. a început de la mici neînțelegeri după care mi-a spus că ar fi bine să iau o pauză, ceea ce cred că s-a transformat într-o despărțire. El nu mă mai caută, mi-a blocat numărul și oamenii au spus că l-au văzut cu o altă fată, asta mi-a adus lacrimi în ochi pentru că suntem pe cale să ne căsătorim, am căutat ajutor când am dat peste acest om spiritual numit Dr. Ajayi care au ajutat mulți oameni care au probleme de relație, am vorbit cu el despre situația mea și el mi-a descris procesul de a reveni cu iubitul meu, i-am urmat instrucțiunile și astăzi sunt fericit pentru că bărbatul meu a revenit după 5 luni de despărțire și suntem fericit căsătorit acum. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrajă pentru orice fel de problemă de relație, contactați-l pe Dr. Ajayi pentru o soluție durabilă. Număr Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  134. Bună ziua prieteni, mă consider o doamnă cu o inimă bună și grijulie de profesie, sunt contabil. Sunt căsătorit de mai bine de 8 ani cu doi copii. Relația mea cu Peter, soțul meu la început, a fost dulce, romantică și mai târziu s-a transformat într-un coșmar, deoarece soțul meu mă înșela și căuta o modalitate de a divorța rapid. ne-am despărțit în urmă cu trei luni și l-am rugat să se întoarcă acasă, dar fără să obțină progrese. Îmi iubeam atât de mult soțul și nu vreau să-l pierd în fața altei doamne, nu aș fi putut face nimic pentru a-l răni sau a-l face să se simtă rău pentru mine. Vreau doar să vină acasă să mă iubească pentru totdeauna. I-am explicat situația mea unei prietene de la locul de muncă și ea mi-a făcut cunoștință cu un personaj de dragoste numit dr. AJAYI din națiunea africană, cu o mare putere dată de strămoșii săi, că are un dar puternic pentru a aduce înapoi dragostea și încrederea în orice sparte căsătorie sau relație ruptă, am crezut și am încercat, a funcționat pentru mine, i-am trimis un e-mail doctorului AJAYI prin e-mailul său personal (drajayi1990@gmail.com) sau numărul său de WhatsApp SAU Viber +2347084887094 .. După câteva minute a răspuns la poșta mea, doctorul Ajayi mi-a spus că mă poate ajuta să-mi aduc înapoi fosta iubire, am fost foarte fericit că am găsit acest om care să mă ajute, i-am urmat cu atenție toate instrucțiunile, pas cu pas. Am făcut totul așa cum s-a indicat. a început să funcționeze pentru mine, deoarece câteva ore mai târziu am primit un telefon de la soțul meu. Am fost atât de surprins și șocat încât pentru că a încetat să mă sune sau să-mi trimită mesaje trimise timp de 3 luni. Acum, fac imediat o rugăciune de dragoste cu soțul meu și el a venit acasă să-mi ceară scuze. Sunt atât de fericit că vraja de dragoste funcționează pozitiv asupra soțului meu în două zile la întoarcerea acasă. În acest moment, eu și soțul meu suntem mai fericiți ca niciodată. Vreau să îi mulțumesc doctorului Ajayi, om grozav, pentru talentele sale excepționale. La început, mi-a fost frică de îndoială, dar o încerc și funcționează pentru mine. Îl recomand cu sinceritate pe Dr.AJAYI oricui dorește să restabilească o relație de dragoste pierdută sau o vrajă de dragoste în căutarea adevăratului partener iubitor.

    RăspundețiȘtergere
  135. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de 7 ani acum. Lucrurile mergeau ușor pentru noi. Nu până astăzi soțul meu a venit acasă și a îmbrăcat o amuzantă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă mai vrea. Am fost surprins pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău și nici nu ne-am luptat între noi. Mi-a trimis parcarea din casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat și eu să-mi spună ce greșeală am făcut, a spus că nu. Așa că am ieșit din casă și am mers și eu în casa familiei mele. După câțiva ani de viață fără el. Am întâlnit un prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu, mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Ea mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE, el mi-a spus să nu mai plâng. Tot ce a făcut DR WALE a fost să-mi arunce o vrajă și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe cadouri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  136. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de 7 ani acum. Lucrurile mergeau ușor pentru noi. Nu până astăzi soțul meu a venit acasă și a îmbrăcat o amuzantă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă mai vrea. Am fost surprins pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău și nici nu ne-am luptat între noi. Mi-a trimis parcarea din casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat și eu să-mi spună ce greșeală am făcut, a spus că nu. Așa că am ieșit din casă și am mers și eu în casa familiei mele. După câțiva ani de viață fără el. Am întâlnit un prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu, mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Ea mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE, el mi-a spus să nu mai plâng. Tot ce a făcut DR WALE a fost să-mi arunce o vrajă și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe cadouri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  137. Bună ziua tuturor, am fost pe această pagină decembrie, când treceam prin momente grele în căsătoria mea și căutam ajutor pentru a rezolva problema în casa mea, deoarece soțul meu ne cerea divorțul după 10 ani de căsătorie. Am avut norocul să-l cunosc pe Dr. Ajayi online, un om spiritual puternic cu care am discutat problema mea, el m-a făcut să înțeleg asta, nu sunt nimic în viață fără o soluție, mi-a spus lucrurile necesare de făcut și am făcut așa cum mi-a spus, pe în ziua a treia a vrăjii am început să observ îmbunătățiri la mine acasă și soțul meu s-a schimbat total în momentul în care ne-am întâlnit pentru prima dată, el a avut mereu grijă de mine acum și nu a mai spus nimic despre divorț, sunt recunoscător dr Ajayi că sunteți cel mai bun. Dacă întâmpinați momente dificile în relația dvs. și doriți o soluție, vă recomand medicul Ajayi pentru dumneavoastră. Contactați-l pe numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  138. Vă mulțumesc foarte mult DOCTOR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am mai contactat niciodată pe nimeni și vă spun că, după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață, el purta un inel pe deget. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o femeie căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest bărbat pentru a vă ajuta la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  139. Aceasta este o mărturie a unui mare jucător de vrăji „Dr. Ilekhojie” care m-a ajutat să-mi redau viața amoroasă înapoi. În ziua în care soțul meu m-a părăsit, lucrurile păreau sumbre, iar atmosfera era plină de incertitudini. Totul părea palid și așa că am decis să caut ajutor în aparatele care lansează vrăji care au capacitatea de a-l readuce pe fostul meu soț la mine. După cum sa prevăzut, am intrat pe internet și, după cum ați văzut și dvs. în căutarea unui jucător de încredere, am văzut o mulțime de mărturii făcute de jucătorii de vrăji în recuperarea foștilor soți și a celor dragi. Condus de credința în dr. Ilekhojie, l-am contactat și, după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor de pe teren. S-a descurcat strălucit. Fostul meu soț se întoarce la mine în trei zile cu mai multă grijă și afecțiune. Prin urmare, aș dori să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său altruist adus situației mele. Lăudabil, problema relației sau căsătoriei dvs. trebuie rezolvată astăzi prin: E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp / Viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  140. Numele meu este Amber Luke Și locuiesc în SUA, ohio, trebuie să depun această mărturie miraculoasă, care este atât de incredibilă până acum. Am avut o problemă cu fostul meu soț acum 2 ani, ceea ce a dus la despărțirea noastră. Nu eram din nou eu însumi, mă simțeam atât de gol în mine, dragostea și situația mea financiară au devenit cele mai grave, până când un prieten apropiat de-al meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji care a ajutat-o și în aceeași problemă, pe care îl cheamă dr. Ilekhojie. Am trimis prin e-mail jucătorului de vrăji și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut, pentru a scurta povestea lungă. Înainte să știu ce se întâmplă, în mai puțin de două zile soțul meu mi-a sunat și mi-a spus că se întoarce la mine, că am fost atât de fericit că l-am întors la mine. Cea mai interesantă parte a poveștii este că sunt însărcinată. Mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru că mi-a salvat căsnicia și că i-a salvat și pe alții. Continuați munca bună, dr.Ilekhojies contactați gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  141. Mulțumesc, domnule DR ISIKOLO, pentru vrăjile tale autentice. Sunt Zara Matteo pe nume. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. nu exista nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR ISIKOLO îi ajută pe ceilalți, am decis să-l trimit prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com. ca să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile așa cum mi-a garantat în 48 de ore, și tocmai atunci mi-a sunat fostul. Domnule Suntem mai mulțumiți acum ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Mulțumesc mult domnule pentru vrăjile tale autentice și incontestabile. aici din nou E-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196. Mulțumesc domnule pentru ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  142. Am fost căsătorit de 4 ani, lucrurile mergeau ușor pentru mine și soțul meu, până în ziua de azi soțul meu a venit acasă și a îmbrăcat o amuzantă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă mai vrea. Am fost surprins pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău și nici nu ne-am luptat între noi. Mi-a trimis parcarea din casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat și eu să-mi spună ce greșeală am făcut, a spus că nu. Așa că am ieșit din casă și am mers și eu în casa familiei mele. După câțiva ani de viață fără el. Am întâlnit un prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu, mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Ea mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE, el mi-a spus să nu mai plâng. Tot ce a făcut DR WALE a fost să-mi arunce o vrajă și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe cadouri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  143. Deoarece fețele noastre sunt diferite, problemele noastre sunt, nu știu ce dificultăți întâmpinați, dar vreau să știți că dacă vreți cu adevărat să vă scoateți din calvar. Există o soluție pentru tine. Vreau să prezint publicului un bărbat pe nume Dr Ajayi, el este un jucător de vrăji și m-a ajutat să-mi salvez căsătoria acum un an. soțul meu a plecat de acasă spunând că nu mai este interesat de uniunea noastră, a fost un șoc pentru mine, pentru că nu-mi amintesc că ne-am certat, am aflat mai târziu că era cu o altă doamnă, l-am rugat să se întoarcă acasă să fie cu mine și copiii, dar nu se mai comporta el însuși, ulterior am aflat mai târziu că a fost posedată de un farmec de către doamna cu care este. L-am contactat pe dr. Ajayi și farmecul a fost anulat după 3 zile de vrăjire, iar soțul meu s-a întors acasă. Dr. Ajayi este capabil să efectueze orice fel de vraja. Contactați-l pe Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  144. Acestea sunt vrăji aruncate pentru a rezolva problemele care înconjoară o relație romantică. Prin urmare, dacă aveți probleme în relația sau căsătoria, acestea sunt vrăji care vă vor funcționa.

    Vrăjile de dragoste sunt clasificate în diferite vrăji care includ
    Vrajile dragostei pierdute
    Vrajile dragostei magiei albe
    Angajament dragoste vrăji
    Vrajile dragostei pentru înșelători
    Atracție dragoste vrăji
    Vrajile de dragoste obligatorii
    Și multe alte vrăji a căror distribuție cu intenții de a rezolva problemele de dragoste. Contactați dr. Ilekhojie. Număr WhatsApp + 2348147400259 / Email (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  145. LUAȚI-VĂ CONTACT CU DR. WALE ASTĂZI PENTRU A VENI ÎNAPOI EX EXPERTUL ȘI PENTRU A AVE O PROMOȚIE BUNĂ ÎN LOCUL DE LUCRU: E-MAIL: DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM SAU SUNAȚI / WHATSAPP +2347054019402
    Motivele pentru care împărtășesc acest lucru se datorează muncii bune pe care a făcut-o DR WALE pentru mine și prietenii mei. Adevărat, dr. Wale este genul de om în care poți avea încredere și pe care te poți baza. Munca lui este 100% sigură. DR WALE se ține de cuvânt că nu eșuează. Așadar, astăzi voi recomanda DR WALE pentru oricine are nevoie de ajutor. Sunați / WhatsApp +2347054019402 SAU E-mail: mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  146. IUBIREA AUTENTICĂ VREMĂ FUNCȚIILE ÎN 48 DE ORE, mi-a revenit-o pe fosta mea iubită cu ajutorul doctorului ISIKOLO la (send@isikololovetemple.com).
    Am văzut oameni scriind mărturii despre vraja cu care au fost binecuvântați și de către cine așa că vreau să spun și a mea. Tot cu aceste mărturii l-am întâlnit pe Dr. Isikolo și l-am contactat pentru a-mi aduce fosta Katrina înapoi, astfel încât să putem petrece vacanțele împreună, deoarece ne-am despărțit de aproape un an și inima mea nu a fost aceeași. Iubesc această femeie din tot sufletul. Cu ajutorul doctorului Isikolo, fosta mea s-a întors la mine în 48 de ore după ce m-am conformat și am făcut ceea ce mi-a cerut. Este foarte real. Și eu am fost șocat și nu-mi venea să cred că a funcționat efectiv. Vă aș spune să contactați acest bărbat dacă doriți să-l întoarceți pe persoana iubită cu rezultate rapide la adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber +2348133261196. Site-ul său: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  147. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l iau pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în luna decembrie a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Postarea despre un turnător de vrăji este foarte ciudată pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un turnător de vrăji în readucerea fostului meu iubit la mine după 3 ani fără contact. Am citit despre vraja lui voodoo de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și m-am bucurat că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și el mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rog, toți cei de aici, contactați medicul pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericiți cu relația dvs. care vă face rău. Iubirea este cel mai bun sentiment trăit vreodată. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau send@isikololovetemple.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  148. Treceam prin iad în relația mea când am dat peste mărturiile doctorului Ajayi, un bărbat binecuvântat spiritual de zeii săi pentru a ajuta oamenii să treacă prin momente grele în relația lor. Logodnicul meu, care suntem împreună de 6 ani, spune brusc că ar trebui să anulăm relația și să mergem pe căi separate, încerc să înțeleg ce se întâmplă, dar nu pot înțelege, așa că am scris doctorul Ajayi și am discutat problema mea cu el, a întrebat el mi-au cerut câteva întrebări și mi-a spus soluția pentru ca relația mea să înceapă să funcționeze din nou, i-am urmat instrucțiunile și logodnicul meu care a fost separat de mine timp de 4 luni s-a întors cerșind spunând că nu știe ce i-a venit. Mulțumită Marelui om spiritual, Dr. Ajayi, suntem fericiți căsătoriți cu o stare financiară îmbunătățită. contactați astăzi dr Ajayi dacă vă confruntați cu orice problemă de viață și aveți o soluție durabilă. E-mail: drajayi1990@gmail.com SAU numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  149. VRAJILE DE IUBIRE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN PERFECȚIE ȘI RĂMÂNESC PERMANENT PENTRU TOT, DOAR DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) POATE SĂ O FACE
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că DR ISIKOLO un jucător de vrăji poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprizele mele, după 2 zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să îl contactați pe DR ISIKOLO, un puternic instrument de descărcare pentru soluții la contactul său: isikolosolutionhome@gmail.com, send@isikololovetemple.com De asemenea, îl poți WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  150. După ce am stat într-o căsnicie proastă timp de câțiva ani, am pierdut slujba, am plâns zi și noapte și aproape că am înnebunit. Dar acum m-am întors la picioare, mulțumesc și DR WALE care mi-a redat fericirea. După ce am citit despre toate lucrurile bune pe care le-a făcut DR WALE pentru oameni, l-am contactat rapid și i-am spus despre ce trec. Atunci soțul meu mă bătea mereu fără niciun motiv pentru care întotdeauna se supără pentru orice fac. După ce i-a spus lui DR WALE toate acestea, a făcut o vrajă pentru mine și a aflat că soțul meu vedea pe altcineva în afara căsătoriei noastre, acesta este motivul pentru care vine acasă și a căutat greșeli. Dar toate datorită lui DR WALE că a readus totul la normal. soțul meu mi-a cerut iertare și șeful meu de la locul de muncă mi-a cerut să mă întorc la muncă. Îi recomand și lui DR WALE pe oricine are nevoie de ajutor. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  151. Numele meu este Edith Wood, vreau să povestesc tuturor despre dr. Ogundele, un om grozav care mi-a adus soțul înapoi cu mine cu puterile sale în 24 de ore, ce puternic jucător de vrăji, dacă ai nevoie de ajutor în vreun fel. Vă sfătuiesc să îl contactați prin WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. El are puterile de a rezolva orice problemă, relație, dragoste sau orice boală. Așa de super și real, mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit acum 9 ani cu vraja lui.

    RăspundețiȘtergere
  152. aveți nevoie de soluții la relația dvs. sau la problemele conjugale, contactați Dr. ISIKOLO (https://isikololovetemple.com)
    Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic turnător de vrăji numit DR ISIKOLO m-a ajutat să-mi repar relația. Am fost cu sufletul la gură când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie unde lucrează. Am plâns și am plâns în fiecare zi, până când s-a înrăutățit atât de mult încât am contactat Internetul pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea operă a lui DR ISIKOLO, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera amantul, el m-a ajutat să arunc o vrajă puternică (reconciliere de dragoste) și spre cea mai mare surpriză a mea după 48 de ore de a face vraja de dragoste Logodnica mea s-a întors în genunchi implorându-mă să-l iert Acum suntem fericiți căsătoriți și toate mulțumirile merg către DR ISIKOLO Wonders pentru ajutor Salvați-mi relația, îl puteți contacta pe DR ISIKOLO prin adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  153. Bună ziua, numele meu este Dora Florian. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrajă DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a determinat să se ocupe de divorț. am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam online despre citate despre dragoste. Am văzut oameni vorbind despre DR ISIKOLO și lucrarea lui grozavă, al cărei caz a fost similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și i-am explicat totul în lacrimi adânci și mi-a spus să nu-mi fac griji că după 48 de ore, soțul meu se va întoarce și el va anula divorțul și va reveni la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac spre marea mea surpriză, la două zile după seară, soțul meu a îngenuncheat implorându-mă să-l accept înapoi și am fost îndoielnic cu privire la astfel de lucruri dacă există vreodată de lucru pentru cineva, dar aici am mărturisesc și despre asta. mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO ești într-adevăr o binecuvântare pentru mine, el te poate ajuta, de asemenea, să contactezi: isikolosolutionhome@gmail.com sau Îl poți și Whatsapp pe +2348133261196
    site-ul web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  154. După opt ani de căsătorie cu soțul meu, soțul meu a început să se întâlnească cu alte femei și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să mă arunce dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte femei, am fost total devastat și confuz până când am ajuns la vârsta unui bătrân. prietenul meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji pe internet numit DR WALE, care îi ajută pe oameni să-și rezolve problema relației și a căsătoriei prin puterile iubirii. aceasta este o încercare, când l-am contactat pe DR WALE mi-a spus tot ce trebuie să fac și am făcut și el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu a revenit la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să se mai întâlnească cu femei și el este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.
    E-MAIL: drwalespellhome@gmail.com
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  155. După opt ani de căsătorie cu soțul meu, soțul meu a început să se întâlnească cu alte femei și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să mă arunce dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte femei, am fost total devastat și confuz până când am ajuns la vârsta unui bătrân. prietenul meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji pe internet numit DR WALE, care îi ajută pe oameni să-și rezolve problema relației și a căsătoriei prin puterile iubirii. aceasta este o încercare, când l-am contactat pe DR WALE mi-a spus tot ce trebuie să fac și am făcut și el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu a revenit la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să se mai întâlnească cu femei și el este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.
    E-MAIL: drwalespellhome@gmail.com
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  156. Ce aș fi făcut pentru a-mi aduce soțul înapoi dacă nu pentru ajutorul DR ISIKOLO. Eram total confuz când soțul meu a divorțat de mine și a spus că s-a săturat de mine. Viața mea nu era nimic fără el și am încercat tot ce am putut pentru a-l determina să anuleze divorțul, dar el a spus că mintea lui era hotărâtă și că am mers pe căi separate. Plângeam în stare de șoc, rușine și durere când prietenul meu, când căutam ajutor, mi-a spus să iau legătura cu DR ISIKOLO pentru ajutor de către un vechi prieten de-al meu, când a auzit prin ce treceam și am contactat în grabă DR i-a explicat totul și mi-a spus că soțul meu se va întoarce la mine implorându-mă să-l accept înapoi în 48 de ore. Mai târziu în acea zi, soțul meu m-a sunat la telefon plângând și pledând pentru iertare la început, am crezut că visez până când a venit la cerșit în casă și l-am acceptat știind că am făcut tot posibilul pentru a mă reîntâlni cu el. În acest moment, amândoi trăim ca unul. Pentru mai multe întrebări despre cum să luați legătura cu DR ISIKOLO, trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp him la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  157. Viața poate fi dificilă și crede-mă, viața mi-a jucat o mulțime de trucuri, nu cred niciodată în voodoo sau în vrajă, deși am citit câteva cărți despre ele. Un bărbat special numit dr. Ajayi mi-a dovedit că aruncarea voodoo / vraja este reală și există. Numele meu este Lucia și am 45 de ani, cu trei copii și un soț iubitor. timp de 8 luni bune am fost într-o stare de depresie, deoarece soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu unele dintre hainele sale fără nicio explicație, am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu a fost găsit nicăieri, am sunat și a spus că nu mai este interesat din nou de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a adus răceala pe piele și am fost în stare de șoc pentru că nu-mi amintesc că am avut vreo problemă, am aflat mai târziu că era cu o altă femeie, toate vorbeau și efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă de parcă nu m-ar fi cunoscut până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că dr. Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele de familie și a renunțat la contactul său. Am ales contactul și l-am trimis pe dr. Ajayi, am explicat problemele mele, mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli cu privire la asta, dar m-am hotărât să-i dau o lovitură. Mi s-a spus că, într-o dimineață, aruncam o singură dată, am auzit o bătaie la ușă, soțul meu stătea afară, mi-a spus că nu știe ce face și nici măcar nu-și mai amintește cât timp a fost afară din casă, sunt foarte fericit că mi-am revenit soțul și toate mulțumirile merg dr. Ajayi, vrăjitorul, de când l-am contactat, viața mea a mers fără probleme și vreau ca oamenii care trec prin starea mea anterioară să aibă ajutor rapid. De aceea îmi împărtășesc mărturia. Deci, dacă întâmpinați orice fel de dificultate de viață, contactați-l pe Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber Whatsapp: +2347084887094 și veți fi bucuroși că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
  158. Mărturie asupra unui jucător care a adus-o înapoi la mine. Aproape că mi-am luat viața din cauza faptului că fostul meu m-a părăsit și nu mai accept apelurile sau răspund la mesajele mele text. Mi-a spus că nu mai are încredere în mine pentru că lucrez foarte târziu noaptea. Am încercat să-l conving, dar el nu mă va crede până nu ne-am luptat și ne-am despărțit timp de 4 luni, după care îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza iubirii pe care o am pentru el. Am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit pe un bărbat numit Dr. Ilekhojie pe un blog, el a vrăjit pentru mine și iată că fostul meu s-a întors în 24 de ore cerându-mi iertare, am fost atât a surprins acea vrajă. Dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, cu toată sinceritatea, contactați-l pe dr. Ilekhojie prin intermediul; (gethelp05@gmail.com sau sunați sau whatsaap +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  159. Fostul meu soț a divorțat de mine acum 4 ani, așa că într-o zi am vizitat forumul pentru câteva sfaturi de recuperare și am văzut acolo o femeie care a mărturisit cum dr. WALE a ajutat-o ​​să-și recupereze bărbatul după ce s-a legat de vraja altei femei și DR WALE l-a ajutat a ei. Așa am contactat-o ​​pe DR WALE și îi explic problemele mele, spre marea mea surpriză, DR WALE m-a ajutat să-mi găsesc bărbatul după 2 zile, iar acum căsătoria mea este perfectă, așa cum am promis. Restaurarea permanentă a unui Ex nu numai că aduce înapoi pe cineva pe care îl iubești, ci unește și sentimentele iubitorilor cu faptul că ești fericit cu această persoană. Omul meu mă tratează ca pe o regină acum și spune mereu că mă iubește tot timpul. Dacă întâmpinați dificultăți în relația dvs., DR WALE vă poate ajuta în căsătorie, CONTACTAȚI-L. EMAIL: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  160. Fostul meu soț a divorțat de mine acum 4 ani, așa că într-o zi am vizitat forumul pentru câteva sfaturi de recuperare și am văzut acolo o femeie care a mărturisit cum dr. WALE a ajutat-o ​​să-și recupereze bărbatul după ce s-a legat de vraja altei femei și DR WALE l-a ajutat a ei. Așa am contactat-o ​​pe DR WALE și îi explic problemele mele, spre marea mea surpriză, DR WALE m-a ajutat să-mi găsesc bărbatul după 2 zile, iar acum căsătoria mea este perfectă, așa cum am promis. Restaurarea permanentă a unui Ex nu numai că aduce înapoi pe cineva pe care îl iubești, ci unește și sentimentele iubitorilor cu faptul că ești fericit cu această persoană. Omul meu mă tratează ca pe o regină acum și spune mereu că mă iubește tot timpul. Dacă întâmpinați dificultăți în relația dvs., DR WALE vă poate ajuta în căsătorie, CONTACTAȚI-L. EMAIL: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  161. Ai mare nevoie de vrajă de dragoste pentru a-ți aduce înapoi fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? contactați DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și șase luni, care ne separă. Când s-a despărțit de mine, am fost confuză și nu știam ce să fac pentru a-l readuce înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când am întâlnit pe DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme acolo. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să rezum scurt povestea lungă, înainte să o știu, în mai puțin de 48 de ORE, Soțul meu mi-a sunat și s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmpla între amândoi. În sfârșit, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirile și recunoștința profundă DR ISIKOLO pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile făcute în aducerea lui înapoi la mine în doar 24 de ore de la puternica ta vrăjire și pentru că ți-ai folosit puterile superbe adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți trimite prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  162. Numele meu este Kornelia Hoblakova, vreau să mulțumesc omului care se află astăzi în spatele zâmbetelor mele, reuniindu-mă pe mine și pe soțul meu după ce a divorțat de mine, după ce a plecat, am suferit probleme grave de sănătate din cauza gândirii excesive și a depresiei până când am contactat vrajitorul care mi-a spus ce să fac și m-am conformat și mi l-a înapoiat în 48 de ore. Doctorul Isikolo, care este un jucător de vrăji foarte puternic și mi-a adus soțul înapoi la mine și l-a făcut să mă roage să-l iert pentru tot ce mi-a făcut, chiar mi-a fost dor de el și l-am iubit întotdeauna. Mă bucur că îl am înapoi în viața mea și toate aprecierile mele merg la doctorul Isikolo pentru că m-a ajutat și mi-a adus soțul înapoi în viață cu marile sale puteri. Prietenii mei de acolo, care trec prin probleme de căsătorie și probleme de divorț, vă asigur că vă puteți readuce iubitul în viață cu ajutorul doctorului Isikolo. Puteți ajunge la el pe: (https://isikololovetemple.com) Voi continua să îi public numele pe internet din cauza muncii bune pe care a făcut-o pentru mine. E-mailul său din nou este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  163. Am citit câteva dintre mărturiile doctorului Ajayi despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi iubitorii într-o săptămână cu o vrajă de dragoste. Aveam probleme cu iubitul meu, așa că am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult bărbatul. a plecat de acasă și a spus că nu-l mai interesează relația fără motiv, am fost șocat. L-am contactat pe dr. Ajayi și mi-a spus că iubitul meu va reveni la mine, dr. Ajayi a făcut o vrajă de dragoste și acest lucru l-a făcut pe iubitul meu să deschidă ochii pentru a vedea cât de mult ne iubim și a revenit acasă. În timp ce scriu această mărturie, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. eu și iubitul nostru ducem o viață fericită și dragostea noastră este acum mai puternică decât înainte de a ne despărți. Toate datorită dr. Ajayi pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu iubitul meu. dacă vă confruntați cu orice problemă și doriți o soluție rapidă, contactați-l pe dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp: +2347084887094 este un om de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  164. Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum 7 zile, când soția mea de 42 de ani m-a schimbat cu un bărbat cu 10 ani mai mic. Am 57 de ani și ea 55. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei mele l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi vindeca inima frântă și mi-a luat durerile cu vraja sa de Iubire Puternică. a fost una dificilă pentru mine, încercând să o readuc acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și pentru mine. Am încredere în Domnul și știu că El îmi va restabili căsătoria. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac, și mi-a făcut partea, iar soția mea s-a întors acasă la mine și la copiii noștri în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor pe care le sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Bărbații și femeile, vă rog, nu renunțați, Dumnezeu îl poate folosi pe doctorul Isikolo pentru a vă restabili căsătoria sau relația. Nu pierdeți speranța. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul. Contactează doctorul Isikolo Pentru o vrajă de dragoste puternică trimisă de Dumnezeu. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  165. Eu și iubitul meu am fost împreună timp de 8 luni și au trecut 6 luni de când ne-am separat. Îl iubesc în continuare, dar unii simt că este nedrept. De ce să iubești pe cineva care evident nu te iubește înapoi? M-am rugat și m-am rugat pentru aceste luni și nimic. El este încă cu noua sa iubită (cu care locuiește), apoi am făcut un comentariu on-line despre cum un jucător de vrăji ajută la relația restabilită să revină la fostul iubit ”, așa că am decis să încerc, așa că îl iubesc atât de mult pe iubitul meu. așa că l-am contactat pe Dr. Isikolo și i-am spus toată problema mea și mi-a dat 100% garanție că îl voi reveni pe iubitul meu după vraja, așa că am fost înzestrat și norocos că l-am contactat, am făcut tot ce mi-a cerut și spre marea mea surpriză La 2 zile după vrajă, iubitul meu m-a sunat și mi-a cerut scuze pentru ceea ce mi-a făcut și mi-a cerut iertare să mă întorc acasă pentru mine, m-am simțit foarte rău și trec prin acele momente în care m-a părăsit, după tot ce a făcut Dr. Isikolo pentru mine, l-am iertat și s-a întors acasă cu mai multă dragoste și fericire, mulțumită doctorului Isikolo, adevăratul jucător de vrajă din Africa, recomandat de Google în acest an. Dr. Isikolo este un bun jucător de vrăji, așa că sunați-l sau adăugați-l pe Whats-app: +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  166. Vreau să-i mulțumesc doctorului Wale pentru că mi-a readus iubitul la mine în termen de trei zile. Când amantul meu m-a părăsit, am fost atât de obosit și frustrat până când am căutat ajutor pe internet și am văzut atât de multe discuții bune despre Dr. Wale, așa că am contactat WhatsApp-ul său +2347054019402 și am decis să-l încerc și l-am contactat și îi explic i-a dat probleme și mi-a aruncat o vrajă de dragoste Voodoo pe care o folosesc pentru a-l recupera pe soțul meu. Dacă vă confruntați cu dificultăți în căsătoria / relația dvs. și doriți să-l recuperați pe iubitul dvs., contactați-l pe Dr. WALE prin E. Mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  167. Vreau să-i mulțumesc doctorului Wale pentru că mi-a readus iubitul la mine în termen de trei zile. Când amantul meu m-a părăsit, am fost atât de obosit și frustrat până când am căutat ajutor pe internet și am văzut atât de multe discuții bune despre Dr. Wale, așa că am contactat WhatsApp-ul său +2347054019402 și am decis să-l încerc și l-am contactat și îi explic i-a dat probleme și mi-a aruncat o vrajă de dragoste Voodoo pe care o folosesc pentru a-l recupera pe soțul meu. Dacă vă confruntați cu dificultăți în căsătoria / relația dvs. și doriți să-l recuperați pe iubitul dvs., contactați-l pe Dr. WALE prin E. Mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  168. Mă simt atât de vesel astăzi pentru că fac parte din cei care se bucură, din cauza ajutorului pe care mi l-a acordat doctorul Isikolo pentru că mi-a revenit soțul. Sunt căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta un divorț. Dar când am dat peste e-mail-ul doctorului Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com.com) pe internet postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația și apoi îi cer ajutorul, dar cea mai mare surpriză mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la tine după 2 zile așa cum mi-a promis. Aici sărbătoresc pentru că soțul meu s-a întors acasă și mă bucur cu adevărat de căsătoria mea și ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece doctorul Isikolo este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu la trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu-l contactați acum pe doctorul Isikolo dacă vă confruntați cu orice provocări din viața de relație. Îl puteți contacta cu oricare dintre detaliile de mai jos.
    adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp pe: +2348133261196.
    Site-ul web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  169. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele turnător de vrăji care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că orice speranță s-a pierdut. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi înapoi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțele dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat și pe mine. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196.
    Site-ul web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  170. Am citit câteva dintre mărturiile doctorului Ayo despre cum a ajutat mulți oameni să-și recâștige iubitorii într-o săptămână cu o vrajă de dragoste. Avea probleme cu iubitul meu, așa că am decis să-l contactez pentru că-mi iubesc foarte mult soția. a ieșit din casă și a spus că nu mai este interesat de relație fără motiv, am fost șocat. Am luat legătura cu dr. Ayo și mi-a spus că prietena mea se va întoarce cu mine, dr. Ayo a făcut o vrajă de dragoste și mi-a deschis ochii iubitei pentru a vedea cât de mult ne iubim și a venit acasă. În timp ce scriu această mărturie, sunt cel mai fericit om din lume. prietena mea și cu mine trăim vieți fericite și dragostea noastră este acum mai puternică decât era înainte de a ne iubi pe noi înșine. Toate datorită dr. Ayo pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi găsesc iubitul. Dacă aveți vreo problemă și doriți o soluție rapidă, vă rugăm să îl contactați pe Dr. Ayo prin Whatsapp: +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com este un om de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  171. Am citit câteva dintre mărturiile doctorului Ayo despre cum a ajutat mulți oameni să-și recâștige iubitorii într-o săptămână cu o vrajă de dragoste. Avea probleme cu iubitul meu, așa că am decis să-l contactez pentru că-mi iubesc foarte mult soția. a ieșit din casă și a spus că nu mai este interesat de relație fără motiv, am fost șocat. Am luat legătura cu dr. Ayo și mi-a spus că prietena mea se va întoarce cu mine, dr. Ayo a făcut o vrajă de dragoste și mi-a deschis ochii iubitei pentru a vedea cât de mult ne iubim și a venit acasă. În timp ce scriu această mărturie, sunt cel mai fericit om din lume. prietena mea și cu mine trăim vieți fericite și dragostea noastră este acum mai puternică decât era înainte de a ne iubi pe noi înșine. Toate datorită dr. Ayo pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi găsesc iubitul. Dacă aveți vreo problemă și doriți o soluție rapidă, vă rugăm să îl contactați pe Dr. Ayo prin Whatsapp: +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com este un om de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  172. Mă simt atât de vesel astăzi pentru că fac parte din cei care se bucură din cauza ajutorului pe care mi l-a acordat dr. WALE pentru că mi-am revenit soțul. Sunt căsătorit de 7 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta un divorț. Dar când am întâlnit numărul de telefon DR WALE +2347054019402 pe internet postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația și apoi îi cer ajutorul, dar spre marea mea surpriză mi-a spus că o va face ajută-mă cu cazul meu pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la tine după 3 zile așa cum mi-a promis. Aici sărbătoresc pentru că soțul meu s-a întors acasă și mă bucur cu adevărat de căsătoria mea și ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece DR WALE este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu la trimis să ne ajute pe toți. De ce nu contactați acum DR WALE dacă vă confruntați cu orice provocare în relația voastră. Îl puteți contacta pe
    adresa de e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  173. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume cu privire la modul în care mi-am revenit fosta iubire. Înnebuneam când dragostea mea m-a părăsit pentru o altă fată luna trecută, dar când întâlnesc un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problemei lui DR ISIKOLO despre cum a plecat fosta mea iubire eu și, de asemenea, cum aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce s-a făcut, în următoarele 2 zile, dragostea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău că m-am trăit înainte și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce m-a sunat pledând pentru iertare, am fost chemat pentru interviu în compania mea dorită, dacă aveam nevoie să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și de copleșit încât trebuie să spun asta lumii întregi să contacteze DR ISIKOLO pe următorul site web: https://isikololovetemple.com și să rezolve toate problemele dvs. Nici o problemă nu este prea mare pentru el ca să o rezolve. Contactați-l direct pe: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  174. Modul în care acest mare om numit Dr. Isikolo m-a ajutat să-mi aduc înapoi iubitul în 48 de ore este încă de necrezut pentru mine. iubitul meu care s-a despărțit de mine din mai anul trecut al acestui an și tot efortul meu pentru el înapoi s-a dovedit a fi avortat. Îl iubesc atât de mult încât, de fiecare dată când îl văd cu o altă fată, voi fi supărat. așa că, într-o zi, treceam prin internet când am văzut o mărturie a unei femei despre cum acest mare bărbat pe nume DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă împreună cu soțul ei, așa că, norocos pentru mine, a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales i-am trimis un e-mail după aproximativ 2 ore când m-a sunat înapoi și mi-a răspuns prin e-mail. I-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că mi-a spus că are nevoie de niște obiecte pentru a face rugăciunile pentru mine, pe care le-am făcut, am făcut tot posibilul pentru ca el să se asigure că rugăciunile mele sunt terminate și, în 48 de ore, așa cum m-a asigurat deja, iubitul meu a revenit la mine, rugându-mă să cerându-mi iertare, acum mă iubește, mă prețuiește și îmi promite că nu mă va mai părăsi niciodată. toate datorită lui DR ISIKOLO, îi puteți trimite și un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ului său: +2348133261196 și fiți siguri de soluție, deoarece el este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți găsi oriunde.

    RăspundețiȘtergere
  175. Sunt o persoană fericită acum, mulțumită lui DR WALE. M-am căsătorit în 2012. Nu am putut să dau naștere timp de cinci ani. Soțul meu era îngrijorat și intenționa să mă trimită afară din casă, mi-a spus că va divorța de mine. Toate acestea îmi pun dureri mari în inimă. Cu inima în dureri, acolo îmi împărtășesc problema cu un prieten de-al meu, știu că avea și probleme de căsătorie. Ea a spus că în timpul ei greu, DR WALE a fost cel pe care l-a contactat și DR WALE și-a adus soțul în termen de 3 zile și amândoi sunt fericiți din nou împreună. Am luat contactul DR WALE de la ea și am discutat cu DR WALE pe WhatsApp +2347054019402 i-am spus lui DR WALE tot ce îmi frământă inima și mi-a spus să nu mai plâng. DR WALE Aruncă o vraja pentru mine în câteva luni, el a aruncat Vraja pentru mine, am fost însărcinată. 2019 am născut un copil soțul meu a fost fericit și trăim fericiți. Deci, dacă aveți nevoie de ajutor urgent pentru orice fel de probleme, vă aflați în DR WALE este persoana potrivită pentru a contacta. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  176. Ești o femeie care caută fructul uterului, vrei să auzi vocile copiilor din casa ta, dar nu ai reușit să rămâi însărcinată, nu-ți mai face griji, deoarece dr. Ajayi te va ajuta să ai un copil al tău, am fost care se confruntă cu o situație similară atunci când un bărbat mărturisește cum dr. Ajayi l-a ajutat să-și readucă iubita soție acasă după 9 luni de separare, am contactat dr. Ajayi, mi-a explicat starea mea, mi-a spus să nu mai plâng și băutură pe bază de plante pentru mine pe care am luat-o și în trei luni am fost însărcinată cu un băiat și o fată, acum sunt o mamă mândră și casa mea a fost în pace. contactați-l pe dr. Ajayi, vrajitorul pentru orice situație de viață, este un om bun. Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  177. Ești o femeie care caută fructul uterului, vrei să auzi vocile copiilor din casa ta, dar nu ai reușit să rămâi însărcinată, nu-ți mai face griji, deoarece dr. Ajayi te va ajuta să ai un copil al tău, am fost care se confruntă cu o situație similară atunci când un bărbat mărturisește cum dr. Ajayi l-a ajutat să-și readucă iubita soție acasă după 9 luni de separare, am contactat dr. Ajayi, mi-a explicat starea mea, mi-a spus să nu mai plâng și băutură pe bază de plante pentru mine pe care am luat-o și în trei luni am fost însărcinată cu un băiat și o fată, acum sunt o mamă mândră și casa mea a fost în pace. contactați-l pe dr. Ajayi, vrajitorul pentru orice situație de viață, este un om bun. Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  178. Vă rugăm să citiți și să contactați, de asemenea, DR ISIKOLO dacă aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică pentru a vă remedia relația ruptă.
    Am divorțat de soțul meu când eram însărcinată în șase luni cu al doilea copil. Ne certam și ne certam fără încetare din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, nu mai există dragoste și nici încredere de la el, așa că a divorțat de mine. Și în toate aceste vremuri, am încercat toate mijloacele diferite pentru a-l recupera înapoi, am încercat, de asemenea, niște turnători de vrăji diferite aici, în țara mea, dar niciunul dintre ei nu l-a putut aduce pe Richard înapoi la mine. Doar DR ISIKOLO mi-a garantat o vrăjeală urgentă de 48 de ore și mi-a asigurat că soțul meu va fi din nou cu mine. Îți scriu pentru a-ți oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru respectarea promisiunilor tale și pentru că ți-ai folosit puterile supradotate și mărețe pentru a-l aduce înapoi acasă. Am fost încântat să știu că sunteți specializat în reunirea iubitorilor. Mulțumesc, domnule, pentru că m-ai ajutat în cele mai rele momente din viața mea, pentru că am fost atât de grozav, și pentru că mi-ai dat o vrajă de dragoste care mi-a adus atât de multă bucurie în căsătoria mea. Soțul meu s-a întors și promite să nu mă mai părăsească niciodată. Dacă te îndoiești de capacitatea lui, ai încredere în mine. Ar trebui să riști. Merită în moduri pe care nici nu ți le-ai putea imagina. Dacă ești chiar acum și ai nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a-ți readuce fostul contact cu amabilitate, DR ISIKOLO chiar acum, el este singurul răspuns pentru a-ți restabili relația ruptă sau căsătoria. isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  179. Aceasta este o mărturie foarte surprinzătoare, vreau să vă alăturați tuturor pentru a mulțumi vraja de dragoste a lui Kiriji, întrucât el este într-adevăr un om al cuvintelor sale. Sunt inima frântă de mulți ani, fiecare bărbat care s-a apropiat de mine a ajuns să nu mă mai ia în serios, după ultima mea experiență cu omul care m-a dezamăgit ca de obicei, am început să caut o soluție pentru a pune capăt problemei mele, apoi colegul meu de la serviciu a prezentat mă duc la Templul vrăjirii lui Kiriji, apoi l-am contactat prin adresa sa de e-mail; kirijilovespell@gmail.com, a luat câteva zile înainte de a-mi răspunde și, când a făcut-o, am fost instruit cu privire la ce să fac înainte de a fi liber de robia spirituală, am făcut tot ce a spus și astăzi sunt fericit cu soțul meu. Bărbatul care m-a abandonat fără niciun motiv s-a întors la mine acum 3 zile și l-a ajutat și pe colegul meu să-l aducă înapoi pe soțul ei când au divorțat. Acestea sunt informațiile sale de contact; kirijilovespell @ gmail.com, îl puteți contacta și prin numărul său de WhatsApp; +23490201168697

    RăspundețiȘtergere
  180. Ajută-mă să-l sărbătoresc pe Dr. Isikolo (https://isikololovetemple.com) pentru ajutorul său deosebit. Sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi apela niciodată la un psihic, la un mag sau la orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - cel mai puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de câteva îndrumări și sunt atât de bucuros că l-am găsit pe acest bărbat numit Dr. Isikolo. Când aproape l-am pierdut pe Omar într-una din luptele noastre stupide și certuri constante (s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce la mine. Am citit atâtea mărturii despre vrăjeala de dragoste a doctorului Isikolo, despre cum a ajutat-o ​​să-l readucă pe fostul iubit înapoi. Îi trimit rapid un e-mail. și, de asemenea, să-l întorc pe soțul meu cu vraja lui de dragoste. Și când am fost cel mai disperat, el nu a profitat de mine. Ați prestat un serviciu foarte bun pentru o persoană care are o adevărată nevoie. Nu știu cum ați făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ce știu este că FUNCȚIONEAZĂ și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore așa cum mi-a promis !! Eu și soțul meu David suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător doctorului Isikolo. trimiteți-i un e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  181. Ce pot să spun, sunt împușcat de cuvinte dacă nu pentru dr Isikolo nu aș fi fericit acum, el a făcut un lucru minunat pentru mine că nu pot să mă țin singur de sine, nu sunt genul de oameni pe care îi vei ajuta după munca bună vor fugi, de ce în fiecare zi îi las pe oameni să știe că există un bărbat puternic ca tine, care va crede vreodată că Rita prietena mea poate reveni la mine cerșind în genunchi după ce mă trăiește în 7 luni Dr Isikolo mi-a făcut o treabă care m-a făcut să cred că există un puternic jucător de vrăji acolo, dar are răbdare să aibă unul puternic precum Dr. Isikolo. Pot să-l dovedesc oricui dorește să contacteze acest mare om nu va regreta pentru că Dr. Isikolo mi-a adus înapoi iubitul în 48 de ore după ce am fost înșelat de acele jucători de vrăji online care caută bani pentru oameni, dar acum intenționez să mă căsătoresc cu ea, mă bucur, mulțumesc foarte mult, Dr Isikolo, apreciez foarte mult, mă rog faci la fel persoanelor care au nevoie de ajutor f rom tine. încă o dată vă mulțumesc prietenii mei de acolo pentru orice fel de problemă pe care o aveți, încercați să o contactați pe Dr. Isikolo și să discutați cu el și să vedeți ce se va întâmpla în continuare, aici este site-ul: https://isikololovetemple.com și e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  182. CÂȘTIGĂ LOTERIE, LOTO ȘI KACKOTOT CU VRAJA DE SUCCES DR ISIKOLO.
    Salut baieti. Vreau doar să mulțumesc (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig la loterie. Am câștigat Patru sute douăzeci de mii de euro. ((420.000,00)). Vraja sa la loterie este cea mai bună și atât de uimitoare. Nu am crezut niciodată că ar putea fi posibil până nu mi-a dat numerele norocoase pentru a câștiga jocul când a lansat vraja câștigului pentru mine. Viața mea este acum echilibrată și sunt acum foarte bogată așa cum mi-am dorit întotdeauna și sunt fără îndoială. Căutați un jucător de vrăji real și autentic care să vă ajute să câștigați în orice fel de loterie pe care o jucați? îl puteți contacta pe DR ISIKOLO, astăzi tot planul dvs. de a câștiga vreodată Big in Lottery se va împlini și va funcționa bine pentru dvs. Vraja Lui foarte reală și autentică, încă nu-mi vine să cred. Vraja Lui, de asemenea, funcționează foarte repede. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Peter pentru că v-ați dedicat timpul pentru a arăta vraja Loteriei pentru mine. Am primit facturile plătite, datoria mi-a fost compensată și sunt încă foarte bogat. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrăji real și autentic pentru a vă ajuta să câștigați la loterie, contactați-l cu amabilitate pentru ajutor rapid și urgent isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp him la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  183. DR Ayo a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu. Vreau să anunț lumea despre dr. Ayo, cel mai mare turnător de vrăji, care mi-a adus înapoi soțul meu înstrăinat când am crezut că orice speranță s-a pierdut. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am obținut rezultatul în 73 de ore, așa cum m-a asigurat. DR Ayo și-a folosit vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ că voi anunța lumea despre dr. Ayo pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțele dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l pe DR Ayo astăzi pentru că vă garantez că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat și pe mine. WhatsApp-l pe: +2347055691377. sau E-mail: drayo47373@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  184. Cu atât de mult în inima mea, sunt aici pentru a mă exprima despre modul în care Dr. Isikolo mi-a salvat căsătoria de la divorț. Eu și soțul meu aveam o oarecare neînțelegere și ne rupea căsătoria, în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Așa că nu am altă opțiune decât să mă duc la internet pentru a căuta soluția la problema mea, acolo am dat peste detaliile doctorului Isikolo și despre cât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre cum a ajutat o mulțime de oameni prin restabilirea relației acolo. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac, ceea ce am făcut și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie cu fiicele noastre. Toate mulțumiri doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin intermediul site-ului web: https://isikololovetemple.com, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere